עבור לתוכן

בעיה עם מודול זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום,

הכנסתי זיכרון לאחד הסלוטים על הלוח אם, ולאחר מספר שניות החלו מסכים כחולים והתרסקות של WIN , שבסופו הזיכרון לא עבד יותר,

בהכנסת זיכרון אחר לאותו סלוט המחשב עובד יפה,

מה יכולה ליהיות הסיבה לעיניין זה ומה ניתן לעשות עם הזיכרון הנ"ל?

פורסם

הסיבה - הזיכרון תקול.

מה אפשר לעשות? לצבוע בכחול ולזרוק לים.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שכתבת כך מכיוון שבעל חנות המחשבים שמכר לי את הזיכרון אמר לי שהלוח אם שלי דפוק,

למרות שבאותו סלוט(ובכול הסלוטים האחרים), הזיכרון החלופי עובד מצויין, רק זה שהוא מכר לי עשה לי בעיות.

השאלה היא האם הזיכרון נדפק בגלל הלוח אם או שהוא היה תקול מלכתחילה(מלכתחילה הוא עשה בעיות של מסך כחול ותקיעות)

פורסם

תממש אחריות (אם יש).

פורסם
  • מחבר

בעל החנות לא מעוניין להחזיר את כספי, מאחר והוא אומר כי אני אשם בזה.

פורסם

מימוש אחריות...

פורסם

תביעה משפטית (תביעות קטנות).

פורסם
  • מחבר

הוא לא מעוניין להחליף לי באחריות כי הוא אומר שהסטיק תקין, והמחשב שלי לא תקין. אני בקשתי ממנו להראות שהסטיק אכן תקין, אך הוא מתעקש שאאמין לו שהסטיק תקין, כמובן שסירבתי להאמין. (אני חושב שאם זיכרון אחר עובד שם ללא תקלות, אין שום בעיה בלוח.(הנתונים אותם נתונים)

האם זה משנה האם הזכרון הוא יד שניה או לא? מאחר והוא הביא לי חשבונית, הוא מחוייב להחליף תוך 14 יום, לא?

פורסם

הוא מחוייב להחליף לך בכל מקרה, כיון שהמוצר לא תקין.

החזר של עד 14 יום זה למוצרים חדשים שלא נפתחו מהאריזותם המקורית, שאותם אתה יכול להחזיר ללא סיבה של ממש.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל המוצר במקרה זה נמכר ללא האריזה.

פורסם

זה לא רלוונטי אלייך, כיון שאתה טוען שהמוצר לא תקין. לכן הוא מחוייב לתקן\להחליף\להציא זיכוי על המוצר הפגום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות

פורסם

צר לי אבל המוכר שלך מכר לך כרטיס תקול, באיזה חנות קניתה את הזיכרון?(חברה מוכרת)

אני היתי לוקח את כל המחשב ומחבר אצלו כדי שהוא יראה שהמחשב כן עובד לאחר מכן מכניס את הכרטיס

ומפעיל שוב את המחשב שיראה שהכרטיס תקול כהוכחה,

אולי כי הוא רואה שאתה לא כל כך מבין תגיד לו שהזמנתה טכנאי והוא אמר שהזיכרון תקול.

דבר שני לא קונים מוצר בלי אריזה.

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי את, כדי להראות לו שהמוצר שהוא מכר לי לא עובד, אחרכך הוא ניסה להכריח אותי לשלם 80 ש"ח "בדיקת מחשב" בטענה שהוא עושה לי טובה שהוא בכלל פותח.

את האמת אני דיי מבין, רציתי לוודא שאני לא טועה.

והמוצר הוא כביכול יד שניה, אבל יד שניה עם חנות מאחוריה(בנוסף להצעת האחריות שהוא נתן).

פורסם

ספר לנו מה שם החנות ואיפה היא נצאת שנדע להזהר גם :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים