עבור לתוכן

מחשב נייד 15-17" לבית עד 6000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב השולחני. גודל המסך הרצוי - 15.5" ומעלה. התקציב עד 6000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש משהו טוב במיוחד.

חשובה לי איכות המסך (רציתי IPS אבל הבנתי שאין במחיר סביר) מבחינת זויות צפיה וצבעים, רזולוציה FHD כמעט Must.

כמו כן חשובה לי איכות בניה טובה, מקלדת טובה, מראה סביר+, וסאונד סביר (במגבלות הלפטופים).

* מטרות המחשב? משרדי, עיבוד תמונה + ווידאו (לא מקצועי), מעט מאוד משחקים.

* גודל המסך? 15.6-17

* משקל רצוי? לא מאוד חשוב

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, רצוי HDMI

* בלוטות?לא הכרחי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב) הכי טוב שילוב, אח"כ SSD (ואז יחובר HD חיצוני). אם לא SSD הנפח הרצוי הוא 750 מינימום.

* כונן CD/DVD? צורב? צורב

* כונן Bluray? לא הכרחי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

ה- ASUS N56VZ נראה טוב אבל אידאלית הייתי מעדיף שיפור ב- HD על חשבון כרטיס המסך.

עוד שאלה - באיזה חנות באזור חיפה אפשר לבחון מבחר גדול יחסית של ניידים?

תודה מראש

פורסם

את ה-N56VZ אתה מכיר, והוא המחשב הכי חזק מבחינת כרטיס גרפי בתקציב שלך.

למה אתה קורא "שיפור ב- HD" ?

אתה רוצה SSD במקום כונן סטנדרתי או שילוב של שניהם במקום?

פורסם
  • מחבר

תודה,

הכרטיס הגרפי החזק לא ממש נחוץ לי (אני כמעט לא משחק), הייתי מסתפק אפילו במאיץ הגרפי המוטמע במעבדים החדשים של אינטל (HD 4000). לעומת זאת אשמח למחשב עם שילוב SSD ו- Hard Disk רגיל (הכי טוב) או אפילו רק SSD אליו אחבר HD חיצוני שאקנה בנפרד.

פורסם

האופציה הכי זולה וזמינה תהיה לרכוש ווסטרו 3560 של דל - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20302

הוספת כונן SSD בפורמט mSata בנפח של 128gb תעלה לך עוד כ-500-600 שח וזה בדיוק נכנס בתקציב.

אופציה שניה, היא להזמין T530 של לנובו לפי מפרט אישי מארה"ב. עם מיסים ומשלוח מדובר בסכום של של כ-4500-5000 שח

ולדעתי אם יש לך אפשרות כזו, אתה מרוויח מחשב עדיף

פורסם

אפשר שילוב כזה עם מע' הפעלה (אמנם לא 7Pro שעולה יותר אבל זה מספיק), דיסק קשיח 750GB ו-6GB זיכרון:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11353

5,219 ש"ח

+

כונן 128GB mSATA = עולה 612 ש"ח (קישור , יש מקום שמוכר בזול יותר 128GB ? )

סה"כ =5,831 ש"ח

פורסם

מיני SSD זול יותר - כנראה רק בהזמנה מחול

האמת שלא ראיתי את המחיר הזול יותר, והצדק איתך, אין סיבה ללכת על 7pro ל-99 אחוז מהמשתמשים.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה.

בינתיים שמתי לב שיספיק ה- N56VM (משום מה חשבתי שהוא מגיע רק ברזולציות נמוכות). האם ניתן להחליף את ההארד דיסק בלי לאבד אחריות? ועוד יותר טוב, להתקין את המקורי במקום ה- DVD (שאפשר לקנות חיצוני)?

פורסם

הדגם הזה עולה כמו ה-3560 ומציג מפרט כמעט מקביל לו (ואפילו פחות טוב במספר מאפיינים)

יש סיבה שאתה נעול דווקא עליו?

פורסם
  • מחבר

אני לא נעול האסוס בכלל. על ה- Vostro מצאתי מעט ביקורות, בזו שמצאתי התרשמתי שהמסך קצת פחות טוב וצויין שהוא קצת מרעיש (המחשב יהיה הרבה פעמים בסלון אז זו עלולה להיות בעיה). גם הרמקולים כנראה קצת פחות טובים.

בכל מקרה אני אנסה להתרשם ממנו בחנות.

פורסם

המחשב חדש ולכן אין עליו הרבה ביקורות עדיין.תוודא בביקורות שהן מדברות על המסך FHD ולא הרגיל.

פורסם

מה המשחקים שאתה רוצה לשחק?

אם הם לא דורשים גרפיקה כבדה, עוד אופציה טובה הוא ה-5530 :

http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e5530-3320m-fhd.htm

אין לו אפשרות הרחבה עם mSata, אבל ניתן להחליף את ה-DVD בדיסק קשיח נוסף בעזרת מגירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים