עבור לתוכן

מחשב HTPC ב~1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים וותיקים.

אני מעוניין לבנות מדיה סנטר שימוקם בסלון למטרת צפייה בסרטים וגם כסוג של NAS למטרת אחסון חומר שיתופי, גיבוי אופליין ושגם יעלה חומר לגיבוי ענן שיבחר בהמשך.

<התפזמות מגוכחת> ממרומי 10+ שנות החברות שלי בHWZ אני מעדיף לבנות מחשב כמה שיותר תכל'סי שימושי בלי כל מיני ציוד "איכות" או המתנה לפורמטים עתידיים שיקפיצו את המחיר של הציוד פי 2 אבל לא יתבטאו בתמורה, ולכן אשמח לשיקול הנ"ל </התפזמות מגוכחת>

אני צריך: מעבד, לוח, זכרון, הארדיסק, כרטיס רשת אלחוטי, מארז+ספק וקירור רק אם נדרש.

ראיתי את המפרט המומלץ, אך הוא מאוד ספציפי לחנות זיגזג2000, האם יש ציוד אלטרנטיבי בחנויות יותר סטנדרטיות וזולות?

ע"פ הפורמט:

1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 1500 ע"פ הסדנרט שאני רואה

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא לחסוך בפיצ'רים ו"איכויות" שלא באמת נותנות ערך מוסף

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, רק אם יש הצדקה

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא בינתיים

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפות לחנויות באיזור חיפה, אבל ניתן לנצל משלוחים כשיש משהו ממש מהותי

תודה :)

פורסם

מה גודל הטלוויזיה ?

פורסם
  • מחבר

37"

פורסם

זאת אומרת שהפורמט המועדף עליך יהיה 720P

לדעתי כל מחשב סביר עם יציאת HDMI בלוח האם יריץ בלי בעיה

אם תרצה לחזק אותו קח כרטיס מסך, לדעתי מסדרת HD של AMD

אתה זקוק ל-4 גיגה זיכרון, דיסק 1.5 טרה

לא צריך קירור מיוחד וכל מארז יתאים

כרטיס רשת אלחוטי זה רק למטרת שליטה, בשביל להעביר חומרים תזדקק לדיסק נייד או DOK גדול

פורסם
  • מחבר

יש המלצה ספציפית למארז+ספק זולים שזמינים בחנויות כמו KSP או חנויות נפוצות דומות?

פורסם

בנוגע לתפקוד כNAS במידה וזה משהו "רציני", כמה מקומות לכוננים אתה צריך וכמה חיבורי SATA על הלוח?

פורסם

אישית אני משתמש במארז וספק אנטק 3480 שהוא קטן וחזק אבל כל מארז + ספק ב-150 ש"ח יתאימו למשימה

אני גם משתמש בכונן SSD מהמכירה בשביל מערכת ההפעלה והתוכנות אבל אפשר לוותר בשביל הכסף.

מקלדת קניתי מ-DX עשוייה מגומי וקטנה

משתמש בעכבר M705 עם סוללה שמחזיקה כבר יותר משנה, אבל כל עכבר יתאים

יש לי נסיון טוב עם לוח אם מיקרו ומעבד זול של AMD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים