עבור לתוכן

HOTNET מספקים אינטרנט שבקושי עובד!

Featured Replies

פורסם

בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש!

סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)!

טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX!

ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) >:( בעיות דומות התגלו במצבים נוספים.

עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים היא עבירה על החוק תקנו אותי עם אני טועה.

פינגים: פה מדובר בבעיה חדשה, הפינגים תמיד לא היו מדהימים ב HOTNET נעו לרוב ב 100-120 (אירופה), בזמן האחרון היו 110-140 (אירופה). היום נשבר שיא חדש, ניסיתי לשחק ב TRIBES והפינגים היו נוראיים, 160 לאמסטרדם ויותר מ 200 לאנגליה. ניסיתי להפעיל את הציוד שלי מחדש והבעיה נשארה (נתתי למודם וגם למתאם WIFI זמן להתקרר).

יכול מאוד להיות שאם אתם גרים במקום אחר בארץ אתם לא תרגישו את הבעיה עכשיו, תנו לזה זמן...

אני מפרסם את זה אחרי שאני בודק את העניין במשך שבועיים שלוש ובזמן הזה המצב רק ניהיה גרוע יותר משבוע לשבוע.

פורסם

לי אין את הבעיות שהזכרתי

אבל אם היו? הייתי למחרת בחברה אחרת, מה הבעיה?

ובדיוק יש כתבה על הנושא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4270338,00.html

פורסם

או או, הנה זה מגיע!!!!, יתחילו להגביל לנו את נפח הגלישה בקרוב לפי הכתבה הנ"ל.

פורסם

עד שכל המונופולים האלה יסכמו ביחד שכולם מגבילים לנפח מסויים ומתחילים לגבות מחיר על פי זה!

פורסם
  • מחבר

כניראה שאני אעבור אבל בכל זאת חוצפה ההתנהלות שלהם ואני רוצה לראות אם עוד אנשים יראו את אותה הבעיה. ברור שאי אפשר לספק אינטרנט טוב ב 20 שקל לחודש אבל מינימום לתת משהו שעובד.

הבעיות האלה הן לרוב לא משהו ארצי, מורגבל לאיזורים מסויימים בשביל שהם יוכלו להגיד שזה משהו מקומי. ראינו מקרים כאלה בעבר שבאיזורים מסויימים היו בעיות ובאחרים האינטרנט היה תקין, היו מקרים שבאמת הייתה בעיה ולכולם לא עבד (רובנו אמורים לזכור שלפני כמה שנים היה בבזב"ל איזה שבוע שהיה צריך לעשות רפרשים בשביל לפתוח גוגל).

חבל שחברות חושבות שהן יכולות לעשות דברים כאלה ואנשים ישבו בשקט...

פורסם

הן לא חושבות ככה, הן יודעות מנסיון שאנשים ישבו בשקט.

פורסם

אני בטוח שאם תהיה מגמה כשכולם יתחילו להגביל יווצר לחץ עליהם ומשהו ייעשה.. לא יעשו מאיתנו קציצות :o

פורסם

יש לי 15Mbps בהוטנט + תשתית בזק. אני לא נתקלתי באף אחת מהבעיות המתוארות.

היום בבוקר שמתי להורדה טורנט, הוריד על 1.5MB בשניה שזה כשלושה רבעים מרוחב הפס, וזה רק בגלל שמדובר בטורנט עם 12 סידרים בלבד (טורנט ליץ'). באותו זמן גלשתי באינטרנט וצפיתי בסרטונים ביוטיוב אפילו ב 1080p, וכמעט ולא נתקלתי ב buffering.

נכון, אתרים מחו"ל לפעמים עולים לאט, בעיקר בשעות הערב. אבל חסימה מוחלטת? לא ראיתי עד עכשיו.

פורסם

גם לי היו בעיות בהוטנט. עברתי לבזק בינ"ל וההבדל הורגש מיידית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים