עבור לתוכן

מחשב נייד - הטמפרטורות נראות לכם הגיוניות?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

התחדשתי לאחרונה באסוס K55VM ושמתי לב שהוא מתחמם קצת כאשר הוא עובד, התקנתי את הספיד פאן ובדקתי טמפרטורות.

זה המפרט

i7 3610QM

nvidia 630m 2 gb

4 gm ram

ואלה הטמפרטורות:

במאמץ: GPU: 80-90

CPU: 80-90

כללי: 60-70

במנוחה: GPU: 46

CPU: 36

כללי: 55

אני רוצה לציין ששוב, המחשב חדש, ולפי אסוס יש לו איזה טכנולוגיית ice cool או משהו כזה.

מה דעתכם?

פורסם

יש לי 6770 שבמאמץ ( באטלפילד 3 ) מגיע למקסימום 85 ..

החום מפריע לך חעבוד על המחשב ? אתה מרגיש אותו בכלל ?

פורסם

ממש לא מסתדר לי

תוריד ותתקין שני תוכנות - OCCT HWMONITOR

פתח את שניהן ותריץ ותפעיל את OCCT ל5 דקות

ותעלה תמונה מ HWMONITOR

פורסם
  • מחבר

אין שם בכלל טמפרטורות של הGPU.

הנה.

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

המעבד בסדר, ה GPU של הכרטיס המסך חם מדי, 80 מעלות ללא משחקים? האם ניקית את המחשב הנייד אי פעם?

אם לא, כבה אותו, תוציא סוללה, קח פן של אמא (או אבא :) ) ותעביר בחריצים והפתחים של האוורור, אם אתה יודע להתעסק עם זה קצת יותר וטיפה להשתמש במברג, תפתח את הפתחים למטה (לא את כל המחשב, רק את הפתחים של הזכרונות - HDD) ותעביר את הפן שוב פעם שם, על אוויר קר כמובן.

אני עושה זאת כל חודש חודשיים ומוציא הרבה לכלוך, מלפני זה המחשב שלי היה חי באילת, סבל הרבה אבק, עלה חופשי לאיזור ה 80 מעלות ונכבה כמה פעמים במשחקים.

היום זה לא קורה יותר.

פורסם
  • מחבר

המעבד בסדר, ה GPU של הכרטיס המסך חם מדי, 80 מעלות ללא משחקים? האם ניקית את המחשב הנייד אי פעם?

אם לא, כבה אותו, תוציא סוללה, קח פן של אמא (או אבא :) ) ותעביר בחריצים והפתחים של האוורור, אם אתה יודע להתעסק עם זה קצת יותר וטיפה להשתמש במברג, תפתח את הפתחים למטה (לא את כל המחשב, רק את הפתחים של הזכרונות - HDD) ותעביר את הפן שוב פעם שם, על אוויר קר כמובן.

אני עושה זאת כל חודש חודשיים ומוציא הרבה לכלוך, מלפני זה המחשב שלי היה חי באילת, סבל הרבה אבק, עלה חופשי לאיזור ה 80 מעלות ונכבה כמה פעמים במשחקים.

היום זה לא קורה יותר.

איפה ראית שבמנוחה הכרטיס מסך על 80??

בHWMONITOR אני לא רואה איפה רואים את החיישן של הGPU בכלל.

ואני רוצה לחזור ולציין שהמחשב חדש לחלוטין, פחות משבוע או שבועיים.

פורסם

ואלה הטמפרטורות:

במנוחה: GPU: 80-90

CPU: 80-90

כללי: 60-70

במנוחה: GPU: 46

CPU: 36

מה דעתכם?

זה מה שכתבת.

פורסם
  • מחבר

פדיחה.

הלמטה זה במנוחה ולמעלה במאמץ (מן הסתם)

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

טמפ' סבירות..אל תשכח שזה נייד ובארצנו לא ממש קר :)

פורסם

יש מחשבים ניידים שהפיזור חום שלהם הוא דווקא מתחת או קרוב לשם ולא לכיוון הצדדים, אצלי יש את זה גם ב HP, מה שגורם להתחממות של המחשב במשחקים ואף כיבוי לפעמים (כשהוא לא נקי) כשהמחשב אינו יושב על משטח, לדעתי מחשבים ניידים שמשחקים בהם חייבים לשבת על משטח קירור או משטח הגבהה- אני פשוט לוקח ספר עבר ושם מתחת ככה שהאיזור פתוח :P

זה למקרה שאין לי כוח לחבר כל פעם את המשטח קירור.

פורסם
  • מחבר

בתחילת הסמסטר הקרוב אני אקנה לו משטח קירור באמת, גם כדי שהוא יחזיק לי כמה שיותר מעמד.

עד כמה המשטחים האלה באמת יעילים??

פורסם

אתה מוזמן לעיין בביקורות באתר..הם לא בדיוק יעילים..התקיד מהרכזי שלהם זה נוחות ופיצרים קירור זה רק אקסטרה מסוים.

פורסם

מעקב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים