עבור לתוכן

זקוק להמלצה על קירור לintel i5 3570K עם OC מועט, במינימום מחיר...

Featured Replies

פורסם

מעבדי IB חמים מצד אחד. אבל מצד שני הם יכולים לעמוד ביותר חום ממעבדי הSB

רק אל תעבור את ה85 מעלות במאמץ.

CPUZ נוראי לבדיקת מתח של לוחות GB - תשתמש בתוכנה של GB שמצורפת עם הלוח.

עם הקירור הזה תשתדל לא לעבור את ה1.2V , אף פעם אל תשאיר את המתח על AUTO - במצב זה הלוח נותן למעבד מה שבא לו לתת

פורסם
  • מחבר

מעבדי IB חמים מצד אחד. אבל מצד שני הם יכולים לעמוד ביותר חום ממעבדי הSB

רק אל תעבור את ה85 מעלות במאמץ.

CPUZ נוראי לבדיקת מתח של לוחות GB - תשתמש בתוכנה של GB שמצורפת עם הלוח.

עם הקירור הזה תשתדל לא לעבור את ה1.2V , אף פעם אל תשאיר את המתח על AUTO - במצב זה הלוח נותן למעבד מה שבא לו לתת

85? רשום 68 מהזכור לי באתר של אינטל, אתה בטוח במה שאתה אומר?

אם טמפ' כאלו באמת בטוחות למעבד שלי אני חושב שאוכל להגיע בכיף ל4.6GHZ ומעלה בחורף..שזה הרבה מעבר למה שאני צריך.

אם לא AUTO, איך אתה ממליץ לי לכוון את המתח? זה לא יעלה את צריכת החשמל או שהC1E וEIST עדיין יפעלו ויורידו את המתח כשאין בו צורך?

פורסם

^ אינטל לא ממליצה לעבור את ה-68, אני לא ממליץ לעבור את ה-75 ו-giloman ממליץ לא לעבור את ה-85... כל אחד ודעתו שלו.

פורסם
  • מחבר

^ אינטל לא ממליצה לעבור את ה-68, אני לא ממליץ לעבור את ה-75 ו-giloman ממליץ לא לעבור את ה-85... כל אחד ודעתו שלו.

אתה באמת חושב ש"כל אחד ודעתו שלו" היא הסברה המתאימה פה?

פורסם

כן...

זה היה המעבד הקודם שלי-

http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-(2M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB)

המעבד הזה עבד ב-3.0GHz, בלי בעיה, אבל אתה יודע מה יותר הפתיע אותי?... העובדה שהוא עשה זאת ב-85 מעלות מאמץ ו-כ-65 מעלות מנוחה. זה לא הכל, הוא עבד כך במשך 3 שנים! עד היום הוא עדיין עובד בלי בעיה (מכרתי אותו, אז הוא לא אצלי, אבל הוא עדיין עובד וזה מה שחשוב) ובלי מסכים כחולים (BSOD).

חשוב!!!

המעבד עצמו יכל לעבוד גם בטמפרטורות הרבה יותר נמוכות, אבל זה היה חלק מבחינה שעשית למעבד הזה (בדיקה האם היצרן רק מזהיר עם מרווח ביטחון או שהוא בעצם מציג את המקסימום שמעבר עליו יש נזקים (אתה יכול להבין מה התשובה).

פורסם
  • מחבר

אני באופן אישי לא חושב שממקרה אחד אפשר לקבל הנחה כוללת כזאת, אבל זה אני..

נראה לי שלשמור עליו מתחת ל75-80 יהיה בסדר לטווח הארוך..נראה מה יהיה בחורף..

מה המתח המומלץ ל3570K, אם כבר אני מוריד אותו מAUTO?

פורסם

הTJMAX של מעבדי IB הוא 105 מעלות

כלומר המעבד מאיט\מכבה את עצמו כשהטמ''פ מגיעה ל105 מעלות

20 מעלות מתחת לTJMAX לא צריכה להיות בעיה, בטח ובטח כשמעבדי IB I7 על קירור סטוק בתדר סטוק בזמן LINPACK מגיעים ל85 בכל מקרה...

פורסם
  • מחבר

20 מעלות מתחת לTJMAX לא צריכה להיות בעיה, בטח ובטח כשמעבדי IB I7 על קירור סטוק בתדר סטוק בזמן LINPACK מגיעים ל85 בכל מקרה...

אסמוך על מה שאתם אומרים..

תודה [=

פורסם

איפה ראית שמעבדי I7 מגיעים על סטוק ל-85?

פורסם

כשהם נמצאים במארז עם קירור "לא משהו מיוחד" הם בהחלט מגיעים ל80+ כשסטוק יושב עליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים