עבור לתוכן

לוח חדש של גיגאביט מה

Featured Replies

פורסם

http://www.gigabyte.com/MicroSite/316/images/overview.html

מה זה mSATA SSD Support

?

איך משפר במה משפר

nique Onboard mSATA SSD Support GIGABYTE Z77X-UP7 motherboard features an onboard mSATA slot, allowing DIY builders to take advantage of advanced SSD-based technologies like Intel® Smart Response and Intel® Rapid Start. Mounting an affordable, low capacity mSATA SSD directly onto your motherboard can enhance your PC’s performance with better overall desktop responsiveness, faster boot times and faster system resume times.

Simple and Efficient

mSATA modules are easy to install, take up less space, use less power and require no additional cabling for smaller form factor systems.

Cost Effective

mSATA modules are more cost effective than regular SSDs – using less PCB and requiring no external drive housing.

Uses SATA Bus NOT PCIe

mSATA SSD uses a Mini-PCIe interface to connect directly to the board via a SATA data bus, leaving all PCIe lanes free.

פורסם
  • מחבר

מה מטרת התראד?

מטרת הטראד לספר על לוח חדש שיוצא ואביזריו

ואם כבר לוח חדש

יש אלמנט שלי חדש mSATA SSD Support

שלא מובן איך תורם , מה היכולות שלו?

לדעת מה חושבים עליו ?

פורסם

זה לא חדש... זה חריץ הרחבה שניתן לחבר לו כונני SSD קטנים לטובת SRT. יש את זה בהמון לוחות.

זה שימושי יותר בלפטופים שם אתה לרוב לא יכול להנות גם מביצועים של SSD וגם מנפח של HDD כי אין מקום לשניהם.

פורסם
  • מחבר
זה חריץ הרחבה שניתן לחבר לו כונני SSD קטנים לטובת SRT.

לא הבנתי מה זה , SRT ?

מה זה נותן לי ?

אני עובד עם SSD 120

RAID 0

מה זה יתן לי ?

וגם מנפח של HDD כי אין מקום לשניהם.

מה זה מנפח ?

פורסם

נראה לי שבנפח גיל התכוון לנפח האיחסון של הארד דיסק.

לא לגודל הפיסי שהוא תופס במחשב.

פורסם
  • מחבר

נפח:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%A4%D7%97

HDD תופס הרבה מקום ולכן אין מקום בניידים גם ל-HDD וגם ל-SSD.

תגיד אתה צוחק עלי ?

מה הקשר האלמנט הזה ללוח למחשב שולחני ?, מה הקשר מחשב נייד והלוח הזה?

אתה חושב שאתה חכם שאתה מביא לי הגדרת מילון מה זה נפח ?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבנפח גיל התכוון לנפח האיחסון של הארד דיסק.

לא לגודל הפיסי שהוא תופס במחשב.

אין לזה קשר לנפח ההאיחסון של הדיסק

120GB נשאר 120 GB

כתוב מה זה תורם באנגלית

אין קשר לנפח הדיסק

® Smart Response and Intel® Rapid Start. Mounting an affordable, low capacity mSATA SSD directly onto your Motherboard can enhance your PC’s performance with better overall desktop responsiveness, faster boot times and faster system resume times.

פורסם

הבנתי את מה שגיל כתה לא נכון, להגנתי קראתי מכאן:

וגם מנפח של HDD כי אין מקום לשניהם.

לפי זה זה נראה שהHDD לוקח יותר מקום.

אחרי שקראתי את מה שגיל כתב הבנתי שהוא דיבר על זה, שבשביל לקבל גם ביצועים גבוהים וגם מנפח איחסון גדול בנייד החיבור הזה הוא הפתרון...

תגיד אתה צוחק עלי ?

זה באמת היה נחוץ? לא נראה לי שאתה הייתה רוצה יחס כזה אחרי שאתה רק מנסה לעזור.

פורסם
  • מחבר
<blockquote>תגיד אתה צוחק עלי ?

</blockquote>זה באמת היה נחוץ? לא נראה לי שאתה הייתה רוצה יחס כזה אחרי שאתה רק מנסה לעזור.

אני הגעתי לכאן לקבל יעוץ על לוח חדש מאנשים שמבינים ומבינים

אין לי כל רצון לפגוע באף אחד

אבל אתה לא מסביר טוב , מתגלים דברים שאתה עונה בלי להבין וזה כסף של אנשים

למה ליעץ סתם בלי להבין ?

תקרא את כתובייך :

לפי זה זה נראה שהHDD לוקח יותר מקום.

אחרי שקראתי את מה שגיל כתב הבנתי שהוא דיבר על זה, שבשביל לקבל גם ביצועים גבוהים וגם מנפח איחסון גדול בנייד החיבור הזה הוא הפתרון...

אין קשר לאלמנט וחיסכון ב- HDD , תקרא את מה שרשום באנגלית

אין לזה קשר ל- HDD

אין קשר גם לנייד הרי מדובר בלוח למחשב שולחני

אחרי כל זה אתה לא מרגיש טוב ?

