עבור לתוכן

צריך לוח אם לi5-3450 ושאלה לגבי זכרון 1333/1600

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אני סגור על כך שאני רוצה לקנות את ה i5-3450.

רציתי לשאול איזה לוח אם כדאי לרכוש? אני מעדיף לוח אם טוב עם פס רוחב גבוה וגם משהו שיוכל לשמש לעתיד לשדרוגים (כמובן לא צריך להתפרע במחיר. בערך עד 500שח).

לגבי הזכרון - האם יש הבדל בין ה 1333 ל 1600? אני מתכנן לקנות 2x4Gb (והם ההבדל ניכר?)

פורסם

לוח אם בוחרים קודם כל לפי היציאות והחיבורים הדרושים.

כדאי שתפרט כדי שתוכל לקבל המלצות.

אם אתה מתכנן להרכיב אותו במארז מיוחד (HTPC וכדומה) צריך גם לבדוק שהגודל מתאים.

לגבי הזכרון, יש כמובן הבדל, אבל בפועל למרבית השימושים הנפוצים לדעתי הוא לא מורגש.

פורסם
  • מחבר

אם להיות קצת יותר ספציפי, מהם ההבדלים בין סוגי הלוחות הבאים:

לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3V

לוח אם Gigabyte GA-H77-DS3H

לוח אםGigabyte GA-Z77-D3H

כמו שרשמתי, אני מתכוון לקנות מעבד i5-3450 וזכרון 8גיגה 1600

פורסם

מה ההבדלים?

צ'יפסט שונה, גודל שונה, היצע חיבורים שונה, תמיכה שונה בטכנולוגיות.

אתה יכול להסתכל באתר של ג'יגהבייט מה מכיל כל לוח בדיוק.

פורסם

אם אין לך דרישות מיוחדות, הראשון עם צ'יפסט B75 יהיה מצויין. תבדוק אם לא חסר לך בו כלום.

פורסם
  • מחבר

אכן יש מספר הבדלים לא קטן בינהם. בין היתר ההבדלים הגדולים הם כמובן בין הלוח B75 ל Z77:

1. ב B75 מבאס שיש רק SATA3 אחד. בניתי על לקנות עכשיו כונן 1TB גדול 64MB CACHE אבל בהמשך לרכוש כונן SSD ואת שניהם חשבתי לחבר לחיבור SATA 6GB המהיר...

2. ב Z77 יש תמיכה ב SLi (לפחות זה מה שנדמה לי ממה שקראתי). האם זה רלוונטי בכלל אם אני בכל מקרה יקנה בעתיד כרטיס גרפי יעודי?

3. ב B75 אין יציאת HDMI (למרות שזה פחות קריטי כמו שטענתי קודם - ארכוש בכל מקרה כרטיס גרפי יעודי)

פורסם

1. חיבור אחד זה מה שמגיע עם הצ'יפסט. לרוב היצרנית מוסיפה בקר צד ג' שכולל עוד חיבורים. בכל מקרה דיסק קשיח תחבר ל-SATA2

חבל על החיבור...

2. לא רלונטי אלא אם כן אתה מתכנן על מערך כרטיסים (אם למשל אתה הולך לשחק על רזולוציות מטורפות ויש לך כסף להשקיע)

3. לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים