עבור לתוכן

התייעצות בנוגע למפרט

Featured Replies

פורסם

עריכה:

היי לאחרונה קיבלתי מפרט של מחשב,

רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ואם יש מקום לשיפור לביצועים טובים יותר במשחקים כבדים

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪928[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3V

מחיר: ₪362[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪699[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB 1600 HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש

כמות: 2

מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

מחיר: ₪489[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4

מחיר: ₪540[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪2099[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]הרכבה:[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

מחיר: ₪0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

...

- זכרונות העובדים במתח לא מומלץ...

פורסם
  • מחבר

לאחר עוד קצת חיפוש בפורום מצאתי מפרט מנושא אחר שפתחו בעניין ולקחתי משם את המפרט שהציעו..

אני רוצה עליו חוות דעת לפני שאני קונה, נראה לי שאני אלך עליו, רק רוצה לודא שאין שם שום התנגשויות או אי תאימויות באמת והכל בסדר

תודה לעוזרים

[table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td]

כמות

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

מחיר

[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪1140

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪216

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪591

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪699

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

2

₪120

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪540

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪453

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sparkle GTX680 2GB, GDDR5[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪2749

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪104

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]הרכבה[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪0

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

המעבד לוח וקירור מתאימים לאוברקלוקינג ולכן יותר יקרים, אתה מתכוון לבצע?

הזכרונות הבנתי גם אני מאחד המגיבים פה בשרשור אחר עובדים על מתח 1.65V במהירות 1600 בזמן שמומלץ לעבוד במתח 1.5V, אפשר לבחור שהם יעבדו במתח הזה ובמהירות 1333, ואפשר מראש לקנות זכרונות אחרים, ממה שאני מבין ההבדל במהירות זכרון הוא זניח אז תחליט לפי המחיר.

באותו שירשור שציטטתי לך ממנו נאמר שהכוננים של סיגייט בעייתיים, לי אישית יש כזה של 2TB וטוב לי אבל קח בחשבון.

פורסם
  • מחבר

המעבד לוח וקירור מתאימים לאוברקלוקינג ולכן יותר יקרים, אתה מתכוון לבצע?

הזכרונות הבנתי גם אני מאחד המגיבים פה בשרשור אחר עובדים על מתח 1.65V במהירות 1600 בזמן שמומלץ לעבוד במתח 1.5V, אפשר לבחור שהם יעבדו במתח הזה ובמהירות 1333, ואפשר מראש לקנות זכרונות אחרים, ממה שאני מבין ההבדל במהירות זכרון הוא זניח אז תחליט לפי המחיר.

באותו שירשור שציטטתי לך ממנו נאמר שהכוננים של סיגייט בעייתיים, לי אישית יש כזה של 2TB וטוב לי אבל קח בחשבון.

בנוגע לזיכרון לא ככ הבנתי, מה ההשלכות של זה שזה עובד בתי של 1.65 על 1600? זה יכול להרוס שם משהו? או להפריע לדברים אחרים?

ואיזה כונן אז מומלץ לקנות אם לא ככ ממליצים על הסיגייט?

ובנוגע לoc לא נראה לי ככ שאני מתכנן לעשות את זה, בתכלס זה לגיימינג להריץ הכל על הכי גבוה בכל משחק חדש ושעתיד לצאת וקצת גרפיקה וכל זה לא משהו רציני אבל השאלה אם זה ייחשב oc?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים