עבור לתוכן

מחשב לגיימינג , עד 4.5K כולל מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי קל, אבל לא מעבר

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יהיה נחמד, אבל בעדיפות נמוכה

כמו שאפשר לראות לפי התשובות שלי הדבר הכי חשוב לי הוא הביצועים .רעש, גודל, צריכת חשמל ,וכדומה הם פחות חשובים.

אשמח לתשובות מכל מי שיכול לעזור

פורסם
  • מחבר

הממ לא נעים לעשות באמפ, אבל אני אשמח מאוד לאיזהשהו תגובה :)

פורסם

הנה מפרט אפשרי לדוגמא בתקציב שלך, כולל מסך IPS איכותי.

לצערי לא הכנסתי חומרה המאפשרת ביצוע אוברקלוק למעבד שלך, שכן היא תצטרך להיות על חשבון חומרה אחרת (כמו מסך פחות איכותי, כרטיס מסך חלש יותר וכדומה).

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪928

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪392

מארז:

Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back Black + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪455

זיכרון:

Infinity 4GB DDR3 1600

כמות: 2 - מחיר: ₪110

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪370

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1150

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪850

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4593

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4502 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/yzxfqh54

פורסם
  • מחבר

הנה מפרט אפשרי לדוגמא בתקציב שלך, כולל מסך IPS איכותי.

לצערי לא הכנסתי חומרה המאפשרת ביצוע אוברקלוק למעבד שלך, שכן היא תצטרך להיות על חשבון חומרה אחרת (כמו מסך פחות איכותי, כרטיס מסך חלש יותר וכדומה).

תודה רבה על העזרה! יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך, הסתכלתי על השוואת, ונראה שה 6970 חזק מה7850 וזול ממנו, אלא אם כן ה7850 יותר טוב לאוברקלוקינג וזו הסיבה?

בכל מקרה אם יש עוד מישהו שרוצה לעלות מפרט זה בטוח יעזור לי מאוד שיהיו לי עוד אפשרויות

פורסם

הכרטיסים הללו די שקולים.

לא שמתי לך את ה-6970 כי הוא צורך כמעט פי 2 יותר חשמל-> מה שיאלץ אותך להוסיף עוד כסף לספק כח חזק יותר-> מה שיוביל למחיר דומה רק עם כרטיס עדכני פחות. ה-HD7850 לרוב שקט יותר (מדבר על הקירור הסטנדרטי כמובן), פחות מתחמם וטוב יותר לאוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

הכרטיסים הללו די שקולים.

לא שמתי לך את ה-6970 כי הוא צורך כמעט פי 2 יותר חשמל-> מה שיאלץ אותך להוסיף עוד כסף לספק כח חזק יותר-> מה שיוביל למחיר דומה רק עם כרטיס עדכני פחות. ה-HD7850 לרוב שקט יותר (מדבר על הקירור הסטנדרטי כמובן), פחות מתחמם וטוב יותר לאוברקלוק.

הבנתי, ואם אני ארצה לעשות אוברקלוק אני יצטרך להוסיף עוד מאורר או לשדרג את הספק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים