עבור לתוכן

אני משתגע! 9800SE או 5900XT

Featured Replies

פורסם

את האמת כבר לגמרי השתגעתי בשבוע האחרון מאז שהחלטתי לקנות מחשב וסגרתי כבר את כל הפינות, כמעט, אני

עכשיו מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Albatron 5900XTV וה Club 3D 9800SE המחירים כמעט זהים, רק שעל ה club3d לא שמעתי כמעט כלום, אבל הציפ אמור להיות טוב יותר, מה אתם חושבים???

פורסם

חד משמעית ובלי להתבלבל - אם זה אותו מחיר, עדיף ה- 5900XT.

ל- 5900XT יש תצורה של 8X1 צינורות עיבוד ורוחב פס 256BIT.

ל- 9800SE יש תצורה של 4X1 צינורות עיבוד ורוחב פס 128BIT.

Club3D היא חטיבת אירופה של powercolor המוכרת, ואתה יכול למצוא ביקורות מאד אוהדות על הכרטיסים שלה.

שים לב שיכול להיות שהמידע באתר שמוכרים את הכרטיסים של Club3D קצת מוטעה. לא בהכרח בכוונה תחילה.

תעיף מבט גם בהשוואה המעולה הזו:

http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/index.html#participants

קנייה נעימה.

פורסם

תראה זה תלוי אם אתה אולך לפתוח את התעלות עיבוד אז כדי את ה radeon 9800se

אם לא אז עדיף את הgifa fx 5900xt הוא יותר חזק בבנצמרקים

לדעתי כדי את הradeon 9800se פשוט לפרוץ אותו

פורסם

מיסטרבלה אל תטעה אנשים- הסיכוי לפרוץ 9800SE ל-9800P כיום הוא סיכוי מאוד מאוד נמוך עד לא אפשרי. רוב הסיכויים שתשאר עם כרטיס שעולה כמו 5900XT וחלש ממנו.

בקיצור, ה-5900XT עדיף, גם מבחינת פוטנציאל OC.

פורסם
  • מחבר

האמת אין לי מושג מה זה אומר לפתוח תעלות, זה נשמע לי יותר כמו משהו שגניקולוג עושה, אבל הבעיה היא שרציתי לקנות כרטיס Albatron 5900fxt ופתאום אומרים לי שאין כרגע בארץ כרטיס כזה, לכן אני לא יודע מה לקנות עכשיו.

מישהו מכיר כרטיס דומה מחברה טובה?

פורסם

עם קצת מחקר על איזה בדיוק כרטיסים אפשר לפרוץ ועל איזה לא

עם לא בא לך להיתסק אם זה אז תלך על ה5900 xt

פורסם

בכמה כסף אתה מחפש תאכלס?

פורסם
  • מחבר

אני מחפש בין 1150-1250 ש"ח , ממש התלהבתי מה Albatron ןעכשיו אין לי אלטרנטיבה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי גם ב pchardware אבל מסתבר שאין יותר את הכרטיסים של Albatron בארץ, מצאתי כרטיס שעולה עוד כ80 ש"ח של Sparkle גם 5900FXTV אתה מכיר את החברה הזאת, שווה לרכוש את הכרטיס?

פורסם

לא צריך להשתגע!!!!!!!!!!!!

קנה ראדון 9600XT ב-1250 של אסוס או הרקולס וסגור עניין!!!

אלה כרטיסים מעולים שעשיתי עליהם מחקר של שבוע וחצי אולי.גרסאות הSE הם כרטיסים "מסורסים" שחתכו להם 4 צינורות עיבוד מידע בין המעבד לזיכרון ולא כדי להשקיע בהם.שני הכרטיסים מגיעים בתצורה של 256 מגה או 128 בהבדל של 100 שקל במחיר וזה לא משמעותי לדעתי.

אז אל תשבור את הראש אסוס והרקולס הם אחלה ואני שוקל אחד מהם והם דיי מומלצים למחשבים חדשים. :D

בהצלחה ותהנה

פורסם
  • מחבר

תגיד, העובדה שהכרטיסים הללו בעלי רוחב פס של 128bit בלבד לא מחלישה אותם???

פורסם

נכון את צודק ברוחב פס שלו הוא 128 לעומת החזקים שהם 256 אבל

לרוב המשחקים זה ממש מספיק וזה דיי חזק לרוב המשתמשים.וחוץ מזה מה כבר תעשה בכרטיס יותר חזק דוגרי???.

בעוד 600 שקל אתה מוסיף זיכרון!!!!.לא עדיף?????.אני אישית רוצה לקנות את האסוס 9800XT שעולה 3800 שקל זה המון כסף

תראה מישהו שיקנה אותו היום.רוב הפריקים יחכו כמה חודשים שהמחיר שלו יירד.

לי יש ראדון 7200 במחשב שזה ממש ישן.אבל ה9600 של אסוס הוא המומלץ למשתמש הממוצע גם התקציב וגם באיכות לפי מה שאני יודע עליו.

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על הכרטיס הזה: SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB הוא בעל צי'פ טוב, עם 256MB רק על החברה עצמה לא שמעתי.

פורסם

sapphire היא כמו חברת בת של ATI , מה שאני מנסה להגיד ש sapphire מיצרת את הקרטיסים גם ל build by ati

חברה מצויינת, איתה אתה גם מקבל גישה לסטים בחינם ו halflife2 מתי שהוא יצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים