עבור לתוכן

זקוק להמלצה למדפסת משולבת עם פקס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מכשיר משולב של HP,שעובד בלי הפסקה משנת 2005.

אין לו פקס מובנה,ואני רוצה לקנות מכשיר חדש עם פקס ומזין מסמכים אוטומטי.

חשבתי על ה-4500 של HP,אבל מתגובות ברשת,ראיתי שהוא לא דגם מומלץ.(תקיעות דפים בפידר)

מה כדאי לקנות היום?

האם Brother טובות?(או קנון,למרות שאני לא מתלהב מלהכניס דפים עומדים למכשיר לצורך הדפסה)

התקציב לי הוא בין 300-500 ש"ח.(אני צריך מכשיר בסיסי,בלי רשת/WIFI ושאר ירקות.מהירות הדפסה לא מעניינת אותי,אבל מעניינת אותי כמות ההדפסה פר ראש מקורי)

תודה לעונים!

פורסם

בעיקר תלוי בתקציב ובגודל המקום שיש לך על שולחן העבודה.

כעקרון HP OFFICEJET PRO 8500A או 8600 טובות, אך גדולות. יכולות להדפיס מ-2 צידי הדף, ויכולות להתחבר גם בצורת USB, גם צורה חוטית וגם אלחוטית לרשת, וכן AIRPRINT, אע"פ שיש הרבה ביקורות ברשת (בעיקר באתר של HP) על העובדה שהקישור ב-WIRELESS נופל. לדעתי, התגברו על זה מאז העדכון האחרון. אצלי המדפסת רצה בצורה אלחוטית ללא כל נפילות. יתכן שאם תרצה להתחבר איתה אלחוטית לרשת תצטרך להתעסק עם הגדרות של המדפסת והנתב (ראוטר).

אין לי נסיון עם מדפסות בראדר, אבל לפי תגובות ברשת הן טובות, יותר זולות מ-HP, אבל איכות הדפסה מעט נמוכה מ-HP (אע"פ שאיני יודע עד כמה תראה זאת בהדפסות שגרתיות)

פורסם

8500 יקרה בטירוף היתי הולך על 6500 דגם הבסיסי קצת פחות חסכונית, אבל יחסית מעולה!.

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779685

יש לי את גרסת ה-PLUS עם רשת אלחוטית והדפסה דו צדדית.

עובדת מצויין, ראשי דיו גדולים, שקטה יחסית ומהירה.

בערך 275 ש"ח לסט מלא : http://ksp.co.il/?txt_search=920XL&x=0&y=0

מפעם לפעם לוקח לה 20-30 שניות לחשוב ולטרטר לפני הדפסה מסיבה לא ברורה אבל זה לא מאוד נפוץ.

פורסם
  • מחבר

כנראה שבסוף אלך על ה-6500a.

בקשר לברדר,אני יודע שראשי הדיו שם הם רק מיכלי פלסטיק עם דיו,ושראש ההדפסה מקובע במדפסת.

כמה זמן ראש כזה חי?

אני מדפיס בעיקר טקסטים וקבלות,לא מעניינת אותי איכות פוטו מדהימה.

פורסם

אם דואגים להדפיס כל שבועיים שלושה - יכול גם להיות גם צילום של מדבקת ילדים קטנה שמדביקים בתוך דלת הצילום - אז לא אמורה להיות בעיה בראשי ההדפסה.

דגם J430W של ברדר נותן את כל הפתרונות ועלות הדיו נמוכה משמעותית מה-HP כי יש דיו חליפי שעולה בסביבות 100 שקל לסט של כל הצבעים.

פורסם

מעכב...

פורסם

כמו שאמרתי, ברדר יותר זולה, וקרוב לוודאי לא תגיע למצב של החלפת ראש. אני מציע לך לגבש תקציב, לעבור על הספציפיקציות באינטרנט של 2 המדפסות, ואח"כ ללכת לחנות כמו אופיס דיפו ולראות את 2-3 הדגמים שביניהם אתה מתלבט. לי, לדוגמא, היה חשוב שמזין הדפים יהיה אטום לחלוטין, ללא מקום לאבק להכמס מהצדדים, לכן בחרתי ב-8500. יכול להיות שלך יהיה חשוב גודל התצוגה או יכולת הפעלת המדפסת ממסך התצוגה.

אני לא יודע אם אתה מדפיס גם דרך סמארטפון וכד', אבל לHP יש AIRPRINT ו-EPRINT, ולברדר יש גם AIRPRINT, משהו מקביל ל-EPRINT וכן הדפסה דרך GOOGLE.

פורסם

מצטרף להמלצה על 6500A/Plus...

אם אתה מתעסק עם ראשי דיו מקוריים זו אחלה מדפסת.

ממש מהירה...

tmpusr,

נתקלת בבעיה שהמדפסת מדפיסה קווים של טבלאות עם סטיה קטנה? או שזה רק אצלי?

פורסם

לא - אין בעיות כאלה

פורסם

Luxurious היה על זה דיון שלם בזמנו... כן יש בעיה כזאת ,רק אם אתה מדפיס באיכות מקסימלית זה זה בסדר

פורסם

לא מצאתי,

אתה זוכר אולי מילות מפתח מהכותרת/דיון שאצליח לחפש...?

תודה רבה!

נ.ב.

איכות מקסימלית משמעותה בזבוז מירבי של דיו? או שמא זמן הדפסה ארוך יותר לכל דף?

פורסם

הקפצה... :jump:

פורסם

זה גם איטי יותר וגם בזבני יותר ,

עם חיפוש הדיון לא יוכל לעזור לך כי זה די מזמן ואין לי מושג איך זה נקרא אז...

פורסם
  • מחבר

עדכון:

קניתי את ה-6500A הרגילה.

סרט להכין אותה לעבודה:

שמתי את ראשי הדיו,והמדפסת עשתה כיול לראש במשך 10 דקות.(וזה אמור להיות ככה)

אח"כ יש Wizard לפקס,והמדפסת מוכנה לעבודה.

סה"כ עובדת סבבה.(כולה הדפסתי כמה דפים,ובדקתי את הפקס)

מקווה שתעבוד הרבה שנים.......

כרגע אני לא יכול לתת חוות דעת מקיפה,אבל נראה שזו קניה טובה,למרות הצורך בקינפוג ראשוני מאוד ארוך.

תודה לכל מי שעזר. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים