עבור לתוכן

האם כדאי להשקיע באוזניות איכותיות?

Featured Replies

פורסם

אני שומע בעיקר שירים מיוטיוב ומ-MP3. האם יהיה הבדל בין אוזניות איכותיות לכאלו שהם פחות איכותיות? ראיתי מבחן שהמליץ מאד על SteelSeries Siberia V2. יופי טופי אבל אני אמנם רוצה אוזניות טובות יותר ממה שיש לי (משהו עלום מ-DX) אבל אני לא בטוח שכדאי לקפוץ מעל לפופיק.

עוד משהו. למעט עניין הכסף (שהוא כמובן חשוב) יש גם את עניין המשקל. האוזניות שיש לי די כבדות אז חשבתי אולי לעבור לאוזניות קטנות יותר, אולי כאלו או כאלו? חשבתי לקפוץ לאיזו חנות ולנסות אבל לפני כן הייתי רוצה לצמצם אפשרויות בעזרתכם.

בגדול, אני לא מחפש את הטופ שבטופ. אני מחפש משהו טוב במחיר סביר. למשל, האם יש אוזניות קטנות שקיבלו גם "מומלץ" וגם "הקניה הטובה ביותר" כמו ה-SteelSeries Siberia V2? חיפשתי ולא מצאתי.

תודה מראש.

פורסם

הכי טוב שתשמע בעצמך. יוטיוב זה איכות זבל.

פורסם
  • מחבר

לכן בדיוק שאלתי אם זה כדאי.

פורסם

דבר ראשון, כן יהיה הבדל משמעותי

דבר שני, אם אתה מקשיב במחשב עדיף לא אוזניות כפתור, וגם אם אוזניות כפתור אז להזמין משהו נורמאלי מEBAY

וכמו שאמרתי עדיף לוותר על אוזניות כפתור, לא מכיר אוזניות קשת אבל את הSteelSeries Siberia V2 תוכל למצוא ב40$ בEBAY גם.

אולי אחרי זה יבוא התאבון לשמוע שירים באיכות יותר טובה

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, כן יהיה הבדל משמעותי

תודה.

דבר שני, אם אתה מקשיב במחשב עדיף לא אוזניות כפתור, וגם אם אוזניות כפתור אז להזמין משהו נורמאלי מEBAY

מה נחשב כ"משהו נורמאלי"?

וכמו שאמרתי עדיף לוותר על אוזניות כפתור, לא מכיר אוזניות קשת אבל את הSteelSeries Siberia V2 תוכל למצוא ב40$ בEBAY גם.

נכון, אבל יש כאלו גם ביותר מ-100$ וזה אמור להיות המחיר. בעיקרון אני קצת חשדן כלפי מוצרים זולים מדי, ביחוד כאשר אינני יכול לבדוק אותם אישית.

פורסם

האיכות ביוטיוב לא כזאת גרועה, רצה לה שמועה שביוטיוב הMP3 מגיע ב128 קילוביט לשניה אבל כנראה מדובר בשמועה מיושנת או לא נכונה כי אחרי שמעלים את איכות הסרטון מעל ל240P איכות הסאונד גם כן עושה קפיצת מדרגה.

אוזניות אין-איר או אוזניות כפתור לשימוש ביתי זה פשוט לא נוח.

להתחלה אתה צריך לענות על שאלה אחת- כמה אתה מוכן להשקיע?

פורסם
  • מחבר

האיכות ביוטיוב לא כזאת גרועה, רצה לה שמועה שביוטיוב הMP3 מגיע ב128 קילוביט לשניה אבל כנראה מדובר בשמועה מיושנת או לא נכונה כי אחרי שמעלים את איכות הסרטון מעל ל240P איכות הסאונד גם כן עושה קפיצת מדרגה.

בעיקרון, אם יש אפשרות אז אני תמיד מעלה את האיכות לדרגה העליונה. לפעמים זה HD ולפעמים זה FHD. הסאונד בסדר גמור עבורי.

אוזניות אין-איר או אוזניות כפתור לשימוש ביתי זה פשוט לא נוח.

ואוזניות גדולות כן? אלו שיש לי לא ממש נוחות לאורך זמן (כמה שעות). חוץ מזה, האוזניים שלי מתחממות מאד, מה שמוסיף להרגשת האי-נוחות. אגב, מה בנוגע לאוזניות שמתלבשות על האוזן כמו ה-AKG K326?

להתחלה אתה צריך לענות על שאלה אחת- כמה אתה מוכן להשקיע?

בוא נשאיר בשלב הזה את המחיר מחוץ למשחק. אני רחוק מלהיות אדם עשיר (למעשה, אני מובטל) אבל אני מתייחס לזה כהשקעה לאורך זמן. לכן בדיוק כתבתי ב-OP: "אני לא מחפש את הטופ שבטופ. אני מחפש משהו טוב במחיר סביר".

פורסם

Koss Portapro ב30$ ותהיה מבסוט.

פורסם
  • מחבר

האם כוונתך לזה? הוא עולה 50$. גם בישראל המחיר זהה.

אגב, שכחתי לציין שאני צריך חוט של לפחות 2מ'. יש חוט מאריך לאוזניות?

פורסם

יפה שהוסיפו לו צבעים חוץ מכחול... אתה יודע שהוא מיוצר כבר מעל 25 שנה?

אתה יכול לחפש את ה-PX-100 של סנהייזר שאמור להיות באותה רמה ואמור לעלות פחות

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהן קצת יקרות יותר.

פורסם

עוד אפשרות היא סנהייזר hd201 או hd202 (האחרונות אמורות להיות פחות אנמיות, למרות שלאוניות ראשונות גם 201 עושות עבודה מצויינת, מניסיון)

וכן קיימים כבלים מאריכים אבל הם יקרים להחריד, מדובר בעשרות שקלים עבור כמה מטרים של כבל הכי פשוט שיש....

אולי בהזמנה מחו"ל זה זול יותר.

פורסם

לי נדפק ה-jack של האוזניות. על הדרך אמרתי נאריך את הכבל - הזמנתי אוזניות ב-2 דולר מאיביי ופשוט חתכתי לו את ה-jack עם עוד כמטר וחצי

חוט. חיברתי ועובד נהדר. בוא נאמר שאני יכול לחבר את האוזניות לטלויזיה מרוב שהכבל ארוך :)

פורסם

גיל כמה שזה נשמע מוזר כשזה נאמר כאן בHWZONE אבל לא לכולנו יש מלחם בבית :-\

פורסם

גם לי אין. מה הקשר למלחם? כולה כמה חוטים לסובב ולעטוף עם איזולירבנד. אני השתמשתי בשרוול שמיועד לסליבינג (עלה 2 דולר באיביי לכמות רצינית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים