עבור לתוכן

יעוץ: לפני רכישת מחשב נייד של חברת DELL דגם 9400

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני פעיל בלילות עקב העבודה שלי.

אחרי תקופה הסמרטפון מתחיל להציק לי, אני מחפש משהו טוב יותר.

מצאתי אצל חבר רחוק מחשב נייד למכירה של חברת דל.

אני רוצה לקנות אותו אבל רוצה להגיע מוכן.

איך אתם ממליצים לי לבדוק אותו לפני הרכישה?

אני מתכון מבחינת תוכנות? מאמץ? מה בדיוק?

עשיתי 'סבב' ברשת וגליתי שיש לנייד הנ"ל מחלה בGPU שמשהו בהלחמות שלו נשבר ואז הוא לא עובד או עובד

חלקית, לקחתי את זה בחשבון ואני יודע שיש דרך דיי קלה לתקן אותו וגם אפשר להחליף אותו (העלות לא יקרה.)

בנוסף אין סוללה.

העלות של הנייד תצא באיזור ה650 - 700 ש"ח סה"כ.

אני ישמח ליעוץ שלכם, עד היום היו ברשותי זוג ניידים חדשים מהנילון, אין לי ניסיון עם יד שניה.

תודה! :xyxthumbs:

נ.ב

בין הייתר אני רוצה להריץ על המחשב דיאבלו 3, יש שם כרטיס מסך שלדעתי יעשה את העבודה לכן אני מתעקש על הדגם הזה.

פורסם
  • מחבר

חברים אני מאוד מאוד מצטער שאני מקפיץ שוב.

אני רוצה בערב לגשת ולבדוק את הנייד, חשוב לי לקבל כמה טיפים לתוכנות שיוכלו לעזור לי.

כל הצעה תתקבל בברכה.

ושנית אני מצטער על ההקפצה :xyxthumbs:

פורסם

אתה מדבר על המחשב הזה:

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-9400.2399.0.html

???

אני לא יודע אם הייתי רוכש אותו, במיוחד אם אתה אומר שיש בעיות בכרטיס מסך ואז הלך כל הכסף.

ועוד אין סוללה, אז איזה מחשב זה ? נייד-שהוא-נייח ?? :nixweiss:

לגבי הכרטיס מסך GeForce Go 7900 GS

נתקלתי בדיון הבא:

http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?809792-Diablo-3-Supported-Video-Cards

אז תסיק מזה מה שאתה רוצה לגבי היכולת שלו להריץ דיאבלו 3, יהיה ברמה מינימלית על LOW בלבד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה שלך.

כן אני מדבר על המחשב בקישור - עוד לא ראיתי אותו בעיניים אבל זה הדגם, נקווה שהבחור לא טועה.

המפרט קצת שונה - זיכרון גדול ועוד, אבל זה לא קריטי.

וכן, יש בעייות בכרטיס מסך אבל לא במקרה שלו, כאן המחשב תקין במידה ולא אני לא יקח.

בנוסף הפיתרון הוא פשוט או להחליף את החלק (באיי ביי לא יקר) או לתקן לבד שכבר מרוב שקראתי אני הבנתי איך ומה לעשות.

ושוב פעם כן, אין סוללה :lol: הוא סוג של נייח לבינתיים, אבל המחיר סביר עבור מה שרשמתי כאן לא?

הסוללה תעלה לי באיזור ה100 ש"ח, אני לא צריך סוללה שהיא "סופר סוללה" כי רוב הזמן אני יהיה בנקודת חשמל.

לגבי הקישור שרשמת לי למטה:

אם תסתכל מצד ימין במפרט שלי תראה שיש לי כרטיס מסך במחשב שהוא מאותה סידרה, הוא מריץ את המשחק בצורה דיי טוב.

לא מתלונן, אם זה יריץ לי פחות או יותר באותה רמה אני יהיה מרוצה - אני צנוע בדרישות שלי :)

השאלה שלי: היא עם איזה תוכנות מומלץ לי להגיע? ניטור? מבחני מאמץ? כל דבר שיכול לעזור לי.

פורסם

בין השאר, זה לא ממש מחשב נייד כי הוא 17" ששוקל 3.67 ק"ג שזה המון.

והסוללה לפי הביקורת מספיקה לעד שעתיים בלבד.

לא יודע מה לומר לך... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לקחתי בחשבון את הגודל שלו, זה שהוא 17 אינץ ההופך את זה רק לצ'ופר עבור משחקים או סרטים.

חרשתי וחרשתי כבר מספר שבועות ולא מצאתי נייד בתקציב עד חריגה של 1000 ש"ח

שיענה לדרישות שלי.

אם מצאתי משהו במצב "נדיר" אז הכרטיס מסך שלו היה הרבה אבל הרבה יותר חלש מזה שקיים כאן.

דבר שישאיר אותו ללא המשחק, רק עם סרטים ואינטרנט.

יש לך המלצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים