עבור לתוכן

מחפש רמקולים לרכב

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי שאלה ,

כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב.

הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים)

יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6?

תודה

פורסם

איזה רכב שיש לך 6 רמקולים?

ממי הבנת שצריך להחליף את כל ה6?

אם אתה לא מרוצה מהמערכת שיש לך ברכב, תקח הצעות מחיר מקומות שמתקינים אודיו לרכב ותרכוש ציוד חדש.

לא צריך להיות פרופסור בשביל זה, אבל צריך גם להבין לקראת מה אתה הולך וכמה אתה מוכן להשקיע... זה יכול להיות 500 ש"ח וזה יכול להיות גם 25000 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

הכוונה ב6 רמקולים היא לרמקולים בדלתות של הרכב + 2 מאחור.

הייתי בחנות שמוכרת אודיו לרכב הוא אמר שיש מצב של אי איזון במידה וקונים רק 2 אחוריים

ולא מחליפים את כולם.

אז עדיין לא הבנתי האם זה באמת נכון או שאפשר לקנות 2 רמקולים אחוריים טובים מספיק כדי שבעתיד

יתאימו גם להחלפה של שאר הרמקולים.

פורסם

כנראה שהוא רצה למכור לך 6 רמקולים ולא 2.

פורסם

השילוב המומלץ הוא קומפוננט מקדימה, סאב ומגבר.

בהצלחה.. :)

פורסם

עוד לא אמרת באיזה סוג רכב מדובר ומה התקציב.

פורסם

לדעתי עדיף לך לקנות קדמיים. קח תקבל במה קידמית שלדעתי הרבה יותר כיף לשמוע את המוזיקה מקדימה ולא מאחורה.

הרמקולים הראשונים שהראת ג'נריים ולא ניתן לאמר נטו לפי נתונים טכניים איך ישמע הרמקול (השניים נחשבים אחוריים לא רעים אבל שוב, לך עם קדמיים בלבד לדעתי).

אחרי התקנת הקדמיים תוכל להעביר את רוב הצליל קדימה.

תגדיר תקציב וגודל רמקול שנכנס לך בדלת (תחפש באינטרנט לפי סוג רכב), תקרא קצת בנושא באתר קארספורום ותחפש מידע בגוגל תדע לקראת מה אתה הולך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

יש לי מאזדה 626 שנת 2000

התקציב שלי לא גדול סה"כ בסביבות ה1000 שקלים

אז חשבתי על רמקולים אחוריים ומגבר.

קומפוננט טוב ראיתי שעולה בזאפ בסביבות ה 700 +

אחרי התקנת הקדמיים תוכל להעביר את רוב הצליל קדימה.

איך אפשר לעשות את זה ?

ומה אתם אומרים עלייהם

http://ninja-polo.com/items/68869-%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-LG-LAS-6940-%D7%90%D7%9C-%D7%92-%D7%99#Image_0

אני די סגור עלייהם, גם המחיר לא גבוהה ככה שאפשר להוסיף משהו

פורסם

חשוב לציין מה יותר מעניין אותך וחסר לך במערכת הנוכחית - איכות או עוצמה.

קח בחשבון שהתקציב שנתת מאוד מגביל (אל תשכח להכניס גם עבודה, התקנת מגבר מייקר את הקנייה הכוללת).

אם בעוצמה עסקינן אז הייתי הולך על אחוריים כדוגמת הJBL שקישרת מזאפ (כמובן שלהם מומלץ מאוד הוספת מגבר).

אם איכות יותר חשובה לך הייתי אכן הולך על זוג קומפוננט איכותי מקדימה (להם לא חייבים מגבר, תלוי בסוג ובעוצמת הרמקול שתקנה), אשר אם תבחר באופצייה הזו חשוב כמו שנאמר לבדוק התאמת גודל הרמקול למקום הקיים בדלת, הן מבחינת קוטר והן מבחינת עומק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים