פורסם 2012 באוגוסט 2013 שנים מחבר תודה רבה על הכל אבל יש לך חנות באזור תל אביב ולא באשדוד, ובנוסף לא כדאי ספק כוח איכותי יותר?
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים מחבר הקפצה+ שאלה: הלוח אם הזה תומך בזכרונות שעובדים על 1600MHz?עדכון: מצאתי שכתוב את זה על הלוח אם אבל מה זה אומר? מה אני צריך להוריד?[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][list type=decimal]To support DDR3 1600 MHz, you must install an Intel 22nm CPU[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][/t][/t]Gigabyte GA-B75M-D3H וב-USB3?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים מחבר אבל מה זה אומר? מה אני צריך להוריד?[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][list type=decimal]Support for DDR3 1600/1333/1066 MHz memory modules* To support DDR3 1600 MHz, you must install an Intel 22nm CPU[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/t][/t][/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים מחבר ושוב סליחה על הבורות, אבל אני רוצה להיות בטוח ב-100% זה תומך בכונן SDD? ובנוסף אתה יכול לתת לי המלצה על כונן?
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים תומך בהחלט. אתה בסה"כ צריך חריץ SATA פנוי...יש לך מכירה קבוצתית כאן שהשיגה מחיר של 450 ש"ח לכונן מדגם 330 של אינטל. תוכל למצוא אותו באתר של אייבורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.