פורסם 2004 בינואר 1621 שנים בן 17 שני אחייניות בנות 4 ו 6. מזל טוב, הייתי אומר גם תתחדש אבל זאת לא בובה ;D :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר תודה לכולם! היום בערב אני הולך לראות אותה, אם היא לא תמצא חן בעיני אז אני מחזיר אותה לחנות ;D
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים חחחנראה אותך פעם אחת מחליף חיתולאני לא מדבר על חיתול רק עם פיפיאני מדבר על הדבר האמיתי
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר אין לה שם עדיין היא דנדשה 8) עריכה: אתם מוזמנים להציע שמות. ולא, רדאון זה לא שם
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים אההה - ילדים, עוד תרומה לחיזוק הרוב (פטריוטיות ממש ) - אחרי כמה שבועות במחלקת יולדות כולם כבר נראים לך כמו גוש תפוח אדמה מעוך... אבל אני אשתדל להתרגש בשבילך, מזל טוב!
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מיכל (חברה שלי לשעבר) או יעל(בת דודה שלי) או טל, או אור (בנות דודות)מזל"ט לחבר שלי יש אחיינית כבר שנה וחצי (הוא בן 13 וחצי)
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מזל טוב! תקראו לה דניאל או.., אמממממממ עדי, שירה? או שההורים שלה אוהבים יעני מהסגנונות "המקוריים" אלה שקוראים לילדה שלהם ברית, או ים, או שמות מטומטמים לגמרי.., הכי טוב זה הרגילים.. אני מחפש משהו באינטרנט שקשור למזל טוב.., שאני אמצא אני אערוך את ההודעה.. :-*
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר דניאל כבר יש במשפחה (גם היא בת), יש שירי שהיא חברה של אחי אז אי אפשר שירה, ועדי זה האח של האחיינית ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.