פורסם 2004 בינואר 1621 שנים היילאחר שנישרף לי ה g-force fx 5200ולאחר קניית inno3d g-force fx 5600החלתתי להשקיע בקירור ולאחר הקירור באיזה אוברקלוק.אני רוצה לעשות אובר קטן לכרטיס מסך ולזכרונות.ואוברקלוק רצחני למעבד+קירור= thermalriht sp94 + antec trilightאז השאלה שלי לכמה אני יכול להגיעה עם הזכרונות ועם הכרטיס מסך עם המעבד.זכרונות= eltrix doal ddr 512 (256+256כרטיס מסך= inno3d g-force fx 5600 128 mb מעבד= intel 2.6 ht 800 fsbואיזה קירור הייתם ממליצים לי לזכרונות ואיזה קירור לכרטיס מסך?תודה מראש לעוזריםInstall
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים כמה פעמים אפשר להגיד שאף אחד פה לא מגדת עתידות?!?!פשוט תנסה ותראה, כזה מסובך?תראה בכמה אתה מצליח להעלות את הכרטיס שלך בלי קירור מיוחד ולכמה אתה יכול להעלות אותו עם קירור מיוחד...כנ"ל לגבי המעבד
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר כמה פעמים אפשר להגיד שאף אחד פה לא מגדת עתידות?!?!פשוט תנסה ותראה, כזה מסובך?תראה בכמה אתה מצליח להעלות את הכרטיס שלך בלי קירור מיוחד ולכמה אתה יכול להעלות אותו עם קירור מיוחד...כנ"ל לגבי המעבדאיזה קירור הייתה ממליץ לי להשים על הזכרונות? ואיזה הייתה ממליץ לי על הכרטיס מסך?
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים איזה קירור הייתה ממליץ לי להשים על הזכרונות? ואיזה הייתה ממליץ לי על הכרטיס מסך?על הזכרונות של הכרטיס מסך או הזכרון הפנימי?על הזכרון הפנימי בכלל לא הייתי ממליץ לך להשים כי זה לא עוזר, ממילא הם לא מתחמים משהו...לכרטיס מסך:אני הייתי ממליץ לך לקנות את הסינקים האלה: Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks שהם בעיקרון לזכרונות של המחשב, אבל שים אותם על הכרטיס מסך, אחלה מחיר...ובנוגע לקירור הליבה של הכרטיס, אני הייתי הולך על איזה סינק של מעבד ישן ולא קונה משהו כי היום אם אתה קונה אז זה או את ה Vantec ICEBERQ 4 שהו קטנצ'יק ולא ממש עוזר, אבל זול יחסית, או שאתה משקיע 200 שקל ולוקח Thermaltake GIANT II Highest Performance Cooler שזאת השקעה ממש לא כדאית, אבל זה קירור טוב
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר על הזכרונות של הכרטיס מסך או הזכרון הפנימי?על הזכרון הפנימי בכלל לא הייתי ממליץ לך להשים כי זה לא עוזר, ממילא הם לא מתחמים משהו...לכרטיס מסך:אני הייתי ממליץ לך לקנות את הסינקים האלה: Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks שהם בעיקרון לזכרונות של המחשב, אבל שים אותם על הכרטיס מסך, אחלה מחיר...ובנוגע לקירור הליבה של הכרטיס, אני הייתי הולך על איזה סינק של מעבד ישן ולא קונה משהו כי היום אם אתה קונה אז זה או את ה Vantec ICEBERQ 4 שהו קטנצ'יק ולא ממש עוזר, אבל זול יחסית, או שאתה משקיע 200 שקל ולוקח Thermaltake GIANT II Highest Performance Cooler שזאת השקעה ממש לא כדאית, אבל זה קירור טובטוב בדיוק עכשיו החלפתי איזה סינק למעבד של AVC אז מה אתה חושב שיהיה יותר טובהסינק של AVC או Thermaltake GIANT II Highest Performance Cooler האתר של AVCWWW.AVC.COM.TW
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר איזה סינק יש לך כרגע פנוי?תן לינק חפשו בלינק דגם Z8H7Y49http://www.avc.com.tw/products/oem/index.html
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים תראה, אני לא בטוח שהוא יתאים לך כי הוא קצת גדול, קח אותו ותצמיד ולכרטיס ותראה אם אין קבלים שחוסמים אותו מלגעת בליבה, אם הוא יכול לשבת שם תעדכן...
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר תראה, אני לא בטוח שהוא יתאים לך כי הוא קצת גדול, קח אותו ותצמיד ולכרטיס ותראה אם אין קבלים שחוסמים אותו מלגעת בליבה, אם הוא יכול לשבת שם תעדכן...זה לא בעיה אפשר לחתוך אותו קצת
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים זה לא בעיה אפשר לחתוך אותו קצתסבבה, אם אתה בקטע של מודינג תעשה את זה זה יהיה מצויין, זה ממש יקפיא את הכרטיס, ואתה יכול גם אם השאריות שאתה חותך לעשות סנקים לזכרונות, ואם לא יהיה לך מספיק פשוט תקנה מה שהצעתי לך או שתקח סינק ישן אחר ותחתוך אותו שיתאים...דביוק היום הכנתי סינקים לזכרונות מסינקים של ספק ישן שנהרס
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר סבבה, אם אתה בקטע של מודינג תעשה את זה זה יהיה מצויין, זה ממש יקפיא את הכרטיס, ואתה יכול גם אם השאריות שאתה חותך לעשות סנקים לזכרונות, ואם לא יהיה לך מספיק פשוט תקנה מה שהצעתי לך או שתקח סינק ישן אחר ותחתוך אותו שיתאים...דביוק היום הכנתי סינקים לזכרונות מסינקים של ספק ישן שנהרסזה יהיה הפרויקט הבא שלי יש לי שאלה:איך אני מדביק כמה צלעות
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים מחבר תאה מתכוון להדביק על הזכרונות?אם כן תקנה דבק טרמיהיתכוונתי איך מדביקים שני סינקים ביחד כי שחותכים סינק אז נשאר שאריות מפוזרות ולא מחוברות לשום מקום
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים היתכוונתי איך מדביקים שני סינקים ביחד כי שחותכים סינק אז נשאר שאריות מפוזרות ולא מחוברות לשום מקוםאתה מתכוון שאם אתה חותך סינק ונשארות לך חתיכות קטנות מידיי בשביל להשים על איזשהו רכיב אז אם לחבר אותם?זה כבר דורש הלחמה ואל תעשה את זה, מקסימום תקנה סינק זול ותחתוך אותו כדי שיהיו לך עוד סינקים..
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים מחבר אתה מתכוון שאם אתה חותך סינק ונשארות לך חתיכות קטנות מידיי בשביל להשים על איזשהו רכיב אז אם לחבר אותם?זה כבר דורש הלחמה ואל תעשה את זה, מקסימום תקנה סינק זול ותחתוך אותו כדי שיהיו לך עוד סינקים..טוב אז ניראה אם הסינק החדש עושה את העבודה (sp94) ואם כן אז נתחיל בפרויקטתודה רבה לכל העוזריםInstallEITV R.D.T
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.