אתה עוד טוען שאתה עוזר , עוזר במה ? כל התשובות שלך לא לעניין בלי הבנה

אני מאוד מצטער

פורסם

NOLOL, תרגיע את השפה שלך, שמור על תרבות דיון. אם לא הבנת משהו תשאל. אנשים כאן עוזרים מזמנם החופשי, אף אחד לא חייב לך כלום.

מה שבאתי לומר הוא שפתרונות כמו SRT באים לפתור את הבעייה שהייתה כשכונני SSD היו קטנים מאוד בנפחם (=שטח אחסון) ויקרים מאוד.

מה ש-SRT עושה זה "לאחד" את ה-SSD הקטן (בשטח האחסון) עם הקשיח (האיטי). כונן ה-SSD משמש כקאשינג ואלגוריתמים דואגים לכך

שהחומר שבשימוש ימצא על ה-SSD ויהיה נגיד בצורה מהירה יותר. כמובן שזה לא פיתרון מושלם ולא מגיע למהירויות של כונן SSD עצמאי.

כיום כונן SSD בנפח של 128GB נמכר במחיר סביר ואפילו מציע שטח אחסון שמספיק להמון דברים.

לעניין הלוח - אמרתי שחיבור ה-uSATA שימושי יותר במחשבים ניידים. זה שהוא קיים בלוחות high end לנייחים לא מעיד על כלום. בלוחות כאלה

אתה מצפה שיהיה לך הכל, גם אם אתה לא צריך את זה.

אם אתה רוצה להתייעץ בקניית לוח אם, ציין את שאר המפרט אליו הוא מיועד, תקציב ודרישות.

פורסם

קודם כל דבר יפה!

אתה בא לאנשים מקצועיים ושואל אותם שאלות כי הידע שלך הוא אפסי, ועוד קובל על התשובות?

ניכר מהשאלות שלך שאפילו בגוגל אתה לא יודע להשתמש

mSATA הוא סוג של חיבור.

בדיוק כמו שאת הכונן SSD שלך חיברת עם כבל SATA אז יש חיבור בעל אופי דומה אבל שונה פיזית וקוראים לו mSATA

הוא מיועד לחיבור כונני SSD אבל בנפחים קטנים שכל השימוש שלהם הוא כ CACHE(חפש בגוגל) למערכת ההפעלה.

אין לו ממש שום יתרון בשילוב על לוחות אם של מחשבי DESKTOP מלבד המחיר הזול מאוד של כוננים קטנים כאלה

וזה נראה לי בלבל אותך מאוד משום שאני מניח שמי שקונה כזה לוח יקר בטח יש לו כסף לSSD בקיבולת 128 גיגה מינימום

החיבור הזה שימושי יותר בלאפטופים קטנים שאין בהם מקום לשני כוננים, ואז אפשר לשים הארד דיסק מכני בעל קיבולת גדולה למשל של טרה ביית וכונן SSD קטן בחיבורmSATA נניח בגודל 20 גיגה בייט שיאיץ את מערכת ההפעלה

דבר חלש!

לא פותחים כאן ת'ראדים על כל לוח אם חדש שיוצא, בטח לוח כזה שלא מביא שום בשורה חדשה לשוק מלבד צבעים יפים

עכשיו אני רואה שאתה באמת מתכוון לקנות את הלוח הזה - חבל על הכסף! אתה מתכוון לחבר לו הרבה כרטיסי מסך?

פורסם
  • מחבר
NOLOL, תרגיע את השפה שלך, שמור על תרבות דיון. אם לא הבנת משהו תשאל. אנשים כאן עוזרים מזמנם החופשי, אף אחד לא חייב לך כלום
:kopfpatsch:

שעונים שטויות בלי קשר ,תפקידך לפסול את העונים שטויות.

נכון אף אחד לא חייב כלום ,בטח לא חייב לקרוא דברים שלא קשורים למוצר שמטעים ,

מי שחושב לשחק על כסף של אחרים הוא מהמר קבוע , מחובתי לשאול אותו

ואם יובן שהוא נוכל אני יבקש ממנו לשחק מונופול עם כסף של משהו אחר

ודרך הגב אני דיברתי יפה מאוד מי שמדבר מלוכלך זה אתם על שמותיכם השונים

אני אולי מבין קצת פחות באגף טכני אך מבין מתי שיש אנשים עם שמות שונים שזורקים שטויות לאויר

ומשנים שם ומסבירים לי למה היתה הכוונה

תקרא שוב את דבריכם בשירשור ותבינו כמה שטויות עונים

זה שאדם עונה לי בלי להבין וחושב שיש לו חוצפה לבקש תודה על הטעיות

שיפסיק לשתות פטל

זה שאנשים עושים טובה שעונ ים מילה פה מילה שם ושולחים לגוגל

תכתבו בראש נא לפנות לגוגל וסגרו את הפורום

כל התשובות שענו לי כאן חצופות מאוד עם אפס הבנה

כמו שלא נוהגים ששותים , תשימו שלט לא עונים שלא יודעים

העבריין יענש

פורסם

הנושא ננעל.

כשתחליט שאתה באמת רוצה עזרה, שלח לי ה"פ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים