עבור לתוכן

המלצה לאוזניות סגורות, עד כ- 500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

סוג האוזניות: אוזניות סגורות.

תקציב: 500 ש"ח.

שימוש: משחקי FPS, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים.

ייעוד מוזיקלי: מוזיקה קלאסית, רוק קלאסי ובעיקר פסקולים של סרטים וחשוב גם שיהיה באס עשיר.

גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה.

שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי.

מידע נוסף: חשוב שלאוזניות יהיה כבל עבה ואיכותי ושהחיבור בין האוזניות עצמן לקשת יהיה עמיד.

בתקציב הנוכחי כדאי לקחת את האוזניות האלו או שאתם לא ממליצים?:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7751

תודה מראש -מתן

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הדיון, העלתי את התקציב ל- 500 ש"ח ונתתי אוזניות לדוגמא.

פורסם

ממליץ בחום על אוזניות,Shure Srh750עוצמתיות,משמיעות סאונד טהור וטבעי,משמיעות את הקובץ סאונד בדיוק למקור,מאוד ממליץ אוזניה מיוחדת במינה,נסה לשמוע אותה בחנות.

פורסם

אם אני לא טועה, יש מבחר גדול של אוזניות באייבורי מול קניון איילון.

תנסה לברר אם יש שם את הדגם הזה בתצוגה...

פורסם
  • מחבר

נראה לי בסוף אני אקנה את ה- Sennheiser HD25-1 II ב- 1060 ש"ח, הוצאה קצת גדולה עבורי, אבל נקווה שהתמורה תהיה שווה למחיר.

רק שאלה שבטח תישמע טיפשית, פשוט קצת התבלבלתי פה:

איזה דגם טוב יותר ה- Sennheiser HD25-1 II או ה- Sennheiser HD25??

פורסם

ממליץ מאוד לשמוע את האוזניה לפני קניה,בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ממליץ מאוד לשמוע את האוזניה לפני קניה,בהצלחה.

אתה יודע את התשובה לשאלה?

והאם ייתנו לי ב- K.S.P לשמוע את האוזניות לפני הקנייה? ואם לא, באיזה מקום אני יכול לשמוע אותם?

פורסם

שמעתי אותן, הן נשמעות מעולה, מצטרף להמלצה ללכת לשמוע אותן לפני.

נדמה לי שדגם II זו גרסה משופרת, אבל אני לא בטוח. כדאי שתשאל בחנות שמתמחה באזניות כאלו.

פורסם

יש לי את האוזניה,אני באופן אישי לא מרוצה מהאוזניה בכלל,לפי מה שאני יודע שניתן לשמוע

לפני קניה בחנות קלמבו.

פורסם

ה750DJ ממש לא נותנות צליל נקי וטהור וטבעי, שלא יטעו אותך..

הן נותנות צליל חם יותר שמתאים לזאנרים כמו פופ, דאבסטפ וכו',

צליל הופך את המוזיקה ל"כיפית" יותר, אך לא מאוד יתאים לגיימינג שבו צריך צליל נקי ומדוייק.

הייתי ממליץ לך לחשוב על הM50 שעולות פחות מהHD25-1 II או איך שלא הולך השם של הדגם,

הן זולות יותר (130$ בממוצע בeBay) אבל אין אותן בארץ לדעתי במחיר שפוי.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את האוזניות מ- K.S.P בתוספת עלות משלוח (דואר שליחים עד 5 ימים).

אם הזמנתי את האוזניות ביום רביעי אז מתי התאריך המאוחר ביותר שאני אמור לקבל אותם? (כי יש שבת וחג ראש השנה).

במקרה ושבתות וחגים לא נחשבים, האם ימי שישי וערבי חג נכללים במסגרת ה-5 ימים?

פורסם

בישראל אין דבר כזה התאריך המאוחר ביותר...

נשאר רק לקוות שזה יגיע בפרק זמן סביר =]

לדעתי הבחירה הייתה פזיזה מידי, לשימוש ביתי בתקציב כזה אני במקומך הייתי שוקל לקחת אוזניות פתוחות ולא סגורות, ואם סגורות אז כאלה שלפחות יתנו תחושת מרחב ובמה מסויימת (וממה שקראתי הHD25 ממש לא מצטיינות בזה), מצטער שהתגובה הזאת מגיעה אחרי שכבר הזמנת אותן...

פורסם
  • מחבר

בישראל אין דבר כזה התאריך המאוחר ביותר...

נשאר רק לקוות שזה יגיע בפרק זמן סביר =]

תשובה לא לעניין, יש התחייבות מצד האתר. אני רק רציתי לדעת האם השבת וראש השנה נכללים ואם לא אז מה לגבי ימי שישי וערבי חג, בכל אופן כפי שאמרתי אתה משלם תוספת על משלוח עד הבית עם התחייבות "עד 5 ימים", אחרת אם אתה הולך על דואר רשום ללא תוספת תשלום, זה נשלח לסניף הדואר ואתה צריך כבר לחכות יותר זמן.

לדעתי הבחירה הייתה פזיזה מידי, לשימוש ביתי בתקציב כזה אני במקומך הייתי שוקל לקחת אוזניות פתוחות ולא סגורות, ואם סגורות אז כאלה שלפחות יתנו תחושת מרחב ובמה מסויימת (וממה שקראתי הHD25 ממש לא מצטיינות בזה), מצטער שהתגובה הזאת מגיעה אחרי שכבר הזמנת אותן...

בהתחלה תכננתי בכלל לקחת אוזניות Over Ear, שהן גם יותר נוחות מכיוון שהן לא לוחצות על האוזן ומאפשרות שימוך ממושך יותר וגם מספקות בידוד משופר ובמה רחבה יותר. (כל זאת כאשר תכננתי להשתמש באוזניות רק בבית).

העניין הוא שאני מתכוון להשתמש באוזניות הללו לפחות 8 שנים אם לא יותר (וגם אם ילך הכבל נחליף לחדש, בהתחשב בכך שכל החלקים ניתנים להחלפה), ואין בכוונתי לקנות זוג אחד לשימוש ביתי וזוג נוסף לשימוש מחוץ לבית, וכאשר אני ארצה לצאת לרחוב עם האוזניות אני ארגיש הרבה יותר בנוח עם אוזניות בגודל סטנדרטי שכזה, מה גם שהאוזניות האלו רגישות וזה טוב בהתחשב בעובדה שלנגן שלי יש עוצמת ווליום נמוכה.

פורסם
  • מחבר

היי.

קיבלתי היום את האוזניות (sennheiser hd 25-1 II).

ברצוני לדעת איך אני יכול לבדוק אם האוזניות הן זיוף או הדבר האמיתי.

תודה מראש. -מתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים