עבור לתוכן

מחשב לגיימינג ב4000 +צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לחסוך אני צריך משהו טוב שיספיק לי לאיזה 3 שנים בלי שידרוגים וכאבי ראש

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים חדשים ברזולוציה 1680x1050

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי אבל הייתי רוצה איזה win7 עם אופיס ושירכיבו לי אותו בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ivory יד אליהו, אין לי בעיה עם TMS או כל חנות אמינה שאתם ממליצים

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

המהירות חשובה לי ואני מעוניין ללכת על שני כוננים קשיחים אחד בשביל מידע והשני פלאש בשביל תוכנות, כמובן לפי שיקולכם אם יש צורך.

שאלה קצת מחוץ לנושא, האם אפשר לקנות\להרכיב נייד עם חוזק דומה למחשב נייח באותו מחיר שאני רוצה, תודה מראש לכולם.

עדכון- חיפשתי קצת מה עדכני כרגע והרכבתי מפרט, אני צריך בבקשה חוות דעת.

http://www.tms.co.il/preview/spec/18bwetfz

פורסם

ניתן להרכיב מפרט חזק יותר מזה שבנית באותו הסכום :)

בנוגע למחשב נייד- ב-4 אלף יש לך מחשבים ניידים שיריצו משחקים מודרניים על הגדרות גרפיות יחסית נמוכות. מבחינת חוזק, אין מה לשוות כמובן, גם אם היית משלם פי 2 על הנייד.

הנה מפרט אפשרי לדוגמא, הכולל קירור משתלמם יותר, לוח-אם מעט זול יותר אך עדכני, כרטיס מסך חזק הרבה יותר וכונן SSD אמין יותר.

שים לב שלא כללתי אופיס (המפרט בהתבסס על צורת מפרטך).

אם אתה רוצה לחסוך ולהוריד את המפרט לתקציב המקורי (4 אלף), ניתן להוריד את כונן ה-SSD לדוגמא.

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪928

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪392

מארז:

SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪455

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪22

זיכרון:

Infinity 4GB DDR3 1600

כמות: 2 - מחיר: ₪110

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪370

קשיח למחשב שולחני:

Crucial 128G SSD Marvell M4

כמות: 1 - מחיר: ₪540

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1150

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium English 64BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪369

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4575

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4484 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/h1g2mzrw

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.

אני יודע שכתבתי שאני לא רוצה לשדרג אבל היתפשרתי על הכרטיס מסך בשביל להחליף אותו בעוד כמה שנים כי כרגע ההפרשי ביצועים ומחיר בין שני הכרטיסים לא מצדיקים בשבילי את ה7850.

גם בכוונה הלכתי על זיכרון חזק כי אני מאלה שאוהבים להריץ הרבה דברים בו זמנית.

את הביקורת על הדגם SSD אני אקח בחשבון, תודה.

פורסם
אני יודע שכתבתי שאני לא רוצה לשדרג אבל היתפשרתי על הכרטיס מסך בשביל להחליף אותו בעוד כמה שנים כי כרגע ההפרשי ביצועים ומחיר בין שני הכרטיסים לא מצדיקים בשבילי את ה7850.

אני מציע לך להחליט סופית כי אתה סותר את עצמך פה.

כיום משחקים כבדים (לדוגמא BF) דורשים הרבה כוח עיבוד מצד הכרטיס, לכן אם היעוד של המחשב שלך זה גיימינג ויש לך את התקציב- איני רואה סיבה להתפשר על כרטיס המסך הזה. בכל מקרה- החלטה שלך.

גם בכוונה הלכתי על זיכרון חזק כי אני מאלה שאוהבים להריץ הרבה דברים בו זמנית.

מה?

פורסם
  • מחבר

בדיון הראשי ניסיתי לכתוב את צורכי המחשב שלי בצורה הכי פשוטה, במשך הלילה קראתי, השוותי והרכבתי מפרט שבו שאר החומרה קצת יותר איכותית ממחשב שמורכב מסביב לכרטיס, זה כי אני יכול לחיות בלי ultra high 16xAA וחרטה P:

RAM זה טוב לי אם אני רוצה להריץ פוטושופ ובמקביל 30 טאבים של פיירפוקס, לא?

פורסם
בדיון הראשי ניסיתי לכתוב את צורכי המחשב שלי בצורה הכי פשוטה, במשך הלילה קראתי, השוותי והרכבתי מפרט שבו שאר החומרה קצת יותר איכותית ממחשב שמורכב מסביב לכרטיס, זה כי אני יכול לחיות בלי ultra high 16xAA וחרטה P:

הכי טוב שתקרא בנצ'מרקים ותראה כמה הכרטיס מוציא במשחקים כבדים כמו BF3 על הרזלוציה שלך ועם אילו הגדרות.

RAM זה טוב לי אם אני רוצה להריץ פוטושופ ובמקביל 30 טאבים של פיירפוקס, לא?

נו, וכמה אני שמתי לך? (שים לב- כמות:2).

פורסם
  • מחבר

אני הולך לקנות את המפרט שלך, תודה על העזרה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים