עבור לתוכן

המחשב קופא

Featured Replies

פורסם

אני קצת עובד עצות..

לפני חודש פרסמתי בפורום הודעה אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537031.msg4582673#msg4582673

אני כולי תקווה שאולי הפעם מישהו יציל את המחשב שלי.

המחשב שלי כבר דיי זקן.. בן יותר מ-6 שנים. אני שומר עליו ממש טוב והוא ממשיך לתפקד בתור מחשב פשוט.

בחודש שעבר הוא קפא פעם בכמה שבועות ועוד איכשהו הסתדרתי עם זה. עכשיו הוא קופא לי כל חצי שעה.

קופא הכוונה: העכבר לא זז, המוזיקה משמיעה צפצוף כזה של תקוע ועל המסך לא קורה כלום. אחרי דקה-שתיים הקפיאה משתחררת והמחשב ממשיך לתפקד.

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, עדכנתי הכל, התקנתי מחדש ובדקתי את המערכת תחת עומס. שום דבר לא עזר או הראה סימנים של מקור הבעיה. אפילו שאבתי אבק והחלפתי בין הSoltים של ה-RAM.

למה לעזאזל הוא ממשיך לקפוא?? אני אשמח לשמוע כל הערה או הארה שיש לכם.

תודה רבה!

רגב.

פורסם

שמעתי על בעיה כלשהי עם הדרייבר של נבידיה שגורם למחשב לקפוא..

מה דגם כרטיס המסך שלך? ואם של נבידה מה מספר הדרייבר שמותקן?

ולי קרה פעם שהמחשב קפא בשימוש עם מתאם רשת אלחוטי שהדרייבר שלו לא התאים למערכת (7),

יכול להיות שיש אצלך משהו דומה?

פורסם
  • מחבר

GeForce 8800 GTS

מנהל ההתקן: 301.42

עידכנתי את כל הדרייברים אבל גם אם כן הבעיה באחד הדרייברים, איך אני אמור לעלות על האחד שגורם לבעיה?

פורסם

לפי מה שהבנתי בפורום אחר לפני כמה חודשים ממישהי שממש חקרה את הנושא לעומק (וגם בפורומים של נבידיה),

יש בעיה בדרייבר 301.42. אתה צריך להסיר אותו במלואו בעזרת התוכנה Driver Sweeper ולהתקין את הגרסה הקודמת לו.. (296.10 נראה לי)

זה אמור לתקן למיטב זכרוני, אבל זה היה לפני כמה חודשים ואין לי כוח לחפש כת הנושאים כרגע (אני מהפלאפון)..

פורסם

זיכרונך מטעה אותך, הדרייבר לא בעייתי, הדרייברים הבעיתיים הם כל סידרה 28X.XXX של NVIDIA.

תתקין את הבטא האחרון, אני עובד איתו והוא יציב מאוד. לפי דעתי זה סוף הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה סוף הכרטיס?

פורסם

מה הכוונה סוף הכרטיס?

:behead:
פורסם
  • מחבר

יש תוכנה שיכולה לבדוק את הכרטיס תחת עומס או לוודא אם הבעיה בכרטיס מסך?

פורסם

תריץ OCCT על כרטיס המסך וגם 3Dmark.

פורסם
  • מחבר

הרצתי OCCT ואין שום בעיה.

דרך אגב, כבר אתמול החזרתי לדרייברים של 296.10. לא החוויתי מאז קריסות, יכול להיות שיש קשר לתוצאה הנקייה ולדרייברים הישנים?

לפני חודש חיפשתי תוכנה שתנטר את כל הנתונים של המערכת, כך שלאחר שהמחשב קפא אני אוכל לראות היכן הבעיה. לא מצאתי תוכנה כזאת, אולי אתם מכירים תוכנה שיודעת לעשות את זה?

פורסם

איזה נתונים? טמפ' ואחוזי שימוש או משהו אחר?

פורסם
  • מחבר

כל נתון שיכול להסביר למה המחשב קופא.

פורסם

אתה יכול לבדוק חום עם HWmonitor

אתה יכול לבדוק את הזיכרון עם memtest

אבל הכי פשוט זה להסיר את דרייבר כרטיס המסך ולבדוק אם יש תקיעות

אם עדיין יהיו תקיעות תסיר את כרטיס המסך ותחבר את המסך לכרטיס המסך המובנה במידה ויש לך

בקיצור תבצע דיאגנוזה לבדוק בדיוק מאיפה הבעיה, יש הרבה תוכנות אבל בעיה יש רק אחת

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה. אני אנסה להמשיך לבדוק אם זה מהכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים