עבור לתוכן

לכמה אני יגיע עם אוברקלוק עם המחשב שלי

Featured Replies

פורסם

היי

לאחר שנישרף לי ה g-force fx 5200

ולאחר קניית inno3d g-force fx 5600

החלתתי להשקיע בקירור ולאחר הקירור באיזה אוברקלוק.

אני רוצה לעשות אובר קטן לכרטיס מסך ולזכרונות.

ואוברקלוק רצחני למעבד+קירור= thermalriht sp94 + antec trilight

אז השאלה שלי לכמה אני יכול להגיעה עם הזכרונות ועם הכרטיס מסך עם המעבד.

זכרונות= eltrix doal ddr 512 (256+256

כרטיס מסך= inno3d g-force fx 5600 128 mb

מעבד= intel 2.6 ht 800 fsb

ואיזה קירור הייתם ממליצים לי לזכרונות ואיזה קירור לכרטיס מסך?

תודה מראש לעוזרים

Install

פורסם

כמה פעמים אפשר להגיד שאף אחד פה לא מגדת עתידות?!?!

פשוט תנסה ותראה, כזה מסובך?

תראה בכמה אתה מצליח להעלות את הכרטיס שלך בלי קירור מיוחד ולכמה אתה יכול להעלות אותו עם קירור מיוחד...

כנ"ל לגבי המעבד

פורסם
  • מחבר

כמה פעמים אפשר להגיד שאף אחד פה לא מגדת עתידות?!?!

פשוט תנסה ותראה, כזה מסובך?

תראה בכמה אתה מצליח להעלות את הכרטיס שלך בלי קירור מיוחד ולכמה אתה יכול להעלות אותו עם קירור מיוחד...

כנ"ל לגבי המעבד

איזה קירור הייתה ממליץ לי להשים על הזכרונות? ואיזה הייתה ממליץ לי על הכרטיס מסך?

פורסם

איזה קירור הייתה ממליץ לי להשים על הזכרונות? ואיזה הייתה ממליץ לי על הכרטיס מסך?

על הזכרונות של הכרטיס מסך או הזכרון הפנימי?

על הזכרון הפנימי בכלל לא הייתי ממליץ לך להשים כי זה לא עוזר, ממילא הם לא מתחמים משהו...

לכרטיס מסך:

אני הייתי ממליץ לך לקנות את הסינקים האלה: Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks

שהם בעיקרון לזכרונות של המחשב, אבל שים אותם על הכרטיס מסך, אחלה מחיר...

ובנוגע לקירור הליבה של הכרטיס, אני הייתי הולך על איזה סינק של מעבד ישן ולא קונה משהו כי היום אם אתה קונה אז זה או את ה Vantec ICEBERQ 4 שהו קטנצ'יק ולא ממש עוזר, אבל זול יחסית, או שאתה משקיע 200 שקל ולוקח Thermaltake GIANT II Highest Performance Cooler

שזאת השקעה ממש לא כדאית, אבל זה קירור טוב

פורסם
  • מחבר

על הזכרונות של הכרטיס מסך או הזכרון הפנימי?

על הזכרון הפנימי בכלל לא הייתי ממליץ לך להשים כי זה לא עוזר, ממילא הם לא מתחמים משהו...

לכרטיס מסך:

אני הייתי ממליץ לך לקנות את הסינקים האלה: Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks

שהם בעיקרון לזכרונות של המחשב, אבל שים אותם על הכרטיס מסך, אחלה מחיר...

ובנוגע לקירור הליבה של הכרטיס, אני הייתי הולך על איזה סינק של מעבד ישן ולא קונה משהו כי היום אם אתה קונה אז זה או את ה Vantec ICEBERQ 4 שהו קטנצ'יק ולא ממש עוזר, אבל זול יחסית, או שאתה משקיע 200 שקל ולוקח Thermaltake GIANT II Highest Performance Cooler

שזאת השקעה ממש לא כדאית, אבל זה קירור טוב

טוב

בדיוק עכשיו החלפתי איזה סינק למעבד של AVC אז מה אתה חושב שיהיה יותר טוב

הסינק של AVC או Thermaltake GIANT II Highest Performance Cooler

האתר של AVC

WWW.AVC.COM.TW

פורסם

איזה סינק יש לך כרגע פנוי?

תן לינק

פורסם

תראה, אני לא בטוח שהוא יתאים לך כי הוא קצת גדול, קח אותו ותצמיד ולכרטיס ותראה אם אין קבלים שחוסמים אותו מלגעת בליבה, אם הוא יכול לשבת שם תעדכן...

פורסם
  • מחבר

תראה, אני לא בטוח שהוא יתאים לך כי הוא קצת גדול, קח אותו ותצמיד ולכרטיס ותראה אם אין קבלים שחוסמים אותו מלגעת בליבה, אם הוא יכול לשבת שם תעדכן...

זה לא בעיה אפשר לחתוך אותו קצת

פורסם

זה לא בעיה אפשר לחתוך אותו קצת

סבבה, אם אתה בקטע של מודינג תעשה את זה זה יהיה מצויין, זה ממש יקפיא את הכרטיס, ואתה יכול גם אם השאריות שאתה חותך לעשות סנקים לזכרונות, ואם לא יהיה לך מספיק פשוט תקנה מה שהצעתי לך או שתקח סינק ישן אחר ותחתוך אותו שיתאים...

דביוק היום הכנתי סינקים לזכרונות מסינקים של ספק ישן שנהרס

פורסם
  • מחבר

סבבה, אם אתה בקטע של מודינג תעשה את זה זה יהיה מצויין, זה ממש יקפיא את הכרטיס, ואתה יכול גם אם השאריות שאתה חותך לעשות סנקים לזכרונות, ואם לא יהיה לך מספיק פשוט תקנה מה שהצעתי לך או שתקח סינק ישן אחר ותחתוך אותו שיתאים...

דביוק היום הכנתי סינקים לזכרונות מסינקים של ספק ישן שנהרס

זה יהיה הפרויקט הבא שלי

יש לי שאלה:

איך אני מדביק כמה צלעות

פורסם

תאה מתכוון להדביק על הזכרונות?

אם כן תקנה דבק טרמי

פורסם
  • מחבר

תאה מתכוון להדביק על הזכרונות?

אם כן תקנה דבק טרמי

היתכוונתי איך מדביקים שני סינקים ביחד

כי שחותכים סינק אז נשאר שאריות מפוזרות ולא מחוברות לשום מקום

פורסם

היתכוונתי איך מדביקים שני סינקים ביחד

כי שחותכים סינק אז נשאר שאריות מפוזרות ולא מחוברות לשום מקום

אתה מתכוון שאם אתה חותך סינק ונשארות לך חתיכות קטנות מידיי בשביל להשים על איזשהו רכיב אז אם לחבר אותם?

זה כבר דורש הלחמה ואל תעשה את זה, מקסימום תקנה סינק זול ותחתוך אותו כדי שיהיו לך עוד סינקים..

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שאם אתה חותך סינק ונשארות לך חתיכות קטנות מידיי בשביל להשים על איזשהו רכיב אז אם לחבר אותם?

זה כבר דורש הלחמה ואל תעשה את זה, מקסימום תקנה סינק זול ותחתוך אותו כדי שיהיו לך עוד סינקים..

טוב אז ניראה אם הסינק החדש עושה את העבודה (sp94) ואם כן אז נתחיל בפרויקט

תודה רבה לכל העוזרים

Install

EITV R.D.T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים