עבור לתוכן

בקשה למפרט 8K לגיימינג

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

8000 ככה

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל במידה וזה יכול לתרום משמעותית בביצועים

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

עד 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

כל המשחקים הכבדים החדשים שיוצאים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1920x1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

מסך 1920x1200 עם העדפה לפנל IPS, רמקולים

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

להה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

איזור חיפה והקריות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

SSD לשיפור ביצועי המערכת ו2-3 משחקים

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

יהיה נחמד אם תהיה אופציה לשדרוג, אבל כרגע מה שחשוב זה שהמחשב יסחוב כל משחק חדש שיוצא בשנתיים הקרובות פלוס מינוס

הנה מפרט לדוגמא ששיחקתי איתו לפני כשבועיים:

[table] [tr] [td]מארז[/td] [td]CoolerMaster HAF 922[/td] [/tr] [tr] [td]ספק[/td] [td]Corsair 650TX V2[/td] [/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel Core i5-3570K[/td] [/tr] [tr] [td]קירור[/td] [td]Thermaltake FRIO[/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Asus P8Z77-V[/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון[/td] [td]G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL[/td] [/tr] [tr] [td]כ. מסך[/td] [td]Asus Radeon HD 7850 2GB GDDR5[/td] [/tr] [tr] [td]דיסק קשיח[/td] [td]Western Digital Caviar Black WD1002FAEX[/td] [/tr] [tr] [td]SSD[/td] [td]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD[/td] [/tr] [tr] [td]DVD[/td] [td]Asus DRW-24B3ST DVDx24 Retail[/td] [/tr] [tr] [td]מסך[/td] [td]Dell IPS U2412M[/td] [/tr][/table]

פורסם

את המעבד הייתי מחליף כי הוא K (שמאפשר לבצע OC) ואין לך צורך בזה מכיוון שרשמת שאתה לא תבצע, וגם הלוח אם אין לך צורך בו אתה יכול למצוא לוחות אם זולים ממנו, Z77 מתאים למעבדים שמבצעים OC.

ה-DVD הייתי לוקח של LG X24, מכיוון שהוא טוב וגם במומלצים בפורום.

והמסך, חבל על עוד 600 שקל אתה יכול לקנות את DELL 2312HM, שהוא יותר זול וגם עושה את העבודה מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

תכלס אני לא כל כך מבין בOC באמת ולכן אני לא מתכנן על זה בכלל... על איזה שילוב של מעבד ולוח אם כן היית ממליץ?

מעניין אותי לדעת איך בתכלס המפרט, האם אני בכיוון? או שכדאי להתחיל מההתחלה עם משהו אחר, אני אשמח לרעיונות...

תודה

פורסם

ראה אוברקלוק בשביל להבין מה זה, ואם תראה שכנראה זו תהיה אפשרות בעתיד שתעשה אז הייתי נשאר עם המעבד.

ובקשר ללוח אם, נראה לי שהוא בסדר אם תתכנן לבצע אוברקלוק (בקיצור קוראים לזה OC) ואם לא אז כמובן הייתי מחליף מעבד בלי מכפלה פתוחה (ניתן לראות את זה שהשם של המעבד כולל K), ומחליף ללוח אם עם chipset H77 ואז אתה מחליט לפי איזה כניסות אתה צריך USB3 וכו'

פורסם

ממליץ בחום לעלות ל-128GB ב-SSD.

יש לי 64GB. בהתחלה זה הספיק אבל לאט לאט הוא הלך ונסתם לא התקנתי עליו משחק אחד רק העדכונים של הווינדווס והשמירות של כל מני דברים שנשמרים על הכונן סתמו אותו עכשיו יש לי בערך 100 מגה פנוי וזה על הפנים..

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הלוח אם - Gigabyte GA-Z77-D3H ?

בקשר למעבד; התסכלתי על המעבדים האחרים של i5, ההבדל במחיר הוא בערך 100 שקלים בין זה לגרסאות אחרות, אז חשבתי פשוט לשמור על הזה שבחרתי

השאלה היא האם הלוח אם הזה הוא טוב? או שעדיף את ה

H77?

פורסם

הלוח הזה טוב,

אם אתה לא מתכוון לעשות OC אז אתה יכול לחסוך ולקחת את ה H77 או אפילו איזה B75, ובאותה נשימה לקחת מעבד בלי מכפלה פתוחה (K).

