עבור לתוכן

חייב יחסית דחוף המלצה ל 2 מכשירי סמארטפון ( לי ולחברה שלי)

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני אחלק את האשכול ל2 חלקיםת מכשיר בשבילי ומכשיר בשביל חברה שלי.

המכשיר בשבילי:

כרגע ברשותי אייפון 4( שאני מוכר אותו ב 2000) ואני מעוניין להחליף אותו במכשיר אנדרואיד, בעיקרון אני דיי נעול על הסוני Xperia S

מכיוון שהתקציב שלי הוא 2500 מקסימום ונראה לי זה המכשיר הזה הוא התמורה הכי טובה לתקציב הזה( תקנו אותי אם אני טועה)

השימושים שלי במכשיר הם: גלישה באינטרנט(פייסבוק וכאלה) שמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, GPS ומשחקים בקטנה.

המכשיר בשביל חברה שלי:

יש לה טלפון אנטיקה של נוקיה כבר בקושי מתפקד,

מחפש בשבילה סמארטפון שיתן תמורה טובה לכסף ( תקציב 1000 שקל מעט גמיש)

בשבילה כמו בשביל כל בחורה נראה לי מה שבאמת חשוב במכשיר זה היופי החיצוני, אך גם חשוב שיהיה זמן סוללה טוב

וכמו כן שיתאפשר להפעיל GPS וגם גלישה באינטרנט בלי תקיעות ובעיות. משחקים ואפליקציות אחרות לא כלכך בא בחשבון.

תודה רבה רבה מראש!

פורסם

היי

רק הערה אחת קטנה.

אני ממש לא מכירה את חברה שלך (או בטעות מכירה ולא יודעת שהיא חברה שלך), ולכן איני יודעת מה הדרישות שלה מסמרטפון או מכל דבר אחר.

אבל, היות ובטעות (או שלא) גם אני בחורה ויתרה מזאת אני מכירה עוד כמה ממיני, אוכל לומר לך בוודאות שהדרישה הראשונית שלי מסמאטפון (ולצורך העניין מחשב, מקלדת וכיוב, זאת במיוחד כאשר התקציב מצומצם) אינה היופי החיצוני. לא שאין זו דרישה הנמצאת ברשימה (לפי ידיעתי ומקריאתי בפורומים היא גם מופיעה ברשימה של בחורים וגברים רבים), אבל לא הראשונה ותתפלא, גם לא בטופ 5.

בשבילה כמו בשביל כל בחורה נראה לי מה שבאמת חשוב במכשיר זה היופי החיצוני, אך גם חשוב שיהיה זמן סוללה טוב

לידיעתך.

אגב, בהתאם לך, היה ולא באמת שוחחת עם החברה על מה היא רוצה מסמאטפון ומה האפשרויות בתקציב המוגבל מאוד הזה, הייתי ממליצה לך לברר איתה לפני שתקח או תפסול מכשירים בעיקר על סמך המראה ולא התכונות שלהם.

פורסם
  • מחבר

היי

רק הערה אחת קטנה.

אני ממש לא מכירה את חברה שלך (או בטעות מכירה ולא יודעת שהיא חברה שלך), ולכן איני יודעת מה הדרישות שלה מסמרטפון או מכל דבר אחר.

אבל, היות ובטעות (או שלא) גם אני בחורה ויתרה מזאת אני מכירה עוד כמה ממיני, אוכל לומר לך בוודאות שהדרישה הראשונית שלי מסמאטפון (ולצורך העניין מחשב, מקלדת וכיוב, זאת במיוחד כאשר התקציב מצומצם) אינה היופי החיצוני. לא שאין זו דרישה הנמצאת ברשימה (לפי ידיעתי ומקריאתי בפורומים היא גם מופיעה ברשימה של בחורים וגברים רבים), אבל לא הראשונה ותתפלא, גם לא בטופ 5.

לידיעתך.

