פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים אני לא יודע מה יש לכם נגד ה"חברות הישראליות".נכון ש-APC בעלי שם הרבה יותר רציני, אבל יש ליינים סבירים גם בחברות אחרות.יש לי UPS של advice שחי כבר 4 וחצי שנים (טפו טפו טפו) ועושה יופי של עבודה.
פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים לי במקרה יש נסיון עם החברות הישראליות במקרים של מוצרים גדולים לאירוגנים.מצאתי שלחברות אלו במקרים רבים אין מושג איך לתמוך במוצרים שהם עצמם פיתחו ומכרו. (או אולי בעצם זה הזמנה של דגם סיני גנרי עם פלסטיקה ומדבקה ישראלית)
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים אני בפנים. אני צריכה אל פסק שיוכל להחזיק 2 מסכים של 23" בערך. אשמח אם מישהו ייקח יוזמה כדי שנוכל להתחיל להיסגר על דגם ומחיר רצוי הייתי עושה את זה אבל אני לא מבינה jack shit
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים אני חושב שכדאי ללכת על כמה דגמים מהסדרה הזאת:http://www.apc.com/products/family/index.cfm?id=27הם מתחילים במחירון בארץ של 580 ש"ח לזול עד 1461 ש"ח ליקר ביותר בסדרה...עם הנחה יפה זה יצא בכלל מעולה ומשתלם גם לאלו שרוצים להחזיק מערכות רציניות...אגב, מישהו יודע עד כמה כל ה"עסק" רועש?
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים ייתכן שאיהיה בפנים.אם, אז זה יהיה למסך או שניים ולפחות מחשב אחד.בינתיים לא מבינה בנושא יותר מידי.
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר עברתי שוב על הת'רד. איך הרוזטק שהוזכרו? הוספתי סקר ראשוני כדי שנדע להערך.
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים עברתי שוב על הת'רד. איך הרוזטק שהוזכרו? הוספתי סקר ראשוני כדי שנדע להערך.^בתור מי שמבין (קצת) באל-פסק, לא ממש הבנתי את אפשרויות הבחירה בסקר...
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר האם להתמקד בסדרות של מוצרים זולים אבל עם VA מוצהר גבוה או לכוון ללינים האיכותיים יותר וממילא עם VA נמוך.
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים מעוניין לקנות אחד שיחזיק מחשב חזק, ראוטר ו LCD 32וכנראה עוד 10 פשוטים למשרד תלוי במחיר.אני מניח שאת נתון ה va ניתן לתרגם כמה זמן יכולה המערכת להחזיק כלומר כמות האנרגיה שיש בסוללה צריכה של המערכת = זמן החזקת המערכתבסקר כתוב וולטאמפר נמוך לדגמים היקרים יותר.האם ככל שהוולט אמפר נמוך יותר זה לא אומר שיש פחות אנרגיה בסוללה ולכן זמן החזקה נמוך יותר של המערכת?מישהו אולי יכול להפנות לקישור או פוסט שישפוך קצת אור על הנושאתודה מראש
פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים לא סומך על כל הLINE INTERACTIVE.אני מוכן להצטרף לקניית ONLINE.הם עולים יותר, אבל אם כבר אתם מתקרבים לדגמים הטובים של החארטא, למה לא לדחוף עוד קצת לדגמים המשתלמים של הלוקסוס.
פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים הם עולים יותר, אבל אם כבר אתם מתקרבים לדגמים הטובים של החארטא, למה לא לדחוף עוד קצת לדגמים המשתלמים של הלוקסוס.+1מישהו יודע מנסיון עד כמה רועשים ה"גנרטורים" האלו?
פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים לא סומך על כל הLINE INTERACTIVE.אני מוכן להצטרף לקניית ONLINE. אתה צודק, וגם אני בעניין. זו הדרך הבטוחה לבודד את הציוד מחברת החשמל.הבעיה שהמחיר מתחיל ב 1150 שח בזאפ ל 750VA - כמעט כפול במחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.