פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים ^ למה NVIDIA ולא AMD/ATI?יש לך את ה-6450 שזול מאוד (אתה יכול למצוא אותו גם ב-160~) ולא צריך לעשות בעיות.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים לא צריך לא אומר שלא יעשה.מניסיון אישי רב של כרטיסי ati על לוחות מתקופת nforce שהבחור עובד איתו, סבירות גבוהה מאוד שכל כרטיס מבוסס amd/ati יאכילו אותו סרטים.לא אומר שכרטיס nvidia יעבוד בוודאות, אבל בהחלט קיימת סבירות גבוהה יותר שלא יהיו לו בעיות.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים מחבר לא בטוח שהבנתי איך הגעתם לכך ש HD6450 יפתור את הבעייה. הרי הגענו למסקנה שהלוח אם לא ממש תומך ב pcie2 (לפחות לא ב BIOS הנוכחי שלו). ואין ממש הבדל בחיבור בין 5450 ל 6450. עריכה: אני מוצא בגוגל הוכחות שדווקא זה כן יעבוד מוזר אולי באמת זה משהו ספיציפי בין HD5450 (ואולי עוד כרטיסים) ללוח אם הזה ולא בהכרח תאימות PCIE2.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים כמו שאמרתי הוא צריך לעבוד, ה-5450 היה ידוע כבעייתי (מבחינת תאימות) בדגמים מסוימים.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים בקיצור הוליכו אותך שולל אני אף פעם לא סומך על מילה של המוכר כי אני יודע מה אני בא לקנות מראש,אם אתה לא בטוח בקשר למוצר מסויים תכנס לאתר של החברה.
פורסם 2012 בספטמבר 713 שנים מחבר לא הוליכו אותי שולל. החנות הייתה בסדר. 99% מהלוחות אם בתקופת ה PCIE1 צריכים לתמוך גם ב2. הגעתי כמובן לחנות , החזרתי את הכרטיס וקיבלתי החזר (והייתי בעוד 3 חנויות לחפש PCIE1 ולא מצאתי , גם לא משומש...החיפושים ימשיכו ב yad2 ) אני אנצל את התגובה בשביל להודות לכל מי שעזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.