פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים שלום אז ככה החלפתי את קירור הסטוק של המעבד עקב זה שבבדיקה ב-OCCT הוא אחרי 6 דקות הגיע למאה מעלות והפסיק הבדיקהבמנוחה היה 48 50 אז ככה החלפתי לגוף קירורScythe Katana3 היום החלפתי והטמפרטורה במנוחה נשארת אותו דבר מדוע?מרחתי טוב משחה כמו שצריך באמצע נקודה חמודה כמו 2 גרגירי אפונה והרכבתי טוב והכל יושב טוב יציב וחזק והמאוורר גם שמגיע אם הקירור בקושי עובד מסתובב בקושי מכניס אצבע ישר נעצר מממש בלי שאני מרגיש אותו מסתובב מה הסיבה לטמפרטורה הזאת ?ומדוע המאוורר לא מסתובב מהר?כמו שצריך?גם בדקתי הכל פיקס התושבות נעולות טוב הכל יציב
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים יש לי את אותו הקירור פרט לבעיות שציינת. אני אישית מורח שכבה דקה של משחה על כל השטח של המעבד. בקשר ל מאוורר תבדוק דרך הביוס שאין שום הגדרה ששולטת על המאוורר ומורידה את הסל'ד שלו בזמן מנוחה
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים הטמפ' במנוחה לא תמיד משתנה בצורה קיצונית שכן ההבדל המהותי הוא במאמץ, מה שכן אתה יכול לראות וכמו שאתר מתאר שהטמפ' נשארת אותו הדבר כמו הסטוק אבל המאוורר בפועל עובד הרבה יותר שקט ולאט, אם אתה רוצה להשיג עוד קצת בטמפ' פשוט תיכנס לביסוס ותבדוק את הגדרות הSMART FAN, כמו כן תבדוק את הטמפ' במאמץ..אני בטוח שהיא השתנתה לטובה מאוד..
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים אז 2 אפשרויות - או שהקריאה מהחיישן לא נכונה (או שהחיישן תקול) או שהקירור לא יושב טוב על המעבד.כדי לשלול את השני, תצמיד עם היד את גוף הקירור למעבד ותבדוק את הטמפרטורות במאמץ.
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים מחבר אותו דבר לא משתנה כלום והכל מורכב פיקס והכי מוזר שהמעבד מסתובב כל כך חלש בסביבות 250 אני מעריך RPM
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים 2 גרגירי אפונה? אתה יודע מה זה אפונה?הKATANA 3 יכול לפעול ב300RPM במינימום, כמו שאמרו תסתכל בביוס איך העניין מוגדר.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים מחבר רשום על 1000 אבל לא נראה לי שזה על אלף או קרוב לזהובREAL TEMP הטמפרטורה על 52 מעלות
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים אבל המאורר ממש ממש לאט מסתובב ובדקתי בביוס הכל בסדראז פה הבעיה.כנראה שלא בדקת מספיק טוב.המאורר עובד על low קבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.