עבור לתוכן

אחריות בינלאומית על מחשב לנובו Lenovo Z380

Featured Replies

פורסם

שלום! אני כרגע בארה״ב ואני עומד לקנות מחשב נייד לפני הלימודים באוקטובר. ללנו ו יש כמה מבצעים קצת פסיכיים בשבוע הקרוב ושקלתי לקנות את הZ380(http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=21293HU&category_id=64DEBC61352CBFDB511F907A0F13AD21)

עכשיו הסתכלתי באתר שלהם והדגם לא מופיע בתמיכה באחריות בינלאומית אבל על פי המדריך כאן באתר שווה גם לדבר עם IBM ישראל לראות אם האתר אכן מעודכן, וכשניסיתי להתקשר דרך סקייפ הופניתי למעבדת CPM בארץ אבל יש להם מספר 1800 שאי אפשר לחייג אליו מחו״ל וזה דיי קשה לעשות את כל הבירורים האלו מאייפון(כמו שבטח אפשר להבין מאיך שההודעה שלי נראית)

בכל מקרה מדובר בדגם חדש לפי מה שהבנתי(יוני12?) אז יכול להיות שהוא עדיין לא עודכן באמת במערכות, השאלה היא איך יודעים לגבי דבר כזה?

תודה מראש! יאיר

פורסם
  • מחבר

Hey Chevy! thank you for the quick reply. I have looked over the link you gave me and I feel as if I've already answered all of the questions asked there a while ago and looked around for quite a bit.

I'm liking this specific model because it's small(13.3") and rather lightweight(about 2kg) while not giving too much in the way of performace and design.

It also has a pretty decent looking multi-touch trackpad I wish to try and install interesting drivers for.

But as i've stated before, my question was whether anyone knows if that model has a vaild warranty in Israel or not, cause then I might just buy a used macbook for the multitouch interface or go for something else entirely.

.

.

Edit: the question is also valid for the

U410 ultrabook as I might buy that one for my girlfriend who can actually afford a decent laptop :P

פורסם
  • מחבר

אני מתנצל על ההקפצה אבל אני ממש לחוץ על להחליט כי ביום רביעי נגמר המבצע וחבל לי לפספס אותו אם גם יש אחריות.

יש למישהו רעיון איך אפשר לברר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים