עבור לתוכן

SSD מפסיק להיות מזוהה תוך כדי פעולה.

Featured Replies

פורסם

כונן CRUCIAL M4 64G פירמוור 0009

אתמול חזרתי מיום עבודה וראיתי מסך שחור. לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהמחשב שלי עשה ריסטרט, דיסק מערכת ההפעלה לא זוהה בביוס, ואז המחשב נתקע כי אין לו מערכת הפעלה.

לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי אותו, הדיסק הקשיח חזר להיות מזוהה, ומערכת ההפעלה חזרה (הייתי צריך לשחזר את הגדרות האתחול בביוס) והציגה הודעה על כיבוי לא מסודר.

לאחר מכן, ראיתי סרט במחשב בסלון שמוזרם מהמחשב הבעייתי (לא מהSSD) הסרט נתקע לאחר 20 דקות, מכיוון שהמחשב המזרים (בעל כונן הSSD החשוד ) עשה ריסרט ושוב הSSD לא זוהה.

לאחר מכן, עדכנתי את הFIRMWARE ל000F , שיהיה. העדכון גרם לריסטרט מסודר, אך כשהמחשב עלה, הכונן לא זוהה. לאחר תהליך התיקון המסורתי, המחשב חזר לפעול, עשיתי שוב את עדכון הFIRMWARE המחשב עשה ריסטרט והעדכון הצליח.

(מה זה תוכנת העדכון הזו שיוצרת BOOT זמני? לא נתקלתי בזה...)

איך לדעתכם כדאי לי לבדוק את המערכת?

הבעיה יכולה להיות בכבל SATA, יכולה להיות באספקת החשמל, יכולה להיות ביציאת הSATA מלוח האם

יכולה להיות בכונן הSSD עצמו, ומי יודע, יכול להיות שזה קשור לתוכנת הRAMDISK שהתקנתי לאחרונה..

קשה לי לבודד את הבעיה מכיוון שהיא רנדומלית. כרגע המחשב עובד כבר 10 שעות ועדיין לא קרה כלום.

אין איזה מידע מעניין בSMART או בEVENT VIEWER (חוץ מכיבוי לא מסודר של המחשב)

פורסם

אתה מתאר באג מוכר שתוקן בקושחה :xyxthumbs:

באג 5000 שעות, שלאחר עבודה רציפה של 5K שעות, הכונן מתנתק ומפסיק להיות מזוהה.

רק לאחר כיבוי והפעלה מחדש הוא חוזר לעבוד כרגיל כחצי שעה - עד שהבאג חוזר על עצמו.

http://www.crucial.com/support/firmware.aspx

תבחר את הכונן שלך ותעדכן ע"פ ההוראות

פורסם

הוא כבר עם הכי מעודכן לפי מה שהוא אמר..

לאיזה לוח הוא מחובר? ניסית לעבוד איתו על מחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

מאז שהעדכון עבר בהצלחה, לא היו בעיות. (יכול להיות שלא הייתי הכי ברור בהודעה הראשונה) אני מקווה שההימור הראשוני שלי על עדכון הFIRMWARE הצליח. (לא היה לי זמן לחקור, האשה לחצה)

המחשב כרגע עדיין עובד. שעות עבודה : 5232 הבאג קרה באזור 5200-5220 שעות.

אם יהיו עוד בעיות, אני מבטיח לעדכן.

תודה על התמיכה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים