עבור לתוכן

לפטופ לסטודנטית לעיצוב - קנייה בארה"ב (עד 850 דולר)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד לסטודנטית לעיצוב שעובדת עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אוטוקאד, 3DMAX וכו'.

ככל הנראה יש אופציה לקנות בניו יורק בעוד כמה שבועות.

* גודל המסך? בין 14-15.6

* משקל רצוי? סטודנטית אז עדיף קל יחסית

:)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משמעותי

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי חיבור למסך רגיל , החיבורים הסטנדרטים

* בלוטות? לא קריטי

* גודל מינימלי וסוג של

כונן קשיח לא משנה

* כונן CD/DVD? צורב? רצוי

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מתוכנן לקנות בחו"ל אז רצוי שיהיה אמא ואבא גם בארץ

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,HP

תודה מראש!

פורסם

ב-1000$ אפשר להרכיב באתר של LENOVO מחשב מדגם T430 או T430s , מעבד I5, תוספת 3 שנות אחריות, מסך מט ברזולוציה גבוהה 14", משקל בין 1.8 ל-2.1 ק"ג (תלוי בדגם), איכות בנייה מעולה, מקלדת מוארת, כרטיס מסך NVS 5200\5400 שיותר טוב במידול תלת מימד מאשר כרטיס NVIDIA "רגיל".

זו יכולה להיות אפשרות מעניינת דווקא.

תצטרכי להזמין את זה מראש כי לוקח להם זמן להרכיב אותו לפי המפרט הספציפי.

האם החריגה בתקציב אפשרית?

פורסם
  • מחבר

חריגה ל1000 דולר זה קצת כבד עליי, רוב המחירים בחנויות לפחות מפורסמים ללא המסים ואז מגלים תוספת של 70-80 דולר פחות או יותר..

אני מוכן להעלות ל900 אבל לא יותר מזה.

אני האמת קצת לא סומך על לנובו מבחינת התמיכה שלהם בארץ

פורסם
  • מחבר

מצאתי באתר של HP את הדגם הזה:

http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Laptops/HP-Pavilion/A3F49AV?HP-Pavilion-dv6t-7000-Quad-Edition-Entertainment-Notebook-PC

הוא נראה נחמד מאוד וחזק, העניין הוא שאני לא יכול להזמין מהאתר שלהם. אני צריך כנראה מחנות רגילה.

פורסם

לא סומך על לנובו? :lol: מי אמר לך את זה?

ועוד מדובר בדגם עסקי עם איכות בנייה מעל הממוצע.רצית הרי מחשב קל ונוח לסחיבה? :nixweiss:

ומצאתי לך קופון לאתר של HP הנחה די משמעותית - NB2481

תקליד את הקופון אחרי שתוסיף לסל הקניות.

עם התוספות הנכונות בבחירת המפרט יכול לצאת מחשב מעניין בסה"כ, אבל עדיין הוא יהיה כבד ומגושם. במיוחד כשביקשת מחשב לסטודנטית.

ביקורת על המחשב:

http://www.laptopreviews.com/hp-pavilion-dv6t7000-quad-edition-review-2012-05

למה אתה לא יכול להזמין מהם?

----------

אני עדיין חושב ותומך בבחירה בלנובו במיוחד עצם העובדה שהוא מגיע עם כרטיס מסך ייעודי לשרטוט בתלת מימד ורזולוציית מסך גבוהה.

פורסם

דני צודק.

אתה לא קונה מחשב כל יום, אז השקעה של כ-100 דולר נוספים כדי לקבל מוצר עדיף בהרבה הוא החלטה הגיונית גם אם זה נראה לך יקר ממה שתכננת.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התגובות! כשקניתי לעצמי מחשב נייד של HP לפני כמה חודשים (אגב..מאוד מאוד מרוצה ! :) )

ניסיתי בהתחלה להזמין מהאתר של HP אבל הוא דורש אשראי אמריקאי, וגם כשהצלחתי להשיג אחד כזה לא הצלחתי להזמין אז בסוף קנו לי מסניף של אופיס דיפו בלוס אנג'לס דגם זהה כמעט לגמרי למה שתכננתי.

כשהתעניינתי לגבי אחריות של כל מיני חברות (DELL,HP,LENOVO,SONY...) ודיברתי עם כל חברה. היחידים שהיו רציניים

(נשמעו לפחות) היו HP, כשהגעתי למעבדה שטוענת שהיא נותנת אחריות ללנובו בארץ. קיבלתי את הרושם הכי לא רציני שיכלתי לצפות לו. לכן אני קצת חושש מהם למרות הכל.

למען הסר ספק. לא בדקתי עדיין את שירות התיקונים של HP בארץ ואני מקווה שלא אצטרך.

האמת היא שאני אפילו לא באמת בטוח מה הדרישות שהיא באמת צריכה.

לצורך העניין ניסינו לבדוק את ביצועי המחשב עם התוכנות הכבדות (3Dmax בעיקר) על נייד עם מעבד I5, 6GB RAM, וכרטיס גרפי משולב HD3000, והמחשב קרס כאילו אין מחר בשלב הרינדור. אני מאמין שזה בגלל הכרטיס מסך אבל אין לי איך להיות בטוח

פורסם

האמת שהרושם שקיבלת הפוך לחלוטין.

לנובו הם החברה הכי רציניים, וHP הכי פחות.

לא יודע לאיזו מעבדה הגעת (של IBM כן?), אבל הם עושים עבודה יוצאת מן הכלל.

בכל מקרה, אם כבד עדיף לחפש מחשב חצי עסקי כמו הלנובו e430, dell e5430, dell vostro 3460. ולא ללכת על הHP הצרכני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים