עבור לתוכן

התלבטות בין שלושה סמרטפונים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הדיפיי פלוס באמת היה אופציה אם הוא לא היה עם מצלמה מחורבנת, מסך בינוני, ומעבד בן שנתיים... השאלה שלי היא האם יש אפליקציות שיעבדו על ה- S אך לא על הגלאקסי אס 2?

כי אם אין כאלו, אני פשוט לא רואה שום הצדקה לתוספת המחיר, אז מה אם הוא חזק יותר? אם זה לא מתבטא בשום צורה, זה כמו שאני אקנה מחשב על כדי להריץ סוליטר.

אם אני טועה תתקן אותי, כמו שכבר הזכרתי זה הסמרטפון הראשון שלי, ככה שההתנסות שלי עם מכשירים כאלה הייתה צד שלישי בלבד.

• תגובות 36
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא עניין של מסוגל ליותר, אלא אם מצפן מגנטי נחשב אצלך לגורם משמעותי.

זה יותר עניין של יכולת.

הגלאקסי 2 טלפון מצויין עם מסך מדהים. לפני כשנה כשהריץ אנדרואיד 2, היה קל וזריז

אחרי העדכון לאנדרואיד 4 הפך להיות עצלן ושמן, הייתי צריך להוריד ממנו את התוספות של פלאפון + סמסונג וגם לא הספיק, כדי שיזוז מהר.

ה-S רזה ויפה ועם אנדרואיד 4 + התוספות של HTC מסוגל לשחזר בלי בעיה את הקלילות של הגלאקסי 2 כשיצא.

אפשר לומר שהגלאקסי 2 בעל תכונות יפות וטובות אבל המעבד שלו מכשיל אותו. זה טלפון שהיה מהשורה הראשונה ועבר לשניה.

פורסם
  • מחבר

אם זאת הבעיה, אפשר להחליף רום לאחד קליל יותר ולעקוף את בעית הכובד בחינם, לא?

פורסם

כתבתי שהורדתי לו את התוספות של פלאפון וסמסונג

שמתי לו רום מצויין של cyanogenmod שחוסך בסוללה ומצליח להפעיל את הטלפון באופן סביר

אבל אין מה להשוות עם המעבד של ה-S

ההוא ממש תותח, הבנתי מסקירות שיש מצבים שהוא יותר חזק מהגלאקסי 3

פורסם
  • מחבר

ועכשיו דוגרי, הכובד הזה שציינת, כזה מפריע עד כדי הוצאת 400 ש"ח נוספים על המכשיר?

פורסם

הגלאקסי 2 טלפון מצויין, קנה ללא היסוס.

יש לו אפשרויות הרחבה

הסוללה ניתנת להחלפה

פורסם

ועכשיו דוגרי, הכובד הזה שציינת, כזה מפריע עד כדי הוצאת 400 ש"ח נוספים על המכשיר?

לפני שאני אגיד משהו, בדקתי וההפרש בין חנויות אמינות (מנסיון שלי ושל חברים) עומד על כ-350 שח בין המכשירים האלו

הגלקסי 2 עולה כ-2300 שח, וה-one S עולה 2650.

בנוגע למה שנאמר פה, רק לי נראה הרבה יותר הגיוני שאם אתה קונה מכשיר חדש עדיף להשקיע 350 שח יותר (13 אחוז) ולקבל מוצר הרבה יותר עדכני?

אם חוסר בכרטיס זכרון וחוסר ביכולת להחליף סוללה הם דברים חשוב לך מאוד השאלה "במה מתבטא החוזק" לא רלבנטית פה.

אם אתה יכול לחיות עם החסרונות האלו, נראה לי הגיוני ללכת על הנייד העדכאני יותר.

נ.ב. הלכת לראות אותם בחנות?

פורסם

כשאתה שואל מה התועלת בחומרה חזקה יותר, שים לב שכל יום השוק מתקדם ואפליקציות ומשחקים חדשים וכבדים יותר יוצאים.

תחשוב מה רמת האפליקציות תהיה לא עכשיו - בעוד שנתיים.

תחשוב על זה שמעבד חזק יותר מתאמץ פחות בשביל להריץ את אותן האפליקציות מה שיכול להתבטא בחיסכון בצריכת החשמל (=יותר זמן בטרייה)

פורסם
  • מחבר

גלאקסי אס 2 יש לשני הוריי, כך שאני יודע פחות או יותר מה אני מקבל (ואני דרך אגב, לא שמתי לב לכבדות הזאת, אבל אני מניח שברגע שאתה רואה משהו יותר טוב אתה לא יכול לחזור אחורה- כמו שפעם השתמשתי בחיבור אינטרנט 2.5 מגה ביט, וזה נשמע לי סביר ועכשיו אני משתמש ב-100 ולא מסוגל לחזור להתשמש במחשב עם חיבור 2.5).

את ה- HTC עדיין לא ראיתי בעיניי.

לפי מה שהולך כרגע בשוק, אני חושב שהכי הגיוני יהיה לחכות כחודש חודשיים ולראות מה יציע דור המכשירים החדש.

פורסם

לפני שאני אגיד משהו, בדקתי וההפרש בין חנויות אמינות (מנסיון שלי ושל חברים) עומד על כ-350 שח בין המכשירים האלו

הגלקסי 2 עולה כ-2300 שח, וה-one S עולה 2650.

בנוגע למה שנאמר פה, רק לי נראה הרבה יותר הגיוני שאם אתה קונה מכשיר חדש עדיף להשקיע 350 שח יותר (13 אחוז) ולקבל מוצר הרבה יותר עדכני?

אני שילמתי על ה-S הרבה פחות וקיבלתי גם מתנות

פורסם

גלאקסי אס 2 יש לשני הוריי, כך שאני יודע פחות או יותר מה אני מקבל (ואני דרך אגב, לא שמתי לב לכבדות הזאת, אבל אני מניח שברגע שאתה רואה משהו יותר טוב אתה לא יכול לחזור אחורה- כמו שפעם השתמשתי בחיבור אינטרנט 2.5 מגה ביט, וזה נשמע לי סביר ועכשיו אני משתמש ב-100 ולא מסוגל לחזור להתשמש במחשב עם חיבור 2.5).

את ה- HTC עדיין לא ראיתי בעיניי.

לפי מה שהולך כרגע בשוק, אני חושב שהכי הגיוני יהיה לחכות כחודש חודשיים ולראות מה יציע דור המכשירים החדש.

צודק עדיף לחכות עוד קצת ולראות איזה מכשירים יצאו ואז יהיה לך מבחר גדול יותר ואולי משהו שיותר יתאים לצרכים שלך

פורסם

רוצה לפרט?

זה לא סוד מדינה אבל מדובר על משא ומתן קצר שבסיכומו שילמתי פחות מזאפ וקיבלתי מגן אחורי וקדמי ואחריות משופרת

פורסם

אם זה לא סוד אז ספר כמה שילמת.

פורסם

אני מעדיף להשאיר את זה ביני לבינו

זה לא שקניתי בקומבינה ולא במזומן

סתם התענינתי בשביל לראות מה זה והוא רצה למכור, לא משהו מיוחד, עניין של משא ומתן מאוד פשוט.

מכשיר מאיזור אירופה המערבית, עם מעבד S4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים