פורסם 2004 בינואר 1621 שנים אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר יש לי אותו כרטיס אז אני מצטרף לשאלה!ti4200 agp 4X נכון?שלי זה AGP 8 של איזה חברה שלך?
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר leadtek עםvivoאז גם לך יש..אנשים??מישהו יודע משהו?השאלה עדיין תקפה...
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים Detonator/ForceWare Hidden Features Patchזה אמור להוסיף לדרייבר עמוד טמפ' תוריד מכאןhttp://download.guru3d.com/pafiledb.php?action=license&id=1&file=462
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר תודה על הנסיון, אבל זה לא הוסיף לי עמוד לדרייבר, אולי זה לגירסא מסויימת?עוד רעיונות יתקבלו בשמחה
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר תודה רבה אח שלי, עשית לי את היום!זה עובד סוף סוף, איך לא ידעתי על זה מקודם ?!?
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים אצלי יש את אותו הכרטיס בדיוק....אבל האפשרות של הDISPLAY HARDWARE MONITOR מבוטלת...זאת אומרת שאני לא יכול ללחוץ עליה.יכול להיות שלך יש את הדגם עם החיישן ולי אין? ???עריכה:עם איזה גירסת דרייברים אתה משתמש?עריכה שניה:לי אין את זה.. בדקתי...הדגם שלי הוא TD,שלך כנראה TDH...
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר אתה צריך לעשות לזה ENABLE תראה בתמונה שהעלתי איפה עשיתי לו ENABLEאני משתמש בגירסת הדרייברים האחרונה או לפני האחרונה
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר אתה בטוח שהכרטיס שלך הוא TDH ?יש מצב שהלוח אם לא תומך באפשרות של להראות טמפ' של כרטיס מסך, לי למשל היה לוח שלא תמך במדידת מעלות של ספק כח ורק כשהחלפתי לוח אני מצליח למדוד לו מעלות...עריכה - תנסה להפעיל את זה דרך כאן:
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים אני לא יכול בכלל לפתוח את החלון הזה.....תראה:כי פשוט מאוד , אין לך חיישן בכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.