עבור לתוכן

למי שרוצה קירור מים - תיאור חווית שימו עם קורסאיר H100 - בקרוב H100i

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים.

כמוכם, גם לי היתה המון התלבטות על קירור למחשב החדש שלי. הרי קניתי מחשב חדש, אז בא לי להחליף הכל וגם כי הדור החדש של אינטל מתחמם מאד אז הכל נראה הגיוני שאני אעבור למים... לא בדיוק.

יש קירורי אוויר מצויינם אבל אם בכל זאת תרצו מים, אני חייב להגיד לכם שכדי שתתרחקו מדגמי H80/H100.

קיימת תקלה ברמת היצור באחד מהבאצ'ים הגדולים שלהם. אני נתקלתי בזה.

מדובר ברעש נורא שמגיע מהמשאבה בגלל שהמשאבה קיבלה 12.096volt במקום 12.00. זאת לא בעיה של ספק כי כל הספקים לא מדייקים במתח. זאת בעיה בתכנון של המשאבה.

קורסאייר ידועים בשירות לקוחות מצויין ותוך יומיים קיבלתי מערכת קירור חדשה שעברה טיפול למניעת התקלה מבלי להוכיח תאריך רכישה, קבלה או כל דבר אחר. הם מאד טובים בלהחליף מוצרים וגם לקחו אחריות על התקלה הזאת.

לא היה נעים לשמוע את הרעש הזה. היה קשה לעבוד ליד המחשב אבל לפחות יש עם מי לדבר בצד השני.

מה שהכי חשוב לי להגיד, זה שאם כבר תיכננתם לקנות H100, חכו לאוקטובר שיצא H100i

http://hardwarebbq.com/2012/08/corsair-product-line-up-leaks-newest-flagship-900d-godzilla-pc-chassis-200r-h80ih100i-water-cooling-units/

פורסם

אצלי בH80 השליטה המובנית על שני המאווררים הפסיקה וחודשיים אח"כ המשאבה מתה (למצוא את המעבד המומהר שלך ב99 מעלות זה לא כיף).

עשיתי טעות והחזרתי לKSP להחלפה ולא דיברתי עם קורסייר כפי שרשום. כעבור חודש וחצי(!) בלי עדכונים מצידם, קיבלתי חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים