פורסם 2004 בינואר 1621 שנים שלום לכולם יש לי בעיה מאד מאד מאד מאד מאד מאד מעצבנת במחשבאני משתמש ב KAZAA או E מיול לא משנה מה !!אני מוריד כל הזמן דברים בנפח של700 מ"ב ויותר !!אני משאיר את המחשב דלוק כל הזמן אז יש לי פתאום רייייייייסט !!!! במסך כחווול ! (ניסית אי אפשר להיפטר ממנו)אני יכול לחיות עם המסך הכחול אבל לא פה הבעיה הבעיה היא כאשר אני מגיע בהורדה עד 500 או 699 מ 700 מ"בקורה לי ריסט ופתאום אני מפעיל את המערכת ופשוט הקבצים אינם !!!אני מגיע ל 500 מתוך 700 ופשוט יש לי ריסט והקבצים אינם מה לעשות זה תמיד קורה לי אני משתגע !!
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים אני כבר יכול להגיד לך שזה לא בעיה ב הרד דיסק,זה בעיה בתוכנה המקוללת הזאת KAZAA.אא ואיזה גירסא יש לך?
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים לכתוב פה את ההודעה (במלואה!) של המסך הכחול יהיה רעיון די טובחבל על הזמן של שנינו להתחיל לנחש מה הבעיה
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים היתה לי את הבעיה הזוומיסתבר שזה היה הזיכרון, החלפתי אותו ועכשיו הכל עובד טוב.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים זה יכול להיות אלף בעיות שונות מבלי שלאחת מהן תהיה קשר לזיכרוןאי אפשר לדעת בלי לרשום פה את ההודעה
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים זה יכול להיות אלף בעיות שונות מבלי שלאחת מהן תהיה קשר לזיכרוןאי אפשר לדעת בלי לרשום פה את ההודעהכנ"ל והנה עוד אפשרות , אם אתה מחובר לאינטרנט דרך מודם USB וכבלים ומשתמש ב eMule אז יהיו לך מסכים כחולים בגלל עומס יתר על ה USBכדי לסדר את זה תחבר את המודם דרך כרטיס רשת
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים גם לי זה קרה כמה פעמים, עד שחשבתי על פיתרון חלופי - להכניס משימה אוטומטית שתגבה פעם בשעה/שעה וחצי את כל הקבצים הזמניים (אלו שבתהליך ההורדה). אני עשיתי את זה בתור קובץ batch של DOS. זה כאמור מאד מכביד, אבל זה פיתרון. תפעיל את זה בלילה, כשזה לא מפריע לעבודה השוטפת במחשב (העתקה של כמה ג'יגות גם בתוך הדיסק הקשיח עצמו היא פעולה מכבידה).אגב, ב eMule יש לזה פיתרון - יש את קבצי ה met שנמחקים ולא הקבצים הגדולים עצמם. פשוט תעתיק את קבצי ה met.bak לסיומת met ותפעיל מחדש את ה eMule.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.