עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם המקלדת, אשמח לעזרה :)

Featured Replies

פורסם

אהלן, חברים :xyxthumbs:

נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי.

ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים.

גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד.

נתנאל.

פורסם

בעיה מוזרה. ניסית הפעלה מחדש של המחשב?

פורסם
  • מחבר

כן.

יצא לי לכבות את המחשב כי יצאתי מהבית ולא היה לי זמן להתעסק עם זה. כשחזרתי והדלקתי את המחשב שוב, הבעיה נשארה.

פורסם

לבת דודה שלי הייתה אותה הבעיה, כשהסתכלתי בתהליכים, ראיתי שרץ תהליך בלתי מזוהה שהתחיל במילה key (לא זוכר את ההמשך), גם מקלדת תקינה אחרת שחיברתי למחשב עשתה את אותה הבעיה, ואם זכרוני אינו מטעני נדמה לי שגם המקלדת הוירטואלית של גוגל עשתה לי בעיות.

לאחר שהסרתי את התוכנה הזדונית, הבעיה נשארה, גם לאחר שמחקתי את כל הדיסק הקשיח והתקנתי מע' הפעלה מחדש, הבעיה נשארה, רק שהפעם הבעיה חלה אך ורק על המקלדת הספציפית, בעוד שהמקלדת השנייה שבדקתי שעשתה את אותה הבעיה לפני הפירמוט, כבר לא היתה בעייתית.

אין לי ידע מפורש, אך מסקנתי הייתה, שהתוכנה הזדונית הגדירה את מקשי המקלדת מחדש תוך כדי נטרול כמה מקשים ובאמת שלא היה לי מושג איך מתכנתים מקלדת מחדש כך שהמקלדת נשארה במצב תקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים