עבור לתוכן

שדרוג RAM למחשב - 2 או 4

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד.

לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2),

והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2.

ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל.

אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית -

אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו?

זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי

של המחשב - משחקים.

שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר :yelclap:

פורסם

קח סטיק של 2GB.

סטיקים של 4GB DDR2 הם נדירים (בספק אם תמצא כזה בארץ, או בכלל), יקרים בצורה משמעותית, ולא בטוח שהלוח שלך יתמוך בהם (אלא אם כן אתה יודע שזה המצב). בנוסף, אם אתה משתמש כרגע במערכת הפעלה ב23ביט, לא תוכל להשתמש בזיכרון שמעל 4GB בלי להחליף למערכת 64ביט, וספק אם הטירחה שווה את התועלת.

פורסם
  • מחבר

yonizaf תודה שהבהרת לי את המצב, כנראה שאינני מוצא סטיקים של 4GB בגלל היותם נדירים.

זה פספוס מבחינתי כי אני יודע בוודאות (נבדק באמצעות תוכנה) שלוח האם תומך במקסימום 4GB לכל סלוט, אבל אני מניח שאין מה לעשות.

יש ברשותי דיסק של win7 64 וחשבתי באמת להשתמש בו ברגע שאשדרג את הRAM, אבל עכשיו לא בטוח שכדאי.

האם בכל זאת שווה לשדרג ל-64 (לא ככ קריטי לי זמן ומאמץ) כדי לזהות את כל ה-4GB לאחר שאקנה עוד סטיק של 2, או להשאר כבר על 32?

אני שואל כי הבנתי שמע' הפעלה 64 צורכת בעצמה גם חלק יותר גדול מהזכרון בהשוואה ל-32.

אשמח להבהרה נוספת בנושא :)

פורסם

אם יש לך מערכת הפעלה 32 סיביות אתה יכול לנצל עד 3.5GB שזה המון בהרבה מונחים כולל משחקי מחשב,

לא תהיה לך בעיה להפעיל משחקים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, 2x2GB קונה 2X2 כי חבר רוצה גם.

הנושא סגור מבחינתי ברגע שאקבל חוות דעת לגבי הסטיקים הללו, בחרתי בהם מכיוון שהם הזולים ביותר שמצאתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים