עבור לתוכן

מעבד ולוח אם להסבת מחשב למבוסס אינטל

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים לשדרוג מחשב שמבוסס כרגע על AMD

מה שישאר מהמחשב הזה זה ספק כוח ציפטאק 500 וואט 8 גיגה זכרון DDR 3 1333

מארז קולר מאסטר 310

כרטיס מסך 460 GTX

ודיסק קשיח 500 של ווסטר דיגיטל

זה מה שאני רוצה לקנות

[table][tr][td]מק"ט[/r][/t]מוצריםכמותמחיר[table][tr][td]GB75MD3H[/t]Gigabyte GA-B75M-D3H1₪392[table][tr][td]C3470T[/t]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray1₪928[table][tr][td]סה"כ:[/t]2₪1320[table][tr][td][/t]השימושים הם לגיימינג בעיקר אולי קצת עבודות עריכה קלות לפעמים בשביל הכיף

איך השילוב?

תודה מראש על העזרה

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

קפיצת הביצועים בין פנום לIVY BRIDGE לא מצדיקה שדרוג(היא גדולה אבל השיפור בגיימינג לא גדול כל כך.)

ממליץ לך לסחוב מעט עם השילוש העכשווי שלך שהוא דיי והותר לגיימינג ובעתיד הקרוב-רחוק לשדרג למעבד חזק(HASWELL או אפילו למשוך עוד דור)

אני אישית גם משתמש בפנום ולא רואה סיבה לשדרג אותו,לפחות כרגע,מה שמגביל אותי מעט במשחקים זה הכרטיס מסך.

הכרטיס מסך שלך מעט חלש ובשביל להריץ משחקים על הגדרות מקסימליות תצטרך כרטיס חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ להשאיר את המעבד ולהחליף כרטיס מסך במקום?

אשמח אם תשלח לי הודעה פרטית עם המלצה לכרטיס מסך

פורסם

באיזה משחקים אתה מרגיש חולשה ?

בעיקרון,שדרוג לHD7850 אמור להביא שיפור טוב במידה ואתה עושה OC לכרטיס מסך,הוא מגיע דיי בקלות לאזור הביצועים של 7950 ו7870.

פורסם
  • מחבר

יש לך גרסה מועדפת?

פורסם
  • מחבר

[table][tr][td][table][tr][td]

[table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td]כמות[/t]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

מחיר

[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]S7852GD5H[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪1218

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]C3450T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪913

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]GB75D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪418

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ:

3

₪2549

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

לא רואה סיבה לשדרג את המעבד והלוח אם,בפועל,את השיפור תיראה בעיקר מהכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר לי להישאר עם הפנום שלי לוותר על שדרוג המעבד ולוח האם כי בכל מקרה זה לא יתן לי שינוי משמעותי בביצועים ובמקום זה להשקיע יותר בכרטיס מסך?

אתה ממליץ על הכרטיס מיסך שהצגתי בהודעה האחרונה שלי ה7850?

פורסם

כן,במידה ותרצה לעשות OC,תוכל להגיע עם ה7850 לביצועים טובים בהרבה.

פורסם

בסוף אם תחליט למכור את הפאנום שלך, אני מעוניין. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים