עבור לתוכן

חוות דעת מחשב גיימינג 4000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וגם לנצל כמה שצריך ...

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 MW CSGO וכ'ו

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 בערך זה יהיה

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, חיפה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מאסיבי אבל ישודרג במידת הצורך.

אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו, ההבדל ביניהם זה המארז והקירור מה דעתכם:

http://www.tms.co.il/preview/spec/txgul18h

או

http://www.tms.co.il/preview/spec/t6b7h9ur

פורסם

לגבי המארז והספק זה תלוי בך- מדובר פה על 2 אפשרויות סבירות. תבחר מה שיותר מתאים לך. יש לך גם אפשרות לקחת את המארז והספק הזה לדוגמא. מה שכן, הקירור ששמת מוגזם מאוד. קח לדוגמא את הקירור המשופר הזה ותחסוך 100~ ש"ח.

פורסם
  • מחבר

המארז הבאת לי הוא בא עם ספק של 430W בזמן הכרטיס מסך שלי צורך 500W ... ובקשר לקירור , מה רע שהוא מוגזם, יכול להיות שזה יותר מידי .. אבל שיהיה מה מפריע ? פחות יתחמם לא .. ? :D

פורסם

הכרטיס שלך צורך במקסימום סביב ה-130W, כאשר 500W זאת הדרישה המומלצת למערכת הכוללת כרטיס זה (כמרווח נשימה, כאשר המערכת הינה מערכת כבדה ו/או יש שימוש בספק לא איכותי שמו שיש לך פה). לכן, הספק הנ"ל יסתדר מצויין עם המערכת שלך. אתה רוצה לקחת ספק חזק יותר? קח...

מבחינת הקירור למעבד- מילא אם הוא היה באותו המחיר, אבל אתה רוצה לזרוק 100 ש"ח לפח? בבקשה.

אין סיבה לקחת קירור שכזה, גם בגלל שהוא גם יקשה עליך בשדרוג המחשב (אם תעשה אחד שכזה) שכן יש לך לוח מיקרו-ATX עם קירור מאסיבי.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז יש אפשרות שתבנה לי מפרט שכן יתאים לי ויצא כמה שיותר משתלם וכמה שיותר טוב ? אני מעוניין מפרט לגיימינג כדי שיספיק לי לכמה שנים קדימה להריץ כל מיני משחקים (BF3 CSGO וכ'ו)

פורסם

המפרט שלך בסדר, תממש את הערות שלי במידת הצורך.

אין סיבה לבנות מפרט נוסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים