עבור לתוכן

שדרוג מחשב עריכה / אנימציה תלת מימדית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם - אני מעוניין בשדרוג המחשב הקיים שלי, אין שום צורך בציוד היקפי מכל סוג.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 (לא כולל כרטיס המסך, אני שוקל לקנות את ה-670 GTX)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, במידה ואפשר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב : אנימציה תלת מימדית, עריכת וידאו (בשילוב ישיר עם אפטר אפקט), וקצת משחקי מחשב. (Guild Wars II, לדוגמא)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : בכל התוכנות אני משתמש ב Workflow רציף - מה שאומר שהן בשימוש רוב הזמן ככל הזמן.

פרימייר, אפטר אפקט, פוטושופ

Maya, 3Ds Max, ZBrush

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

Guild Wars II, Prototype, משחקים נוספים חדשים שיוצאים

אני משחק על 1920x1080 כמעט תמיד (במידה ואני יכול)

שני מסכים של LG - אחד זה FLATRON W2243T (22") ואחד Flatron 20"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות ככל האפשר

3. האם יש צורך בציוד הקפי : בכלל לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד, הארד דיסקים, מארז, זיכרונות.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי, קל.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפות לירושלים, אבל אם המחירים הם זולים ב-100 ש"ח ומעלה אני אעדיף לקנות מחנות אחרת (מה גם שאני יודע שכל החנויות כמעט בארץ שולחות לבית.)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לשמור.

יעזור, אולי, אם אתן את המפרט הנוכחי שלי כרגע ומה אני רוצה לשדרג - בבקשה:

מעבד: Intel Core i7 2600k

לוח אם (צריך להחליף) - ASRock Z68 Pro3-M Socket 1155 - אשמח להחליף ללוח אם שכולל בתוכו גם טכנולוגיית Crossfire וגם טכנולוגיית SLI. במידה וזו לא אופצייה - עדיפות לטכנולוגיית SLI כי יש לי עדיפות לשימוש בכרטיסי NVIDIA.

מארז (קונה יום ראשון) http://www.raidmax.com/chassis/agusta.html - אשמח לקבל חוות דעת עליו. לי הוא נראה מצויין (חשובה לי האופצייה של כוננים נשלפים).

הארד דיסק / SSD -

Crucial m4 128GB

Hitachi DeskStart 7K 1TB 32MB

כרטיס מסך : Gigabyte 9600 GT 512 MB - דורש החלפה דחוף - אבל אני חושב שכדאי לי להחליף קודם את הלוח אם והספק כח - אשמח לעצה בעניין.

ספק כוח : Enermax MODU82+ 425w - אני חושב שאולי אני צריך להחליף אותו בשביל הכרטיס מסך שאני רוצה..

זיכרונות - 4x4 Kingston 1666 MHz

תודה רבה על העזרה!

פורסם

לפי מה שאני רואה, לדעתי, הדבר היחיד שאתה צריך להחליף במחשב הנוכחי שלך זה כרטיס המסך.

מעבד- יש לך אחד מצויין, אין צורך להחליפו. היות ויש לך לוח-אם Z68, היה יותר חכם מצדך לקחת כבר מעבד מסוג K ע"מ לבצע אוברקלוק.

בתוכנות הללו שיפור הביצועים מורגש משום שאת רוב הרינדור הסופי המעבד שלך מבצע.

- לוח-אם- למה לך לקחת אחד עם תמיכה ב-CF/SLI? יש בסטיקי דיון על מפרטים לגרפיקה- מציע לך לעבור עליו ולבדוק מה ההשפעות של SLI על התוכנות הנ"ל. אני אישית, בתור אחד שגם כן מתעסק פה ושם עם תוכנות אלו, לא רואה ממש סיבה לקחת מערך כרטיסים. הייתי משאיר את לוח האם שיש לך כרגע, אחלה לוח.

- כרטיס מסך- חובה להחליף, מגביל אותך במהלך עובדתך עם התוכנות הנ"ל. מה שכן, כדאיות הקניה עכשיו היא די בסימן שאלה. כלומר, דור ה-6XX של אנוידיה רק מגיע ורוב הכרטיסים עדיין בכלל לא הוצגו, ותוסיף את העובדה שהמחירים די עלו לאחרונה, לכן לדעתי זאת די טעות לקחת את ה-GTX670 (נכון לעכשיו). הייתי מציע לך לחכות מעט להורדת מחירים קטנה ולהשקות נוספות של כרטיסי הסדרה.

- ספק-כח- הספק שלך אמור להחזיק- עם הסדרות תהליך הייצור קטן ובזכות זאת צריכת החשמל יורדת בהתאם. הוא אמור להחזיק די כבדים היום אבל אם הוא כבר המון זמן אצלך יכול להיות שאכן תזדקק להחלפתו, תלוי איזו חומרה תרכוש בסופו של דבר.

- מארז- תעשה בדיקות לגבי המארז שאתה רוצה, ותראה ביקורות, השוואות וסרטונים ביוטוב.

לאחד שרוצה מחשב שקט מאוד, הייתי ממליץ ללכת על מארז אחר כגון H2/PHANTOM של NZXT, או P183/P280 של אנטק או R3/R4 של פרקטל-דיזיין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים