פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים אחרי שנאבדו לי האוזניות שבאו עם הGalaxy nexus שלי (רגילות in ear של סמסונג) אני חושב שבמקום לקנות עוד פעם אוזניות מקוריות של סמסונג כדאי לי כבר להשקיע עוד כמה שקלים במשהו יותר איכותי.מקומות שאבצע את הקנייה:אופיס דיפו,באג וכ"ו. לא לתת לי שמות של חנויות מחשבים מרוחקות כמו אייבורי KSP וכ"ו.השימוש הוא כמובן למוזיקה בדרכים (לבית יש לי את הsibearia V2).תודה לעוזרים!
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים מה עם להזמין מEBAY?אתה מגביל ל2 חנויות עם מבחר מוגבל, בבאג יש את הסקולקנדיומאיפה לנו מה זה קרוב\רחוק בשבילך
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים מחבר איביי זה לא אופצייה.אני רק שואל,האם יש אוזניות שידועות כתובות (בסניף באג בפתח תקווה יש מבחר די גדול של אוזניות מותגים בין 50-100 ש"ח). אם לא אקנה מה שנראה הכי טוב.
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים יש לי את אלה כבר כמה שנים, אולי תמצא במחיר טוב בחנויות אחרות(פעם אחרונה שהזמנתי מוצר בבאג, המשלוח היה חינם, אז תשקול להזמין ב150 ולחסוך זמן וכסף על נסיעה)http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9851אני לא מומחה לאודיו, ובשבילי איכות השמע סבבה לגמרי.
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים מחבר אתה מחפש אוזניות רק למוזיקה או גם שתוכל לדבר איתם?מוזיקה בלבד,בדרכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.