עבור לתוכן

רכישת Ultrabook

Featured Replies

פורסם

בהמשך לדיון שפתחתי כאן - הדרישות שלי מעט השתנו ולכן אני מבקש להתייעץ שנית.

לאור מעבר דירה והשארת המחשב הנייח בבית הקודם אני מחפש מחשב נייד חדש. האם מסך 13' מספיק לעבודה שוטפת ביום יום? בחיים לא הייתי עם מסך יותר קטן מ-17' ולרוב אני עם 21'+ אז אני לא יודע האם זה מיועד רק לנסיעות או שזה גם יכול להתאים לעבודה השוטפת.

במידה וכן ראיתי השוואה שעשו The Marker לאולטרבוקים והם טוענים שם שה530U3B של סמסונג הוא המצטיין. האם אכן כך והוא המומלץ לרכישה בגודל זה ובתקציב עד 4K? (מארה"ב)

תודה רבה

פורסם

לחיות קבוע עם 13.3" זה קצת קטן, זה יהיה המחשב היחיד? אולי לשקול להוסיף מסך חיצוני

בנוסף, לא היתי מסתמך על ביקורות של the marker, תבדוק בnotebookcheck במקום

פורסם
  • מחבר

זה רעיון מצויין ולדעתי זה הכיוון...

היות ואני רוצה לשמר את הניידות של המכשיר אעדיף לקחת מחשב 13' עם מפרט חזק ע"מ שאת השימוש בבית אעשה במסך חיצוני.

עכשיו רק נותר לבחור מבין המבחר של האולטרבוקים בגודל הזה. עד עכשיו שמתי עין בעיקר על תוצרת SAMSUNG ו-ASUS.

פורסם

איך הסאמסונג טוב בדיוק עם 4 שעות סוללה? :kopfpatsch:

אני גם מתכוון לקנות מחשב בקרוב אבל אני סגור על המקבוק אייר, ובכל זאת בדקתי כמה אולטרהבוקים.

הזנבוק החדש של אסוס די מרשים עם מסך מצויין והאולטרה של דל (XPS13) גם נראה לא רע, בנוסף יש את הקרבון של לנובו שגם סבבה, ממה שראיתי אלו המובילים, תבדוק מי מהם מתאים לך

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לסמסונג הזה (7 שעות עם מעבד I5 מהדור השלישי).

המקבוק אייר לא נכנס בתקציב ובכללי הוא מאוד יקר (וכך גם הלנובו וה-XPS)

פורסם
  • מחבר

אם כך, מה כן נחשב מומלץ עד 850$?

פורסם
  • מחבר

האמת שדיברתי היום עם נציג של סמסונג העולמית והוא טען כי ישנה אחריות בינ"ל ואף הפנה אותי לנציגות בארץ לצורך מימושה. כמובן שהשיחה תועדה.

בכל אופן לא הצלחתי למצוא ביקורות משמעותיות על ה-UX32 באינטרנט בעוד על קודמו ה-UX31 נתקלתי בכמה תגובות פושרות מאוד. האם מכיר את המחשב מניסיון אישי?

תודה רבה לכולם על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים