עבור לתוכן

כמה שאלות לפני שאני קונה מערכת קולנוע ביתי...

Featured Replies

פורסם

בימים הקרובים אני עושה שיפוץ בבית ולאחר מכן קונה מערכת קולנוע (טלווזיה רמקולים ומה שצריך).

על המערכת רצוי שאני אחליט כבר בימים הקרובים - לפני השיפוץ.

קראתי לא מעט מאמרים וקשה לי להגיד שהבנתי הרבה.

ראיתי למשל את המערכת הזאת:

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=UZBDVE280

השאלה מה רע בה? (דרך זה אולי אני אבין מה לחפש)

מה בעצם מפריד בין רסיבר שעולה 1000 ש"ח לבין אחד שעולה 5000 ש"ח ? (אני מניח שיש לא מעט , אז בשאלה אני מתכוון לתכונות היותר קריטיות שאני באמת עלול להרגיש בצפייה בטלוויזיה)

מה זה למשל תלת מימד ברסיבר?

שאלה קשורה פחות:

לפי התכנון אני מכניס את הרסיבר /סטרימר בתוך ארון קטן סגור מתחת לטלוויזיה. האם צפוי לי בעייה של חימום יתר?

תודה

פורסם

הבעיה בכל המערכות המשולבות כמו בקישור שהבאת, זה שכל הרמקולים קטנים חוץ מהסאב וופר.

זה אומר שהמערכת מסתמכת על הסאב לכל הצילים הנמוכים ולחלק מהבינוניים.

כשקונים רסיבר בנפרד, ומשלמים רק על הרסיבר איזה 2000 שקלים (ללא רמקולים), אז ברוב המיקרים מקבלים מוצר עם יותר גמישות.

יותר חיבורים, יותר מצבי סראונד, יותר אפשרויות התאמה אישית וגם יותר כח פוטנציאלי.

תלת מימד ברסיבר זה אומר שחיבור ה-HDMI שלו יודע להעביר סרט תחת מימד.

ברסיבר משולב כמו שהבאת בקישור, זה כנראה אומר שכונן הבלו ריי שלו יודע להציג תלת מימד (עם טלוויזיה מתאימה כמובן)

רסיבר זה רכיב שמתחמם. במיוחד הוא צריך להניע רמקולים חזקים.

גם כשהוא לא סגור בארון רצוי לא להצמיד אותו למכשירים אחרים.

אז אם אתה סוגר אותו, רצוי להשאיר פתח איוורור ואפילו וונטה שתוציא משם את האויר החם.

במיוחד אם באותו הארון יהיה גם ממיר או קונסולה וכו'.

פורסם
  • מחבר

כשקונים רסיבר בנפרד, ומשלמים רק על הרסיבר איזה 2000 שקלים (ללא רמקולים), אז ברוב המיקרים מקבלים מוצר עם יותר גמישות.

יותר חיבורים, יותר מצבי סראונד, יותר אפשרויות התאמה אישית וגם יותר כח פוטנציאלי.

תלת מימד ברסיבר זה אומר שחיבור ה-HDMI שלו יודע להעביר סרט תחת מימד.

ברסיבר משולב כמו שהבאת בקישור, זה כנראה אומר שכונן הבלו ריי שלו יודע להציג תלת מימד (עם טלוויזיה מתאימה כמובן)

תודה על התגובה , שאלות:

1. מה זה מצבי סראונד? (אני הולך על 5.1 וזהו , איזה מצבים יש ב 5.1?)

2. אם הטלוויזיה תומכת 3D ויש לי סטרימר תומך (או מחשב נגיד) , אז מה בדיוק החלק של הרסיבר בעניין?

פורסם

1. בגדול זה כל מיני אפקטים. ולפעמים רוצים לשמוע מוזיקה בסטריאו ולא 5.1.

2. הרסיבר רק לוקח את הסאונד ב-HDMI ומעביר את התמונה לטלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים