עבור לתוכן

התלבטות: Galaxy Nexus + Nexus 7 או SGSIII?

Featured Replies

פורסם

שלום.

היום עם SGS1. מעוניין לשדרג מכשיר. הוא כבר די ישן.

במחיר של SGSIII מחו"ל אפשר להביא גם Galaxy Nexus וגם Nexus 7.

אני חושב שהטאבלט יכול להיות מכשיר נוסף נחמד לבית, אבל לא יודע כמה שימוש אעשה בו באופן אישי.

(מצד שני- מעולם לא היה לי טאבלט אז אני לא יודע כמה אפשר להוציא ממנו).

השיקול הוא שה-Galaxy Nexus פחות מושך אותי מהבחינה שעל אף שהוא מקבל עדכונים ישירות מגוגל, הוא עדיין יחסית ישן (יחסית ל-Galaxy SIII) חומרתית, ללא כפתורים פיזיים, ללא סוללה נשלפת וללא כרטיס זכרון.

ה-Galaxy SIII עונה על כל הדרישות שלי, רק שהוא מעט גדול מדי לדעתי.

אני פשוט מנסה לחשוב ביחסי עלות/תועלת, ואם שווה לקנות מכשיר שהוא לא מהדור האחרון. המטרה היא כמובן לא להצטרך לקנות מכשיר חדש בשנתיים/שלוש הקרובות...

(שיקול נוסף הוא טאבלט עם Win8 שהרבה יותר קוסם לי מטאבלט אנדרואיד, אבל העתיד שלהם עוד קצת רחוק).

אשמח לשמוע רעיונות.

תודה!

פורסם

הגלקסי נקסוס יעלה לך 350 דולר+מס (לא יעבור את ה-380 במקומות עם המס הכי גבוה). חומרתית הוא אולי לא מרובע ליבות אבל הוא יותר ממספיק, ובנוסף הוא מקבל גרסאות מעודכנות ישירות מגוגל וללא תוספות של כל מיני חברות שדורשות מפרט יותר חזק.

למיטב זכרוני הגלקסי 3 סים פרי יעלה לך 600 דולר (+מס), לדעתי זה תוספת שלא מצדיקה את ההפרש. הכפתורים הפיזיים זה לא ממש ISSUE (גם לטאבלטים המודרניים אין ממש כפתורים פיזיים) ובהחלט יש לו סוללה נשלפת.. הדבר היחיד שבעייתי איתו זה נושא הרחבת הזיכרון - וזה נכון גם לנקסוס 7, זה נובע מתוך הגישה של גוגל שהכל יהיה בענן (מה שמצריך גישה לאינטרנט כל הזמן).

אני אישית הייתי הולך עם הגלקסי נקסוס ולו רק כי הוא עולה כמעט חצי מהגלקסי 3, שלדעתי לא שווה את ההפרש ומקבל פחות עדכונים ובקצב איטי יותר. אם תרגיש אחרי הרכישה עוד צורך - קנה את הטאבלט.

אני אישית עם הנקסוס S קצת יותר משנה ומאוד מרוצה - חומרתית הוא כמו הגלקסי הראשון, תוכנתית הוא עם האנדרואיד המעודכן ביותר שיש ישירות מגוגל (שלא לדבר על מאות רומים מקוסטמים). אם הייתי מחליף אותו - רק לגלקסי נקסוס, אבל כנראה שאחכה לדור הבא עקב כך שאני לא מרגיש צורך כרגע בשדרוג.

פורסם

:hizuk:

אחרי ניסיון, הן עם מכשירי סמסונג והן עם מכשירים של "גוגל", אני מעדיף את הגרסאות של גוגל. אם אתה לא מעוניין ב-GALAXY NEXUS, תמתין חודשיים-שלושה - גוגל מתכננת להכריז לקראת סוף השנה על מכשיר חדש (ואולי אפילו על שלושה).

פורסם
  • מחבר

תודה יואב וצ'יף.

אכן- גם אני מעדיף את הגרסאות הנקיות של גוגל, ובגלל זה אני עם CyanogenMod כמעט מההתחלה, ולא עם רום של סמסונג.

אתם אומרים דברים הגיוניים- הפיתוח, התמיכה, ההתרגלות למכשיר ללא מקשים...

אני מניח שמבחינת מקום לא תהיה לי בעיה. כבר היום אני מסתדר עם ה-8GB, אז להכפיל אותו רק יהיה יותר נחמד.

היעדר סוללה נשלפת הוא לא משהו שמטריד אתכם? או את כל מי שצורב רומים? תמיד יש את האופציה לשלוף אותה אם משהו נתקע...

אכן שמעתי שגוגל עומדת להוציא מכשירי נקסוס חדשים. הבעיה היא שיש לי זמן עד סוף ספטמבר לנצל את הטסים לארה"ב ;)

אז זה גם יהיה מבאס אם חודש אחרי שאקנה יצאו מכשירי גוגל עם מפרט של SIII.

טוב- חוזרים לעשות חושבים. תודה על התגובות.

פורסם

לי אישית יש NEXUS, ואני חושב גם על קניית מ N7, אבל יש שמועות שהולך לצעת דגם 3G,

בכל מקרה בפח לא תיפול כל עוד זה NEXUS :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז שאלה לכל מי שמבין.

אני קורא את ההשואה כאן בין הנקסוס לגלקסי ס3.

1) האם עצם זה שהכפתורים בנקסוס מוצגים על המסך לא מקזז את היתרון של לעלות למסך 4.65 ממסך 4.0? כלומר- הם לא תופסים יותר מדי מקום? האם זה ככה בכל האפליקציות (לדוגמא- המקלדת במצב מאוזן נראית מזעזע; האם זה שונה בעדכונים של 4.0.4 או 4.1?).

2) למטה בתחתית העמוד מופיעים מבחני השוואת ביצועים. אז אמנם זה לא אומר שום דבר על חיי היומיום, אבל הנקסוס משיג חצי מהתוצאות של הגלקסי. נכון, אין רע במעבד כפול-ליבה, אך גם אמרו על הגלקסי ס1 שיצא שהוא שיא הטכנולוגיה (וכך היה).

קצת מבאס אותי לגלות שתוך שנה/שנתיים הנקסוס לא יוכל להריץ דברים כבדים (כמו שהיום הגלקסי ס1 לא מסוגל).

אתם מריצים משחקים כבדים על הנקסוס ללא כל בעיה?

תודה!

פורסם

לי יש S1 וחשבתי לשדרג ל S3 עד שקיבלתי את ה NEXUS 7.

ה N7 "מכונת משחקים ואינטרנט" בעזרת שיתוף האינטרנט של ה S1.

ה S1 עם CM10 משמש אותי כטלפון + גלישה מועטת.

העצה שלי - תקנה N7 ואם תרגיש צורך תחליף את ה S1.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש שבגלקסי נקסוס אי אפשר להחליף סוללה - בטח שאפשר.

בנוגע לכפתורים על המסך - אני מוצא את זה כיתרון, בפועל הגודל הוא כמו של טלפון 4.3", שזה גם ככה די גדול. הגלקסי 3, למקרה שעוד לא יצא לך להחזיק או לשחק עם אחד, די ענק.

כן - הגלקסי 3 חזק יותר מהנקסוס. מצד שני, לא יודע מה קורה עם הS1, אבל הנקסוס S, שזהה לו חומרתית, מריץ את כל המשחקים האלה. קצת כבד לו, אבל אין לאגים או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

העצה שלי - תקנה N7 ואם תרגיש צורך תחליף את ה S1.

רעיון נחמד, אך קצת לא רלוונטי. ה-N7, אם יירכש, ישב בבית. אני רוצה מכשיר חדש שיהיה עלי.

אני לא מבין למה אתה מתעקש שבגלקסי נקסוס אי אפשר להחליף סוללה - בטח שאפשר.

צודק, טעות שלי. יותר מדי השוואות רצו לי בראש (התבלבלתי עם HTC ONE X).

בנוגע לכפתורים על המסך - אני מוצא את זה כיתרון, בפועל הגודל הוא כמו של טלפון 4.3", שזה גם ככה די גדול.

זה השיקול העיקרי שלי למען האמת. אני כן רוצה מסך יותר גדול, אני חושב שחווית גלישה במסך 4.0" היא לא מהמוצלחות, וזה בהחלט מפריע לי. שטח יקר מהדפדפן מתבזבז על הכפתורים האלה.

מבחינת גודל פיזי הרבה יותר "מתאים" לי הנקסוס מאשר הגלקסי, הוא באמת גדול מדי. אם רק לנקסוס היו כפתורי חומרה...

שוב תודה. נראה לי שהחור בכיס ינצח....

פורסם

לא יודע אם יצא לך לשחק בנקסוס, אבל לי יצא. קטן הוא בטח לא. אז אולי אין לו שטח מסך 4.8", אבל לא חסר שם שטח. בפועל השטח הזמין הוא באיזור ה4.4" ואולי יותר, והגודל הוא כמו של מכשיר 4.3".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים