עבור לתוכן

עזרה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך, נייד חדש

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי את הdell vostro 3460 עם הכרטיס מסך החיצוני

geforce 630 gt

התקנתי את הוינדוס 7 64 ביט פרו, התקנתי את רוב הדרייברים

יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא רושם לי:

the nvidia graphics is not compatible with this version of windows

this graphics driver could not find compatible graphics hardware

את הדרייבר הורדתי מפה:

http://www.dell.com/support/drivers/il/he/ilbsdt1/DriverDetails/DriverFileFormats/Product/vostro-3460?DriverId=MV324&FileId=2988232727&urlProductCode=False

מה יכולה להיות הבעיה , תודה רבה !

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה: בחיפוש האוטומטי של ניוידיה הוא מזהה כאילו יש לי את הכרטיס מסך

אך שאני מנסה להתקין הוא שוב לא מאשר.

אתמול שבדקתי במנהל ההתקנים הכרטיס לא היה רשום כ geforce gt 630, ואז ניסיתי דרך מנהל ההתקנים והובלתי אותו לתיקיה של הדרייברים של נוידיה אשר ניסיתי להתקין קודם (מה שלא פעל), ואז הוא זיהה את הכרטיס. (כלומר זיהה דיי בכח)

אבל עדיין הזיהוי לא מושלם כי הכרטיס לא עובד וכאשר אני מנסה לפתוח את "nvidia settings" אני מקבל הודעה:

nvidia display settings are not available

you are not currently using a display attached to an nvidia gpu.

חשוב לציין שאת הכרטיס מסך של intel graphics 4000 המחשב כן זיהה , למרות שגם זה לקח לו הרבה זמן.

מה אפשר לעשות? יכול להיות מצב שהכרטיס גיפורס לא נמצא במחשב בכלל ו"שכחו" לשים לי אותו? אולי לא מחובר טוב?הגדרות בביוס?

תודה רבה !!!

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה

עכשיו גיליתי שכאשר אני עושה disable על הכרטיס המובנה של graphics 4000 intel אני לא יכול להכנס לתפריט של nvidia geforce gt 630- זה אומר שהכרטיס המובנה חייב להיות על enable? למה ? .

אני רוצה לדעת איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך של nvidia geforce gt 630 באמת פועל .

תודה מראש !!! שבת שלום...

פורסם

הכ.מסך של אנווידיה חייב לעבוד במשולב עם הכ.מסך של אינטל (זה ככה בהרבה מאוד מחשבים ניידים) לא נכנסתי לעמוק העניין הזה אף פעם אז לא ממש ברור לי עד עכשיו למה...

בכל מקרה, תעדכן את כל הדרייברים ששייכים לאינטל: http://www.intel.com/p/en_US/support/detect?iid=dc_iduu

אחר כך נסה להתקין את הדרייבר של אנווידיה מחדש.

תעדכן מה קורה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי,

אם אתה אומר שזה חייב לעבוד בצמוד עם המובנה אז כבר הדברים יותר ברורים.

האם זה בסדר שלקח הרבה זמן עד שהמחשב זיהה את הכרטיס? זה נייד חדש מהשקית כבר חשבתי שהכרטיס לא נמצא במחשב.

אגב הדרייבר שבסוף אותו הצלחתי להתקין זה מהאתר של דל שהוא פחות מעודכן מהאתר של נוידיה אותו לא הצלחתי לעדכן.

מזה אומר.?

עריכה: הוספתי תמונה

מזה usb 2crw??

תודה מראש

פורסם

אתה ניסית שוב להתקין את הדרייבר מהאתר של אנווידיה אחרי שעידכנת את הדרייבר של אינטל???

בקשר לUSB אני בטוח ב99,9% שזה הקורא כרטיסים (של מצלמות וכו') המובנה במחשב שלך, אם אתה לא מוצא את הדרייבר שלו באתר של דל אז תעדכן מה המצב.

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי להתקין אחר כך את הדרייבר של אנבידיה וזה לא מאשר , יכול להיות שיש התנגשות או משהו כזה, אבל אני מאמין שזה בסדר כי הדרייבר יצא לא מזמן , מה שמוזר בכל הסיפור הוא שכאשר אני רושם את הקוד שמאפיין את המחשב שלי באתר של דל( מדבקה מתחת למחשב ) ומנסה להוריד דרייברים אין להורדה לא את הכרטיס מסך המובנה של אינטל ולא את הקורא כרטיסים, אותם הורדתי מהגרסא הרגילה של ה dell vostro 3460. בנוסף צדקת זה באמת היה הדרייבר לקורא כרטיסים תודה רבה לך !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים