פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מזל טוב אחי יש לך את הזכות הנפלאה הזאת לבסוף אחרי הטסט לנהוג בכבישים :auto: סע בזהירות ובהצלחה בהמשך הדרך.אגב אייך היתה הנהיגה בסיאט קורדובה?
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים [glow=red,2,300]מזל טוב [/glow] אני יודע שלקח זמן והיה קשה, אבל עכשיו סוף סוף גברתי יכולה לנהוג
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים עוד סיבה להסתכל ימינה ושמאלה לפני מעבר חצייה....בכל מקרה תהנה מהחודשיים מלווה...מוהאהאה
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים עוד סיבה להסתכל ימינה ושמאלה לפני מעבר חצייה.... בכל מקרה תהנה מהחודשיים מלווה...מוהאהאה שני סיבות ! ;D גם אני עברתי טסט ביום רביעי שעבר (חצי שעה טסט ! ) בכל מקרה מזל טוב ,סע בזהירות ואל תעשה שטויות לפחות עד שבאמת תדע לנהוג , יש לי מלא חברים ש"חשבו" שהם יודעים לנהוג עד שעשו איזה טוטל-לוס
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים בכל מקרה מזל טוב ,סע בזהירות ואל תעשה שטויות לפחות עד שבאמת תדע לנהוג , יש לי מלא חברים ש"חשבו" שהם יודעים לנהוג עד שעשו איזה טוטל-לוס חחחחחחחחאי אפשר לעשות שטויות עם ההורים;[
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים חחחחחחחחאי אפשר לעשות שטויות עם ההורים;[בעיקרון התכוונתי שאחרי שיגמר לו המלווה כי רק אחרי זה באמת יש לך רשיון עכשיו זה יותר בכאילולמרות שיש לי כמה חברים שעשו הרבה שטויות עם ההורים שלהם וההורים שלהם לא היו בדיוק דוגמה לנהג "המושלם"מה שבטוח ההורים שלי לא יתנו לי להגיע ל 190 קמ"ש כל עוד הם באוטו (גם האוטו שלנו לא ממש יאפשר לי את זה :-\ )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.