אגב, בהתאם לך, היה ולא באמת שוחחת עם החברה על מה היא רוצה מסמאטפון ומה האפשרויות בתקציב המוגבל מאוד הזה, הייתי ממליצה לך לברר איתה לפני שתקח או תפסול מכשירים בעיקר על סמך המראה ולא התכונות שלהם.

שמעי זה לא שרציתי להעליב את כל הנשים בעולם או משהו.

םשוט אני מכיר את חברה שלי. היא לא עושה בטלפון הרבה מעבר ל שמיעת מוזיקה ,שיחות ו GPS

ובוא נגיד את זה כל המכשירים עושים, אז מה שנשאר זה לבחור משהו שיהיה לו לוק טוב ושקסי :)

אין צורך להיעלב חס וחלילה.

פורסם

לא נפגעתי, ממש לא.

פשוט חשבתי שראוי לתקן משהו, במיוחד שדברת על בחורות באופן כללי :)

בכל מקרה,אם אלו הדרישות של חברתך מסמארטפון זה בסדר גמור.

כאמור, אתה זה שמכיר אותה.

משהו קטן

כתבת שכרגע יש לה ענתיקת נוקיה. בהתחשב בכך שכנראה אין במכשיר יותר מידי דברים מתוחכמים סביר להניח שהיא גם לא ממש משתמשת בהם. אבל האם מהכרותך איתה ואולי גם עם העניין שלה באייפון שלך, אתה סבור שגם היה ותהה לה האופציה היא לא תרצה להתשתמש בכאלה?

כמובן שייתכן בהחלט שהתשובה לכך היא חיובית. יתרה מזאת אני מכירה כמה בחורים שקנו סמאטפון ובמקרה הטוב משתמשים ב- 5% מהדברים שהוא יכול להציע כך שהמכשיר מבוזבז לחלוטין אצלהם. לכן, היה ואתבקש להמליץ להם כיום על נייד מתאים, סביר להניח שאחפש גם סמאטפון מינימאלי המאפשר אינטרנט, מעט מוזיקה, GPS ואיכות טובה בשיחות והודעות. אצל חלקם אפילו כמעט ללא אינטרנט.

באשר אלייך,

מה לגבי ה-HTC ONE S?

מדובר על טלפון טוב במיוחד ונדמה לי שקראתי בפורום שבניגוד למה שמופיע ב- ZAP, כנראה ניתן להשיגו פחות או יותר בגבולות התקציב שלך ואם לא, עם משיכה קלה מעלה.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

תוסיף לה 200 - 400 שקל ותקנה לה מכשיר נורמלי כגון ה Galaxy W או ה Xperia Neo V.

המכשירים הללו יביאו לה חוויה טובה בהרבה מאלו. אם אין לך כסף, תקצץ לעצמך. לא חוכמה לפנק את עצמך ולהתקמצן על אחרים (שזו בעצם ההגדרה של המילה "קמצן").

פורסם
  • מחבר

תוסיף לה 200 - 400 שקל ותקנה לה מכשיר נורמלי כגון ה Galaxy W או ה Xperia Neo V.

המכשירים הללו יביאו לה חוויה טובה בהרבה מאלו. אם אין לך כסף, תקצץ לעצמך. לא חוכמה לפנק את עצמך ולהתקמצן על אחרים (שזו בעצם ההגדרה של המילה "קמצן").

חחחחחח זה לא שאני מתקמצן חס וחלילה, דווקא רציתי לקנות לה את ה GALAXY W כי זה נראה לי מכשיר מעולה.

הבעייה שהיא אומרת שזה מטומטם להוציא על מכשיר( זה בסך הכל טלפון לדבריה) קרוב ל 1500 שקל.

ודך אגב אין לי מאיפה לקצץ מאצלי, כי אני מוכר את האיפון שלי ב 2000 ומוסיף סך הכל 350 שקל לטלפון החדש, אז לא צריך סתם ככה לנסות להכפיש את שמי :)

פורסם

קח שניים כאלה, אני כרגע חם על המכשיר הזה בעצמי ולא יודע מאיפה להביא כסף מיותר בשבילו

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13066

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים