פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים ברשותי לוח אם gigabyte 880gm-ud2h, והייתי מעוניין לדעת איך מפעילים את הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח שלי. נכנסתי ל-Device Manager, אך הוא לא מופיע שם. תמונה: http://i47.tinypic.com/2i6td1.jpg נכנסתי לתוכנה AIDA64 כדי לוודאות שיש לי באמת כרטיס מובנה בלוח, והנה: http://i45.tinypic.com/14930y0.jpg ניסיתי גם דרך הביוס, אבל לא מצאתי שם אפשרות כזאת. תמונה: http://i46.tinypic.com/5x05e1.jpg (נכנסתי ל-Integrated Peripherals) ולמי שחשב שאני רוצה להוסיף אותו לכרטיס מסך שלי אז לא, אני רוצה להפעיל אותו במקום. אז מישהו יודע איך עושים את זה? תודה לעוזרים!
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים תנתק את הכרטיס מסך הנפרד.תחבר את המסך לאחת מיציאות התצוגה המתאימות על הלוח אם.תתקין את הדריבר העדכני ביותר.
פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים מחבר תנתק את הכרטיס מסך הנפרד.תחבר את המסך לאחת מיציאות התצוגה המתאימות על הלוח אם.תתקין את הדריבר העדכני ביותר. אני מעדיף לעשות את זה לא בדרך פיזית - וחייבת להיות דרךזה לא בIntegrated Peripherals, יותר לכיוון הגדרות ערכת שבבים איפשהו שם.חיפשתי שם בהכל, לא מצאתי כלום.
פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים תחת advanced bios features יש לך למטה init display first. עכשיו זה על PCI, תשנה את זה.
פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים מחבר תחת advanced bios features יש לך למטה init display first. עכשיו זה על PCI, תשנה את זה.לא מצאתי אפשרות כזאת בשום מקום..הנה כל האופציות:http://i45.tinypic.com/b9cdv9.jpg הדבר הכי קרוב שמצאתי זה PnP/PCI Configurations, נכנסתי וזה מה שיש שם:http://i48.tinypic.com/osws4g.jpg ושאני לוחץ על שניהם זה מה שנפתח לי:http://i50.tinypic.com/34hvwb8.jpgניסיתי לשחק עם המספרים שם אבל לא עזר..
פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים כנס ל MB INTELLIEGENT TWEAKERחפש את האופציה IGX Configurationב INTERNAL GRAGHICS MODE בחר UMAב ONBOARD VGA OUTPUT CONNECT בחר את החיבור בו תשתמש אם זה VGA או DVIשמור ואתחל
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים בדרך כלל, כשאין כרטיס מסך חיצוני, אז הפנימי נכנס לפעולה.ואם יש כרטיס חיצוני מחובר, אז הפנימי מנוטרל.
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר מה יש לך תחת advanced bios options?Integrated Peripherals ראה תמונה:http://i45.tinypic.com/b9cdv9.jpg כנס ל MB INTELLIEGENT TWEAKERחפש את האופציה IGX Configurationב INTERNAL GRAGHICS MODE בחר UMAב ONBOARD VGA OUTPUT CONNECT בחר את החיבור בו תשתמש אם זה VGA או DVIשמור ואתחלזה כבר נמצא על UMA, וב-ONBOARD VGA OUTPUT CONNECT זה על Auto. בכל מקרה שמתי DVI למרות ש-Auto זה אותו דבר, ולא עזר.בדרך כלל, כשאין כרטיס מסך חיצוני, אז הפנימי נכנס לפעולה.ואם יש כרטיס חיצוני מחובר, אז הפנימי מנוטרל.אז זה התקווה האחרונה? לא יכול להיות שאין דרך אחרת
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר אפשר תמונה? אופס התבלבלתי חח שאמרת "תחת advanced BIOS options" משום מה קראתי את זה "מתחת".. ולא יודע איך לא ראיתי את זה אבל כן יש לי שם init display first, הגדרתי ל-onboard וזה עובד.. אז תודה! ומצטער על הטמטום שלי אגב יש לי שם 3 אופציות, PCI, OnBoard ו-PEG - שראיתי שזה היה מוגדר על PEG לפני ששיניתי - מה ההבדל בין PEG ל-PCI? (סתם מסקרנות)
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים PCI זה מה שאתה מכיר... חריץ ה-peripheral component interface שלרוב מכיל כרטיסי רשת, טלויזיה, קול ועוד.PEG זה חריץ ה-PCI-E, כרטיסי המסך הייעודיים.
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים מחבר PCI זה מה שאתה מכיר... חריץ ה-peripheral component interface שלרוב מכיל כרטיסי רשת, טלויזיה, קול ועוד.PEG זה חריץ ה-PCI-E, כרטיסי המסך הייעודיים.רגע אבל שאני מגדיר ל-PCI ב-bios, מדוע הכרטיס החיצוני שלי מופעל? הוא הרי מחובר ל-PCI-E לא? מצטער על הבורות אני פשוט לא כזה מבין בנושאים האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.