עבור לתוכן

עזרה בבחירת אל פסק

Featured Replies

פורסם

שלום, אני זקוק לאל פסק בשביל מחשב (בעל ספק כוח 560W) + מסך מחשב DELL U2312HM , רציתי לדעת כמה VA אני צריך בשביל זה והאם כדאי לחבר גם דברים נוספים, ורציתי להבין איך האל פסק מתחבר? (תקע חשמל לאל פסק ומשם יש כמה יציאות בשביל לחבר מה שרוצים???)

התקציב עד 600 ש"ח ועדיף שלא לחרוג רק אם ממש כדאי.

תודה הדר

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

הקפצה :( בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה בסוף לשלם ביוקר (המחיר של האל פסק, או שמשהו יקרה למחשב חס ושלום)

פורסם
  • מחבר

הקפצה פעם שלישית בבקשה עזרה

פורסם

יש קנייה קבוצתית אם אתה מעוניין...

פורסם

מה המפרט המלא של המחשב ?

כל החומרה וכן איזה יעילות (80? ?) וסוג PFC יש לספק

פורסם
  • מחבר

הספק כוח זה של Seasonic 560W והנצילות היא GOLD אם אני לא טועה.

וזה מה שאני זקוק שהוא יחזיק

intel i5 3450

Gigabyte GA-H77M-D3H

G. skill DDR3 8GB ares

Gigabyte GTX 670 "OC" (זה הדגם לא אני עשיתי OC)

צורב DVD של LG סטנדרטי.

SEASAGE 2TB

ו- SSD של CRUCIAL 128GB.

והמסך מחשב.

ואשמח אם תענה לי לשאלה הכי למעלה.

תודה

פורסם

תבדוק באתר http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp כמה החומרה של המחשב לוקחת

זה לא כולל את צריכת החשמל של הספק עצמו, לכן תביא לכאן את התשובה (לפי מה שהאתר אומר אם המפרט שלך) ונמשיך בחישובים

ל UPS יש כניסת מתח מהשקע, וממנו יציאות (בדרך כלל בחיבור IEC320 - כמו חיבור מתח של ספק, השקעי יציאה הם כמו השקע השני "ההפוך" שיש בספקים גנריים מסוימים) שמהם מחברים את המחשב, מסך וכו אל ידיי כבלים כמו כבל מתח שמתאים לחיבור הזה. קיימים גם UPSים שיש להם שקע יציאה רגיל (ישראלי או אירופאי) אבל הם נדירים. בכל מקרה אם רוצים ניתן לעשות כבל מתאם מ IEC320 לשקע/פס שקעים ישראלי רגיל זה לא בעיה

בנוסף יש לו USB או EIA232 (COM) שניתן לחבר למחשב (לא חובה). החיבור הזה מאפשר ל UPS להתריע למחשב כשמתחילה הפסקת חשמל / כשהסוללה עומדת להיגמר (כדיי שהמחשב יעשה לבד כיבוי מסודר וכו) אל ידיי תוכנת בקרה. כמו כן בחלק מהדגמים ניתן לבדוק דרך התוכנה דברים כמו מצב הסוללה שלח ה UPS / עומס וכו

לחלק מה UPSים יש כניסה ויציאה לכבל רשת או טלפון שמיועדת להגנת ברקים על הקו. גם זה לא קריטי כי אם אתה צריך אתה יכול לקנות גם בנפרד מודולים שנותנים הגנה כזאת

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת, ושמתי את כל המפרש ויצא 468W

פורסם

מחשב לוקח : 468W

יעילות של ספק GOLD : 87+

מחשב כולל ספק לוקח : 468/0.87 = 537W

מסך : 23W

ביחד : 560W

תיקח UPS של 600W ו 1000VA. בתקציב נמוך Advice PRPC1050, בתקציב גבוה (מעל 1000 שקל) יש דברים טובים יותר. בכל מקרה UPS interactive לא מספק 100% הגנה (אבל כן נותן הגנה משמעותית, טובה יותר ככל שהאיכות של ה UPS גבוהה יותר). (UPS online שנותן הגנה קרובה ל 100% עולה כנראה 2000-3000+)

פורסם

ההבדלים שאני רואה ב SMB מהתמונות הם מאוורר (וזה טוב), ושקע הגנת ברקים ללא UPS (פיצ'ר נחמד)

ה PRPC1050 אמור להיות בסדר. אם אתה רוצה לחרוג מ 1000 שקל אתה יכול לשקול SL שהוא רמה גבוהה יותר משמעותית. תבדוק את הדיון של הקניה הקבוצתית - שתיהם עלו שם בדיון, ויכול להיות שיהיו עליהם הנחות משמעותיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים