עבור לתוכן

התלבטות בין שלושה סמרטפונים

Featured Replies

פורסם

ההתלבטות היא בין Galaxy S II

Galaxy S III

ו- Xperia S

לפי המחקר שאני עשיתי (לפני כחודש), לא ראיתי שום צורך ממשי להוציא 1000 ש"ח ויותר תוספת על הגלאקסי אס 2 על מנת לשדרג ל-3, פשוט אין שום דבר שבאמת משתמש בארבע ליבות נכון להיום, עד כמה שאני יודע, האס 2 מריץ את כל מה שהאס 3 מריץ. מאז המחקר שלי, המחיר ירד, ועכשיו ההפרש הוא 800 ש"ח. לפי דעתכם עכשיו כן משתלם להוציא עליו סכום כזה? אני מחפש עלות לתועלת, אני רוצה מצלמה טובה, זמן סוללה סביר, יכולת להריץ אפליקציות בצורה חלקה, מסך איכותי ושטח אכסון גדול- במחיר הנמוך ביותר (בזמן שאני לא מתפשר יותר מדי על אף אחד מהפיצ'רים שמניתי).

עכשיו נכנס למשוואה ה- Xperia S. נכון לזמן שבו עשיתי את הסקר שוק שלי, הוא עלה כ-2800 ש"ח, קפיצת מחיר מהגלאקסי אס 2, היום בדקתי והוא עולה רק כמאה ש"ח יותר, וכעת נעשה רלוונטי. הדברים היחידים שמדליקים לי נורה אדומה בו הם החוסר באפשרות לכרטיס micro-SD, ומכסה הסוללה המוברג היטב עם ברגים "רגילים" וברגי כוכב- מה שהופך את האפשרות לשימוש בסוללה בעלת קיבולת גבוהה יותר (צד שלישי/שימוש בסוללה לגיבוי) הרבה יותר מסובך, מה גם שיכול להיות שזה מבטל לי את האחריות על המכשיר (פחות קריטי, כי אני בונה על לעשות למכשיר שאני אקנה רוט בכל מקרה). המכה טיפה מתרככת, שכן הוא מגיע עם 32 ג'יגה זכרון פנימי במקום 16 באחרים.

גם ה- HTC One X ו- S הם אופציה, אבל אני פחות מתלהב מהם בגלל שהם מגיעים עם 16 ג'יגה ללא אפשרות הרחבה, וגם בהם הסוללה לא ניתנת להחלפה.

מה המחשבות/חוויות שלכם?

שכחתי להוסיף שלא אכפת לי לחכות מעט (אני עם חלופי כבר בערך חצי שנה, אני יכול להסתדר עוד קצת), ובמחיר אני ממש לא מתכוון לעבור את ה-3100, וגם זאת נראה לי הגזמה קלה.

• תגובות 36
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טעות קטנה ה- HTC one x קיים בדגם 16GB/32GB

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה הוא נראה לי יקר מאוד... אם תשכנעו אותי שבאמת יש סיבה אמיתית להוציא כל כך הרבה על סמרטפון אשקול, אבל לדעתי אין שום סיבה אם אין לי את הג'וק בראש שמכריח אותי לקנות את הכי טוב.

פורסם

אני לא בעלים של שום מכשיר משאתה מעוניין אבל לדעתי האישית אם אתה לא זקוק למכשיר דגל/קצה אז אתה יכול להתחיל לחשוב על המכשירים הזולים יותר. אבל לפי מה שאתה סולד מה-HTC והסוני אריקסון אז הכי מתאים לך הגלקסי. (64GB+64GB חריץ הרחבה+ 50GB בחשבון דרופבוקס לשנתיים)

פורסם
  • מחבר

אין לי סלידה מיוחדת מ- HTC, אני פשוט לא חושב שצריך להוציא כל כך הרבה כסף על מכשיר (וזה תקף גם לגלאקסי אס 3). יש סיבה להשקיע על מכשיר יקר יותר מהגלאקסי אס 2?

פורסם

מה לגבי ה-one s?

הרזולוציה אולי לא כמו ב-xperia s אבל הוא גם טלפון מצויין ועדיף בהרבה לדעתי על ה-S2

ה-1s קל ודק בהרבה מה-xperia s וזה משהו שאתה לא לוקח מספיק בחשבון. טלפון כבד מרגיש לא נוח לדעתי.

פורסם

אתה כרגע בעלים של גלקסי אס 2? אם כן, לדעתי אין לך צורך לשדרג כרגע.

פורסם
  • מחבר

לא, אני עדיין בלי שום סמרטפון, מה שאקנה יהיה הסמרטפון הראשון שלי, עכשיו אני סתם עם חלופי מסריח.

ה- One s עולה כ-400 ש"ח יותר מה- S 2 ולא מאפשר כרטיס הרחבה או החלפה של הסוללה. האם הוא שווה את ההפרש בכל זאת?

פורסם

אם אין לך בעיה להוציא עוד 400 ש"ח על טלפון הייתי ממליץ לך על ה- HTC One S, אבל אם 16GB לא מספיקים לך (ולרוב האנשים) אז הייתי הולך על ה-S2, אבל כמובן זו החלטה שלך מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

מה זה אם אין לי בעיה? אם לא צריך אני לא אוסיף 400 ש"ח... מה היתרונות של ה- One s על פני הגלאקסי אס 2?

פורסם
  • מחבר

השאלה בכמה, כי 400 ש"ח זה ממש לא מעט.

פורסם

כבעלים של שניהם

ה-one s חזק בהרבה ואפילו הרבה מאוד מהגלאקסי 2

פורסם
  • מחבר

השאלה במה מתבטא החוזק, מה ה- S מסוגל לעשות שהגלאקסי אס 2 לא?

פורסם

באותו מידה תשאל מה הגלקסי 2 יכול לעשות ש-defy או כל מכשיר שעולה חצי ממנו לא יכול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים