עבור לתוכן

דרוש מפרט 5K לגיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מבקש המלצה עדכנית למפרט לגיימינג נטו באזור ה-5000 ש"ח. חשוב לי מאוד מאוד שהמפרט יריץ באופן חלק את כל המשחקים הכי חדשים שקיימים היום כולל משחקים שייצאו בשנה הקרובה על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות, עם כל הפילטרים ורזולוציה FULL HD. אני קונה את המחשב הזה נטו לגיימינג, רק שיריץ את הכול כמו שצריך, לא מעניין אותי אם הוא מרעיש או לא, איך הוא נראה וכולי. כמובן, חשוב שיהיה מקורר באופן טוב וכל דבר אחר שמשפיע על חיי המחשב. לא רוצה לבלות את חייו בתיקונים...

אבקש את המפרט מ-TMS אם אפשר - נטו נוחות, קרוב לי לבית.

1. מה התקציב המקסימאלי?

5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל אם יש צורך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי - אפשר עד 1000 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם כל הפילטרים

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיף מאוד לשמור אופציה לשדרוג אם אוכל לחסוך קצת עכשיו בתקציב שלא על חשבון ביצועים, ובהמשך לשדרג ולשפר הרבה מאוד את הביצועים בהתאם למשחקים עתידיים...

תודה!

פורסם
  • מחבר

מכיוון שעדיין לא קיבלתי תגובות, ניסיתי לבנות מפרט שמתאים לצרכים שלי שמבוסס על המלצות שונות כאן בפורום.

אודה לכם מאוד אם המומחים יוכלו לעבור עליו, לראות אם הוא מתאים למה שביקשתי, ומה בכל זאת אפשר לשפר או לחסוך אם יש במה.

(הוספתי מסך, בגלל זה גם הקפיצה במחיר)...

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪928

קירור למעבד:

ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪140

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪392

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪699

זיכרון:

Kingston 4GB 1600 HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש

כמות: 2 - מחיר: ₪120

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪453

כרטיס מסך:

MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2099

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪850

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5905

פורסם
  • מחבר

מישהו? :-[

פורסם

אני הייתי לוקח את הכ"מ הזה

http://www.tms.co.il/product/11801

שעולה 320 שקל פחות, והביצועים שלו נושקים ל 670 + עם קירור נורמאלי ולא רפרנס.

מבקש הנחה של איזה 2 אחוז או ומוסיף עוד 100 שח ל320 ולוקח SSD של 128 או לא מוסיף ולוקח 64.

פורסם

בנוסף המארז כבר לא כ"כ משתלם וגם הספק אוברקיל מטורף. המערכת צורכת בשיא פחות מ-300W...

זה שילוב שיחסוך לך את החריגה (כאמור ה-660TI משתלם בהרבה)

מארז:

Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪221

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪284

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! אלך על ההמלצות שלכם בנוגע למארז, הספק והכרטיס מסך.

לגבי SSD, הדיסק הזה בסדר? הוא נראה הכי משתלם וחשבתי ללכת עליו.www.tms.co.il/product/11629

ולגבי האוברקיל של הספק, זה ודאי שספק 430 יהיה מספיק? פשוט היה לי ניסיון לא טוב עם ספק שלא עמד בהספק פעם ומאז ממש חששתי בנושא...

פורסם

הסיסוניק יספיק בהחלט, מדובר בספק איכותי מאוד.

אם כבר SSD קח את ה-M4 של קרושיאל שידוע באמינותו (ובמהירותו כמובן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים