פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים אהלן,התחדשתי לאחרונה באסוס K55VM ושמתי לב שהוא מתחמם קצת כאשר הוא עובד, התקנתי את הספיד פאן ובדקתי טמפרטורות.זה המפרטi7 3610QMnvidia 630m 2 gb4 gm ramואלה הטמפרטורות:במאמץ: GPU: 80-90 CPU: 80-90 כללי: 60-70במנוחה: GPU: 46 CPU: 36 כללי: 55אני רוצה לציין ששוב, המחשב חדש, ולפי אסוס יש לו איזה טכנולוגיית ice cool או משהו כזה.מה דעתכם?
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים יש לי 6770 שבמאמץ ( באטלפילד 3 ) מגיע למקסימום 85 ..החום מפריע לך חעבוד על המחשב ? אתה מרגיש אותו בכלל ?
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים ממש לא מסתדר ליתוריד ותתקין שני תוכנות - OCCT HWMONITORפתח את שניהן ותריץ ותפעיל את OCCT ל5 דקות ותעלה תמונה מ HWMONITOR
פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים המעבד בסדר, ה GPU של הכרטיס המסך חם מדי, 80 מעלות ללא משחקים? האם ניקית את המחשב הנייד אי פעם? אם לא, כבה אותו, תוציא סוללה, קח פן של אמא (או אבא ) ותעביר בחריצים והפתחים של האוורור, אם אתה יודע להתעסק עם זה קצת יותר וטיפה להשתמש במברג, תפתח את הפתחים למטה (לא את כל המחשב, רק את הפתחים של הזכרונות - HDD) ותעביר את הפן שוב פעם שם, על אוויר קר כמובן. אני עושה זאת כל חודש חודשיים ומוציא הרבה לכלוך, מלפני זה המחשב שלי היה חי באילת, סבל הרבה אבק, עלה חופשי לאיזור ה 80 מעלות ונכבה כמה פעמים במשחקים. היום זה לא קורה יותר.
פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים מחבר המעבד בסדר, ה GPU של הכרטיס המסך חם מדי, 80 מעלות ללא משחקים? האם ניקית את המחשב הנייד אי פעם? אם לא, כבה אותו, תוציא סוללה, קח פן של אמא (או אבא ) ותעביר בחריצים והפתחים של האוורור, אם אתה יודע להתעסק עם זה קצת יותר וטיפה להשתמש במברג, תפתח את הפתחים למטה (לא את כל המחשב, רק את הפתחים של הזכרונות - HDD) ותעביר את הפן שוב פעם שם, על אוויר קר כמובן. אני עושה זאת כל חודש חודשיים ומוציא הרבה לכלוך, מלפני זה המחשב שלי היה חי באילת, סבל הרבה אבק, עלה חופשי לאיזור ה 80 מעלות ונכבה כמה פעמים במשחקים. היום זה לא קורה יותר. איפה ראית שבמנוחה הכרטיס מסך על 80?? בHWMONITOR אני לא רואה איפה רואים את החיישן של הGPU בכלל. ואני רוצה לחזור ולציין שהמחשב חדש לחלוטין, פחות משבוע או שבועיים.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים ואלה הטמפרטורות:במנוחה: GPU: 80-90 CPU: 80-90 כללי: 60-70במנוחה: GPU: 46 CPU: 36מה דעתכם?זה מה שכתבת.
פורסם 2012 בספטמבר 813 שנים יש מחשבים ניידים שהפיזור חום שלהם הוא דווקא מתחת או קרוב לשם ולא לכיוון הצדדים, אצלי יש את זה גם ב HP, מה שגורם להתחממות של המחשב במשחקים ואף כיבוי לפעמים (כשהוא לא נקי) כשהמחשב אינו יושב על משטח, לדעתי מחשבים ניידים שמשחקים בהם חייבים לשבת על משטח קירור או משטח הגבהה- אני פשוט לוקח ספר עבר ושם מתחת ככה שהאיזור פתוח זה למקרה שאין לי כוח לחבר כל פעם את המשטח קירור.
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים מחבר בתחילת הסמסטר הקרוב אני אקנה לו משטח קירור באמת, גם כדי שהוא יחזיק לי כמה שיותר מעמד.עד כמה המשטחים האלה באמת יעילים??
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים אתה מוזמן לעיין בביקורות באתר..הם לא בדיוק יעילים..התקיד מהרכזי שלהם זה נוחות ופיצרים קירור זה רק אקסטרה מסוים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.