פורסם

ב KSP שיש באזור שלך אפשר ללכת על מפרט מוכן (גיימר ראשון במקרה הזה ב 3690) ולשדרג אותו בהתאם.

* יתכן מאוד שאפשר למצוא משהו דומה ביותר זול - יש כאן לא מעט ביזבוזים בתיאוריה למשל - HDD , קירור , וכו' - אבל כשמנסים לבנות את זה בבניה עצמית (ב KSP) עם רכיבים פשוטים יותר- זה יוצא אותו המחיר.. אז עדיף ככה כנראה.

הרשתי לעצמי לשים כ.מ חזק ויקר ממה שאתה הצעת במפרט הראשוני שלך - אם אתה "גיימר חובב גרפיקה גבוהה" ולא אוהב להתפשר במיוחד ה 670 או ה 660TI יהיו טובים מאוד אם זה לא יקר לך מדי (כנל גם ה 7950 המצויין)..

בקיצור תראה מה יוצא :> (מתנצל שזה לא עם קישורים - יצא לי בלאגן בממשק החדש של KSP - בהעתקה לפורום - זה יוצא נורא..)lrg15890.jpgשם המוצר: Desktop Intel® i5 3450 3.1Ghz - GMR BEGINNERמספר מוצר: G001תאריך תוקף: 29-08-2012מחיר: 7023 ₪ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 200 שקל.

עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה.חבילת מחשב זו כוללת 3 שנים אחריות למעבד, ללוח אם, ולזיכרון. האחריות לדיסק הקשיח,לספק הכח, לכ. מסך, לצורב וכל ציוד נלווה אחר משתנה בהתאם ליצרן ומפורטת במפרט המלא של המוצר. [table][tr][td]מקט[/td][td]קטגוריה[/td][td]פריט[/td][td]כמות[/td][/tr][tr][td]23959[table][tr][td]מעבד אינטל[table][tr][td]Intel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[table][tr][td]1[table][tr][td]24445[table][tr][td]מאוורר למעבד[table][tr][td]Scythe Katana 4 CPU Cooler[table][tr][td]1[table][tr][td]23876[table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[table][tr][td]לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[table][tr][td]1[table][tr][td]23582[table][tr][td]זכרונות[table][tr][td]זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 [table][tr][td]1[table][tr][td]24934[table][tr][td]כרטיסי מסך[table][tr][td]כרטיס מסך Asus GTX660 Ti 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[table][tr][td]1[table][tr][td]19771[table][tr][td]דיסקים קשיחים[table][tr][td]Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX[table][tr][td]1[table][tr][td]23489[table][tr][td]כונני SSD[table][tr][td]Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2[table][tr][td]1[table][tr][td]17533[table][tr][td]צורבי DVD[table][tr][td]Samsung SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA[table][tr][td]1[table][tr][td][table][tr][td]כרטיסי קול[table][tr][td]On Board 7.1 Channel Audio[table][tr][td]1[table][tr][td][table][tr][td]ציוד רשתות[table][tr][td]On Board 10/100/1000[table][tr][td]1[table][tr][td]22362[table][tr][td]ספקי כוח[table][tr][td]ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail)[table][tr][td]1[table][tr][td]23164[table][tr][td]מארזים[table][tr][td]מארז Sharkoon T9 Value Black / Red ATX Case (No PSU)[table][tr][td]1[table][tr][td]22601[table][tr][td]מסכים[table][tr][td]מסך מחשב Dell U2412M UltraSharp With LED IPS 24'' DVI DP VGA WideScreen

[table][tr][td]1[/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני מתכנן ללכת לקנות מחשב כבר מחר, שאלה אחרונה וחשובה

אם אני אקנה מחשב כמו במפרט האחרון, רק עם מעבד K ולוח אם Gigabyte GA-Z77-D3H.

הרעיון שלי הוא שבעוד שנה שנתיים אם אני אחליט בכל זאת לעשות OC אז אני אצטרך רק לקנות

קרור יותר איכותי?

תודה

פורסם

ה KATANA4 יכול להחזיק יפה OC קל על 3570K - עם מתח לא גבוה במיוחד - משהו באזור ה 4GHZ-4.2 יהיה כנראה בסדר גמור לקירור הנ"ל (ואולי אפילו יותר) , כמובן של OC כבד יותר ומתח גבוהה יותר בהתאם אתה צריך כבר קירור כבד יותר (ומן הסתם גם יקר יותר..)

http://www.overclockers.com/scythe-katana-4-review

לשיקולך...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים