פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים שלוםיש לי מחשב דיי חדש (כמעט שנה) win7 Ultimate מעודכןasrock h61m/U3S3intel core i3 3.1Ghzarctic cooling freezer 7 prokingston 4GB DDR3 1333MHz CL9samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3huc cougar RS 400 80PLUSantec 100 gamingdell ultrasharp U2311Hהמחשב מכבה את עצמו בפתאומיות, כאילו שולפים את הכבל חשמל. לפעמים זה בא לו בגלים ובזמן שהווינדוס עולה המחשב מתכבה, לפעמים אפילו שהוא סתם יושב בBIOSבדקתי טמפ' -> תמונה של HWmonitorנראה שכל המאווררים עובדים טוב, לא מצאתי קבלים מנופחים או נוזליםניסיתי להחליף כרטיס מסך (PCI), לנתק את ההארד דיסק ולעלות win mini דרך USB , לנתק את הכרטיס קול הגדרות של הווינדוס, עשיתי שחזור לווינדוס למצב שלפני 4 שבועות. לא עזריש דריברים חדשים ללוח-אם אבל אני חייב לשדרג את בBIOS בשביל זה. אם המחשב יתכבה בזמן העידכון? כמה זה רע?האם יש עוד משהו שאני יכול לבדוק לפני שאני שולח את המחשב לחנות מחשבים?נ.ב.בדרך כלל המחשב משמש ללימודים וסרטיםבחודש האחרון התחלתי להתקין ולמחוק הרבה משחקים
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחשב שנכבה באמצע עדכון ביוס זה רע מאוד.איזה כרטיס מסך יש לך?אני נוטה לכיוון של הספק. יכול להיות שהוא לא מספיק
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר עד עכשיו השתמשתי בכרטיס מסך של הלוח-אם ניסיתי להשתמש ב GeForce GT430 אבל גם הוא לא התחמם והבעיה המשיכה (כרגע הוא לא מחובר למחשב) אתה מתכוון מבחינת הספק? הוא עבד בלי בעיות כמעט שנה יש איזה תוכנה שאפשר לבדוק איתה את הספק? ד"א את המפרט של המחשב לקחתי מהמפרטים המומלצים שבאתר
פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים מחבר באמת הספק של מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך, GT430, במצבי עומס.אבל חיברתי אותו רק כדי לנסות לעשות אבחנה. עד עכשיו עבדתי עם ה OnBoardיש דרך לבדוק את העומס על הספק? כי לפי נתונים יבשים אני לא עובר את ה250wattוהספק הוא 400
פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים יש לך UPS?תחבר UPS ותראה אם הוא עדיין נכבה בפתאומיותאם עדיין אז זה משהו במחשבאם לא אז זה משהו בחשמל.
פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים מחבר אין לי כזה אבל חיברתי את המחשב הנייד שלי (בלי הסוללה) לאותו שקע והנייד לא קורס אז נראה לי שהחשמל בסדר. אז כנראה שמחר אני אקח את המחשב חזרה לRSM ונראה מה יש לחבר'ה במעבדה לומר. בכל אופן, תודה רבה על התמיכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.