פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים טוב אז ככה, בעקרון אין לי ניסיון רב בחומרה אבל אני מבין את הבסיס.לפי מה שהבנתי, בשביל הצרכים האלה, אני לא חייב כרטיס מסך חזק אם בכלל. הבנתי שאני יכול להשתמש בכרטיס המובנה ולהתמקד בזכרונות, הארד דיסק ומעבד. במידה והייתי עורך וידאו, עורך 3D, מעצב רציני, וכו', הייתי צריך להשקיע יותר. אבל יכול להיות שאני טועה.בנוגע להארד דיסק, אני חושב לקנות 1TB 7200RPM אבל חשבתי גם על SSD. אולי SSD רק לווינדווס? או שאולי לא כי זה יקר מדי..?בנוגע לזכרונות, ראיתי שזה רכיב מאוד זול, אז נראה לי שאקח 16GB שזה סביב ה-450 ש"ח.בנוגע למעבד, הייתי מעדיף ללכת על הI7 כדי לקבל ביצועים כמה שיותר טובים, למרות שלפי מה שהבנתי, התמורה הכי טובה היא בI5, שמספק ביצועים טובים אבל לא עולה כל כך הרבה. אם הדברים האלה השתנו בחודשים האחרונים וכבר שווה לקחת את הI7, אשמח לדעת. ובלי קשר, אשמח לקבל קצת יותר מידע על הדגמים של כל סדרה, כי יש כל כך הרבה שזה כבר לא ברור, ובסוף אני אקנה דגם של I7 שהוא יותר חלש מה-I5 שהציעו.התוכנות הקצת יותר כבדות שבהן אני הולך להשתמש:Cubase - חשוב מאודMysql WorkbenchAptanaEclipsePhotoshopMS Expression webסרטי HD 1080P (עד 20GB קובץ) על VLC או BSPLAYERתודה רבה!
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים מחבר הרכבתי משהו שנראה לי מתאים, רק שאין לי מושג אם הקירור, המארז וההארד דיסקים, נבחרו בחכמה. Uploaded with ImageShack.us מישהו יכול להמליץ? תודה.
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים לא יודע איפה כל מומחי המפרטים.... אני יכול להגיד את דעתי:ספק יקר וחזק למערכת שבנית, משהו כמו Seasonic S12II 430W יכול להספיק.הייתי לוקח SSD של 128GB שיספיק למערכת הפעלה ומספר תוכנות בלי לדאוג להזיז קבצים ולפנות מקום.אפשר גם לוח אם של H77 במקום Z77 כי המעבד לא ל-OCדיסק של 1TB מתמלא יותר מהר ממה שאתה חושב... אם נכנס בתקציב תקנה 2TB
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר כמה תגובות ושאלות לגבי מה שכתבת (תודה רבה!):64 ג'יגה זה אמנם קצת צפוף אבל ההפרש בין זה ל128 נראה לי גדול מדי. יכול להיות שאני טועה.מה זה OC? מה ההבדל בין הלוחות מבחינת מחיר ויכולות?אקנה 2TB או 1.5 אם זה לא מייקר את הסיפור בטירוף. אחרי הכל, אפשר להתחיל מ1, שזה גם הרבה, ולקנות במקרה הצורך.ספק כנראה שאתה צודק. סתם חזק ואין לי באמת הרבה מושג.בלי קשר לזה, האם נראה לך שמה שבניתי + התיקונים שלך, מתאים למה שאני רוצה לעשות עם המחשב? האם לא לקנות כרטיס מסך חיצוני זו החלטה נכונה במקרה שלי?תודה שוב.
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר ראיתי את זה איפשהו באינטרנט:These Are The System Requirements for Photoshop Cs6 ::Windows -Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64 processor; 2GHz or faster processorMicrosoft® Windows® XP with Service Pack 3; or Windows 71GB of RAM1GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on removable flash storage devices)1024x768 display (1280x800 recommended) with qualified hardware-accelerated OpenGL graphics card, 16-bit color, and minimum 512MB of VRAM (Recommended - 1 GB)DVD-ROM drive אני לא בטוח שהמפרט הזה יריץ פוטושופ אם אין לי כרטיס מסך חיצוני. מישהו יודע?
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר בדקתי את הדרישות של שאר התוכנות ואני לא רואה איזשהי דרישה למשהו חזק במיוחד.יכול להיות שאני מגזים במפרט הזה ואפשר להוזיל. אם כן, אשמח לדעת מה הייתם מורידים.אם אוכל לקנות מחשב ב3 במקום ב5 והוא עדיין יריץ לי את התוכנות הנ"ל, בלי בעיה, זה יהיה מעולה.תודה.
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים תבנה מחשב עם מעבד i5-3570 וללא SSD ואז תוכל להשאר בתקציב של -3500-3000כרטיס המסך המובנה במעבדי IVY BRIDGE (+לוח אם מתאים כמו GIGABYTE H77-D3H) יריץ פוטושופ טוב מאוד (כרטיס מסך חיצוני יעזור בפונקיות מסוימות - אבל לדעתי וממה שקראתי אם אתה לא מתפרנס מפוטושופ לא ממש מורגש ברוב המקרים)תשתדל לערוך את הפוסטים שלך ולא להקפיץ.תגדיר את התקציב והשימושים ותחכה שמישהו מאנשי המפרטים יעזור לך (או שתפנה לחנויות מקצועיות שיבנו לך מפרט ותפרסם אותו כאן להערות.
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר בסדר גמור, תודה רבה על התשובה.הI5 זו בהחלט אופציה כי זה מוריד משהו כמו 300-400 ש"ח ובכלליות, הבנתי שהוא נותן את התמורה הכי טובה לכסף.למה דווקא הדגם הזה של I5? מישהו כן ממליץ I7? שווה לי כהשקעה עתידית?את הSSD חשבתי לקנות כדי שירוץ הרבה יותר מהר. חשבתי לקנות כונן קטן לווינדווס, קבצי מערכת ותוכנות. וכונן רגיל לשאר הקבצים (מוזיקה, סרטים וכו'). SSD משמעותית מהיר יותר מSATA 3? או שכבר אין הרבה הבדל?
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים מחבר סתם שאלה כללית שתעזור לי להבין מה בדיוק אני צריך.איזה רכיב יעבוד הכי קשה ואצטרך להשקיע בו, אם אני מריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית (לדוגמה פוטושופ, VLC, CUBASE, סקייפ, מסנג'ר, אנטיוירוס, שלושה דפדפנים, FILEZILLA, ECLIPSE וכו')? האינטואיציה שלי היא שצריך מעבד חזק והרבה RAM אבל יכול להיות שיש עוד הרבה דברים חשובים כמו מהירות הארד דיסק, קירור וכו'..מישהו יכול להמליץ?
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים מחבר זה מה שהרכיבו לי היום בKSP:מישהו יכול להגיד את דעתו על המפרט? הוא שונה ממה שהוצג עד עכשיו.אני לא רוצה לקחת דברים מיותרים אם הלוח אם או הספק חזקים מדי או שהזכרונות יכולים להיות זולים יותר. מצד שני, אני לא רוצה לחסוך ואם יש צורך ביותר מזה. לדוגמה I7 או קירור אחר, אשמח לדעת.אם יש רכיבים אחרים באותם המחירים אבל התמורה שלהם טובה יותר, כנ"ל..תודה רבה מראש!מארז ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק 12CM X2ספק כח A.PFC 500W FAN12 Ci-POWER CWTלוח GIGABYTE GA - H77 - D3Hמעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470זכרון CEON 4X4GB DDR3 1333MHzצורב SONYדיסק CORSAIR FORCE3 2.5 SATA3 120GB SSDכ.רשת מובנהמאיץ גרפי INTEL GRAPHICSכרטיס קול מובנה3600 ש"חמעבר לזה, אני קונה מסך בנפרד, יש לי כרטיס קול חיצוני והארד דיסק נוסף של 500GB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.